Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrdinství nikdy nepatřilo do výbavy české kotliny. Podělanost hrůzou kvičících ubožáků , kvůli pár ďěckám je nechutná

    • U nás jsou podělaní všichni. Nařizují se revize komínů i tam, kde nikdy nebhořelo. Lidé se pojišťují proti škodám, které se jim nikdy nestali a snad všichni zamykají své domy a byty při odchodu do práce, aniž by byli někdy vykradeni.

      Je to hnus, jak se všichni bojí něčeho, co znají jen z médií. Tak nějak jste to myslel, že?🙂

  • Jsem v letech, kdy vyjadřuji svůj názor až mne někdo osloví ! Bohužel, teď to musím porušit. Paní Šojdrovou někdo likviduje přes média nebo KDU- ČSL jsou totálně mimo. Obyčejný občan se to nedozví, takže klobouk dolů, kdo si z toho mediálního paskvilu vezme ponaučení.    
  • http://www.kruhrodu-moravy-slezska.estranky.cz/clanky/deklarace.html


    nejen z Česka ale i z Moravska....

    • gaheris

      Neznám Moravsko, neznám Česko, a le znám Moravu a znám Čechy, rozumíš česky?

      • To je fajn že neznáš "česko". Zkus o tom mluvit více a jinde nejen tady přede mnou který to vidím podobně.....

  • Na Y.Tube je takové video. Jmenuje se "útok muslimů v Brně".Mohamedánský odpad tam napadl loni noži kolemjdoucí. Pořezaná hlava a další vážná zraněni. Nechce se věřit, že v tomto městě je smečka pomatenců, co psala do Italie že tady uživíme stovky migrantů.V Brně.Ta smečka se jmenuje"Žít Brno".Nedovedou si v hlavě srovnat, co by následovalo, kdyby aktuálně někdo z té cizí přivandrovalé verbeže takto zaútočil.Policie by rozhodně nestíhala. Prostě islámský pes si tady nemůže dovolit NIC. Jen čekat, kdy bude vyfičen.Pokud tady nalezou nové kousky, moc moc by toho asi litovali. Toto není země pro každého.Denně musíme dávat signály, že tady nejsou vítáni. A nikdy nebudou.

  • dzixy
    Není divu, jak myslí a co říká Šojdrová, když má podobné poradce, jako je Pachta a spol. Ať dají příklad a ukáží, že to myslí naprosto vážně, a ne jako srandu a provokaci.
  • Když vidím tento lidovecký rypák, tak se mi chce velebnosti blejt.

  • Nechápu tu averzi k přijetí dětí. Vezměme si příklad z německých humanistů, kteří obětavě a nezištně  uprostřed pekla druhé světové války si vzali k sobě do Německa spoustu trpících českých sirotků z Lidic. 😯 

    • dzixy
      Teda za to srovnání lidických dětí se Syřany by ses měl stydět a navíc dostat kopanec do zadku, aby se Ti rozsvítilo. Jsi vygumovaný, se mi zdá.
      • Další omezenec....🙂 inu když Bůh rozdával rozum, někteří zrovna neměli čas a nakupovali v akci v hypermarketu....

        • dzixy
          Hlavně, že se ušlo na Tebe😀😎
          • No já jsem si nabral tvou porci když tys dal přednost slevněným banánům...😀

    • Vy asi vite ze ty deti z lidic potkalo neco jineho nez prevychova.

      Ohledne deti z valecnych konfliktu, chapu ze lide maji soucit s nebliznimi. Je to hezke gesto, takova nova verze starsi virtualni adopce ditete v africe.... ale tak kazdy mame vlastni svedomi, ze.


      ČechMimochodem hadejte kde jsou lepsi podminky pro zivot lidi, v cr nebo v somalsku???? 

      Napovim. Za poslednich 40 let v cr moc nestoupl pocet obyvatel.... V somalsku se zvysil pocet obyvatel z 3 milionu v 60. Letech... Na 6 milionu v 80. A nynejsich 15 milionu.... V cr prezivame, ne ze bychom uplne vymirali, ale zase ze by se tu lidskemu druhu zilo zrovna tak dobre ze by se mnozil to taky ne.... 

      Jen tak mimochodem, i kdyz za posledni rok emigrovalo ze sirie 248 000 siranu, pocet obyvatel sirie vzrostl o 13000.... K nam do cr v minulem roce prislo o 11999 migrantu vice nez kolik emigrovalo. A populace v cr roste ... Italii chapu ze bere kazdou lod, italii ubyva obyvatelstvo... Rekove maji zase male zalidneni, jen 24 obyvatel na km ... Nemeco potrebuje pracovniky do socialnich sluzeb( bezdetne deti zivit nebudou... Ze pani Merklova.).. Takze na co to svest u nas???? Na city?

      • Zas jeden který nepochopil ironii. Neberte ten život tak vážně.....🙂

        • ironie?
          • tvrdá ironie...aplikovaná na dnešní dobu....

        • dzixy
          Teda pěkně hloupý vtip😠
  •   Lodě "zachraňují" u břehů Libye migranty?Lodě provozují neziskové organzace? Kolik stojí denní provoz takové lodě s posádkou? Odkrýt financování, kdo to platí?

     Proč jsou migranti v naprosté většině muži? V textu "zachráněno 11 mužů a chlapec", v galerii fotky ženských. Kdo platí mediální masáž?  Jak je možné tutlání zločinů způsobených v Německu a ve Švédsku ? Praskne lež o dovezených "doktorech a inženýrech"?

    Pokud se proti tomu lidé v Německu postaví a stávkují, je zpochybňovaná účast lidí a celé akce ? Tato akce je označená za extrémistickou, ale na fotkách jsou převážně běžní občané včetně starších lidí ?

    Jak je možné, že se příjmají lidé bez dokladů? 30 letý dobytek se vydává za 16 letého a my krčíme rameny? Nepříjmáme ekonomické migranty, ale jen z oblastí postižených válkou. Pak se dočítáme zločin spáchal Maročan, Tunisan, Alžířan, Sudánec, Ghanec atd.. Jaké konkrétní válečné konflikty v těchto zemích probíhají?

    Jak to, že své muslimské bratry nepříjmou SAE,SA ? Proč jdou radši k nevěřícím psům a ne ke svým přičmoudlým, hodným a ekonimicky lépe zabezpečeným bratrům?

    Kolik jich intergrovali v Německu z toho milionu co tam přišel ? Čím je prospěšných cca 60% z těchto lidí na dávkách? Máte plán pro přijmutí celé Afriky do Evropy na integraci též většiny asie a blízkého východu??

     K danému tématu, pokud by se povedlo těch 50 sirotků přijmout, budu se tato paní kromě společné fotografii se sirotky ještě jinak angažovat?


  • Velký humbuk před volbami...

    Nebo odvrácení pozornosti od jiných - větších problémů...?!

    Logické přece je = postarat se o "vlastní" lidi a když by náhodou zbyly finance - poslat je potřebným...

    Myslím si, že různých migrantů = legálních i ilegálních je u nás ažaž...

  • Sýrie se potácí v mnohaleté občanské válce, kde se vraždí lidi pro různé náboženské, politické či společenské přesvědčení a přirovnání k vyhlazování židů za druhé svět. války není od věci. Nejsem zastáncem přijímání dospělým mužů, kteří by se měli zasadit o svobodu ve své zemi, ale nevidím žadný problém s přijetím několika desítek dětí a dát jim šanci na nový kvalitní život. Vychovány v zemi s jinou kulturou života jim dá šanci na jiný pohled k životu vůbec a mohou být tím mezičlánkem mezi západem a muslimským východem. Děti jsou snadno ovlivnitelné a přizpůsobivé a pochybuji, že by se chtěli v budoucnu vzdát poměrně klidného a pohodlného života na západě ve prospěch nesmyslného sebeobětování jen z nějakých pseudo-náboženských důvodů. 

    Půjde-li opravdu o sirotky, pak by jim měla být dána šance na nový a kvalitní život.

    • Karel

      Ale to srovnání s Lidicemi sedí, protože my jsme v NATO a jeho členové a přátelé napadly Sýrii Turecko, USA, Anglie, Francie, Saudská Arábie a mnoho tkzv. black wawers(soukromých zabijáků ze západu) a přitom chceme vzít "sirotky" těch dětí na kterých jsme byť nepřímo(jako členové NATO) pozabíjeli některé rodiče.   

    • žádní sirotci to nejsou, v sýrii mají spousty příbuzných, stačí je tam vrátit, my narozdíl od zapadních fašistických demokratů s vládou Sýrie jednáme, jenomže to by se muselo přiznat, že náš pan prezident má pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit