Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lenost jsem začal porážet celkem jednoduše. Pořídil jsem si totiž chytré hodinky od https://www.armodd.cz/ , které sledují každý můj pohyb a vše mi zaznamenávají do aplikace v telefonu. Díky tomu mám tak super přehled o svém pohybu a snažím se vždy být každý týden lepší. 

  • No, když jde o pohyb, tak to je pořádné téma. Podělím se tu se svým příběhem. Kdysi jsem měla nadváhu a tak jsem hledala, co dělat. Dočetla jsem se, že schody jsou super na začátek. Jsou skoro všude a zdarma :D Protože jsme tehdá zrovna rekonstruovali dům, nechali jsme si udělat schodiště na míru od: https://www.kovovyroba-zabrana.cz/brany-a-ploty/ a schůdky tam jsou lehce větší, tak jsem si dávala každý den pořádně do těla. Se správným jídelníčkem jsem po roce zhubla asi 5KG. Takže schody vřele doporučuji :)

  • Po vojně, než jsem se oženil, jsem měl několik roků každodenní rituál pohybu z práce do hospody, kde jsem poctivě odkroutil odpolední pivní šichtu 15-23 hod. To byly hospůdky krásně začouzené, měly svoje neodolatelné kouzlo a byly odrazem prostředí, které jsme si vytvořili navzdory tlaku tuhého režimu husákovsko-biľakovské normalizační diktatury. Rituály jsou tak podmíněny dobově, prostředím a a dalšími situačními faktory.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit