Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdesi psali,že ho rozpustili v kyselině,jenže to se mi nezdá,protože by to trvalo dlouho a té kyseliny (sírové)by muselo být přes 100 litrů a někde by tam usel být barel a zbytky té kyseliny.

    • Osobně bych dal přednost rozpuštění těla v louhu - převážná většina organických tkání by podlehla destrukci kolikvační, nikoli koagulační, jak se děje ve styku tkání s kyselinou. Kolikvační destrukce probíhá rychleji a mícháním se zbytky organických hmot destruují rychleji a komplexněji. 

      Navíc - v obou pžřípadech by kosti musely být pro rychlejší destrukci rozdrceny v mlýnku a tady by destrukce kyselinou byla nutná.

      Logičtější by bylo spálení mrtvoly - i v improvisovaném žárovišti - tady stačí cca 60 kg koksu na totální spálení, vzniklý popel je možno zarýt jako hnojivo na zahradě ambasády. Tomu by nasvědčovalo i porcování mrtvoly před likvidací.

      Nevylučoval bych ani použití tekutého dusíku, nebo kysličníku uhličitého kdy by hluboko zmrazené části těla rozemlety/roztlučeny kladivem a poté využity jako hnojivo - viz výše.  

      • hele přečti si Knoblocha Lékařská kriminalistika,tam je případ jak pálil vrah manželku v kamnech -25 kg koksu,odřezával ve vaně,kosti drtil kleštěma a splachoval do záchodu.Trvalo to den a noc.Jistě si umíš představit,kolik přitom nadělal smradu a nepořádku.Takže takhle ne.

        Louh?-případ orličtí vrazi-pěkné kostry po nich zůstaly a taky to nebylo rychle.aby to bylo rychle,museli by v horkém KOH pod tlakem,a pak ten mlýnek--chachá-představ si jak meleš pánev!

        V kyselině by to šlo beze zbytku a čistě ,ale! taky ne rychle...takže víš co? -zeptáme se na ambasádě Saudské Arábie,ti už to mají vychytaný! 

  • Kdo ví? Zatím to vypadá, že Turecko je kopií Německa 30-tých let dvacátého století.  A Recep Tayip Erdogan muslimskou kopií Adolfa Hitlera. 

    Jen místo Sudet tehdejší ČSR terrorisuje jeho armáda a bojůvky území obývaná Kurdy  v sousedících státech a místo NSDaP - v Malé Asii všudepřítomný islám. A začíná už s vyřizováním si sporů nejen s okolními státy - ale i s ostatními sektami muslimú - včetně těch v Saudské Arabii a tu by Erdogan a jeho parta jistě rád okupovali, stejně jako Syrii a Jemen. 

    Ostatně - už od roku 1974 okupuje severní třetinu Kypru - údajně chrání Severokyperskou tureckou republiku, kterou kromě něj nikdo neuznává. A svět - včetně NATO, jehož je Turecko členem, k tomu mlčí!

    V cestě za "světovládou" mu stojí Irák a Syrie - jak s nimi naloží, je otázka času. Pro obyvatele těchto zemí to příjemné nebude! 

    Reakci světa na podobné eskapády už si otestoval - na Kypru (viz výše)... 

  • nejak se jim to taky rozchází uškrcený přece neřve, když mu řežou prsty, to je tak když nás krmí místo novinářů amatéři, Just to řekne Strašíkovi, ten je nahluchlý tak slyší něco jiného a řekne to Jéglovi, ten je blbý a vznikne z toho paskvil

    • Je jedno jak se to stalo, podstatné je, že se to stalo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit