Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uvedeme to na pravou míru pane Wolf ,ano. To nejsou žádní komunisté ale to jsou lidi kteří z důvodu osobního prospěchu do strany vstoupily. Tzn že z přesvědčení to žádní komunisté nikdy nebyly ale jak se říká byly u komunistů a to je velký rozdíl. A také laskavě přestaňte plácat blbostí o tom jak jste trpěl. Napište hlavně za co jste byl trestán, jen tak za nic to určitě nebylo. Pokud jste rozvracel republiku a tím zrazoval celý národ a jeho práci ,tak jste vtom kriminále zůstat měl i nadále. Můj děda který byl o 30 let starší mi zrovna vyprávěl o takových jako jste vy. Co to bylo za lajdáky a zrádci této země. Tak se tu laskavě přestaňte litovat a koukejte jít makat, ještě nejste v důchodovém věku.
  • Prej jsou komunisti i ve Vatikánu a možná dělaj i zázraky ve sférách nebeskejch. Tím pádem zarytí antikomunisti nedělaj vůbec nic,protože se zaryli hodně hluboko a nemůžou se vyhrabat.
  • Za takové oblbování,jaké tu prezentuješ bude možná národ roztrhávat huby od ucha až k uchu.Přes dvacet roků politického lhní už mají lidé dost.
  • Ti lumpové,kteří se dostali k moci dostali, po komunistech, mnohem víc.Přesto stačili nejen majetek této země rozkrást a astronomicky zadlužit.Komunisté za celých čtyřicet roků dokázali hospodařit bez dluhů a ještě po nich zbylo tolik,že ti lumpové,co se po nich dostali k moci to mohli ještě dvacet roků rozkrádat.
  • Ale on má na mysli ty.kteří jsou v ODS,TOP 09 a jiných pravicových stranách,prostě o těch,kteří jsou schopni zežloutnout,když nás ovládne Čína a oni s ní budou spolupracovat... Přesně,jak tvrdili američané po převratu v r.1989,že nejlepší zaměstnanci jsou bývalí estébáci a bolševici,kteří neodporují a plní zadané úkoly a slovo čest a etika či hrdost neznají...
  • Nemuseli mít dluhy,jelikož dokázali utrarit celý fond obnovy a státní rozpočet za období 1948-1953, Uvědomte si,že v roce 1948 dostali do vínku veškerý ekonomický potenciál a průmyslové podniky včetně samostatných ševců. V roce 1953 ukradlu lidem veškeré vklsdy,které si udělali do konce války (vázané vklady. V roce 1969 ukradli podnikům a firmám všechny peníze,které byly rezervními fondy obnovy,mzdové a pod. Byly to totiž na naše poměry velké miliardy. Když kradli,kde se dalo.
  • Chartista Wolf zase oblbuje národ.Kdyby nám nadále vládli komunisté,tak nebyla tato země astronomicky zadlužená.Když komunisté dokázali čtyřicet roků vládnout bez dluhů a osvědčilo se to,tak proč by od toho ustupovali.Za komunistů zde byla jedna převeliká banda lumpů o které se záměrně přes dvacet roků nemluví.A to byli nestraníci,kteří ale komunistům dělali vše co jim na očích viděli.Za to byli odměňováni menšími korýtky.Proto se jim za komunistů žilo poměrně dobře.To byl často mnohem horší dobytek,než ti s rudou knížkou.Po údajné revoluci,právě to ,že nebyli v KSČ,jim pomohlo k rychlému obsazení těch nejvyšších politickách koryt.Pokud neumřeli,tak se jich drží dodnes.Jako příklad bych uvedl "porevolučního" pravičáka Klause.Kdyby ,když byli komunisté u m,oci,na ně nadával jen z desetiny tolik,jako po údajné revoluci,tak místo studií v Anglii ,v době údajné revoluce, dýchal cezený vzduch na Pankráci.Z vlastní osobní zkušenosti vím,že odpůrce komunistů,tito neposílali studovat do Anglie ale k soudu.Ale ,že lidé vezmou na současnou vládní bandu lidé klacky,to se stát může.V tom bude mít Wolf pravděpodobně pravdu.Lidé mají stále větší lásku ke kvalitnímu bejkovci,než k tomu co zde jednadvacet roků vládne.
  • Neštěstí, bezmoc a závist se šíří státem českým.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit