Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Okoune, on ti odešel velitel Terazky a Pepík Vyskoč? Tak to už budeš bezprizorní, tak jedině tě zachrání svěrací kazajka v Bohnicích. Nebo se můžeš vrátit do Bečvy, tam prý odtekl ten sajrajt.

  • A tobě velí major Terazky, co? A Pepek Vyskoč je tvůj velitel roty.

  • Vždyť se to  naučil od našich nejvyšších velitelů.

  • Dštít zde síru a smrad na tu skupinu nepříliš chytrých (zato velmi vyčů.... a bezohledných) putikářů je nošení dříví do lesa.  Jejich svět končí jejich flekem, diškem a tržbou.  Den, který nesmrdí tři dny vypatlaným pivem je zbytečným dnem pro tyhle podivné tvory. 

    Tento živočišný druh není endemický, ale v našich končinách se značně rozšířil. Jen škoda, že vláda je tak gumová. 

  • Existuje vůbec něco, co Čech neočů.á?

  • Můžeme si myslet o současné covidové situaci a opatřeních co chceme, že mají smysl, nebo jsou přehnané, ale jedno je jisté. Andrej Babiš se svým protektorátem českoňsko nemá moc možností na výběr. Musí poslouchat nátlak z Evropy a USA. Stejně jako Hácha s protektorátem Čechy a Morava musel poslouchat direktivy z Třetí Říše. Deep State prostě rozhodl "pandemie a vakcinace bude, populaci zdecimujem, totalitu zavedem a ekonomiku zničíme a všechny nevratně zadlužíme. Trumpa s Putinem smetem A BASTA".

  • Copak to. Horší jsou vyznavači organisace podle zákona zločinné a opovrženíhodné. Ale čemu bychom se divili, v Česku je možné všechno.

  • Hospodský jsou lumpy, že čepujou!!! pivo na rysku. Točí se pouze tramvaj na konečné.

    Obcházení se naučili přece od našeho guru Bureše. Ten je učí účelové obcházení.

  • Banda hospodských trotlů si tady jako hraje na co? Mimo covid to trvale točí po rysku. Nyní chtějí šizuňci prosadit soubor konin, které široko daleko nemají obdoby. V celé EU jsou na tom hospodští stejně. Jenom magoři v ČR zas chtějí být vyjímeční. Dokonce vyvěšují vlajky. Jen se pevně věří, že těm vymaštencům nenáleží žádná státní podpora. Prasečí hlavy se scházejí a generují extra pitominy. Všichni už máme nutných opatření po krk. NE. Tady přichází prasečí hlavy s novýma pitominama. Aby se šíření stalo zas rychlejším. Aby se zas zavíraly hotely, běžné obchody  a cestovní kanceláře. Jen aby šizuňci mohli točit pivečka a nalévat. Oni vám co nevidět přijdou ti ostatní poděkovat. Už můžete začít shánět sklo do oken hospody.

  • josef.chmela

    Tyto šmejdy bych začal trestat za účelové obcházení zákonů a záměrné rozšiřování nemoci, a protože jsme ve výjimečném stavu, tak dvojnásobné tresty.  Babiš a Hamáček si naivně myslí, že když nebude jejich policie zasahovat, že jim vzrostou k volbám preference, naopak klsesnou, protože se od nich odvrátí i poslední zbytek slušných lidí.

    Ale protože nejsme demokratický ani právní stát, tak se stejně nic nestane. Na tyto šmejdy by platil rok 1948 a komunisti. Ale kdeže ty loňské sněhy jsou?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit