Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takový ministr který se točí ve větru jako korouhev je na nic. Když něco prosazuji tak
    za tím mám stát a ne se řídit průzkumem veřejného mínění. To se vždy mění.
    Není to tak dávno co u lidí bodovala dvojka Gross Buzková - dnes po nich pes
    neštěkne

    Nemáme vůdčí osobnosti a jasné vize. To nám schází. Jedna vláda něco prosadí
    a druhá to hned zruší. Na nic se nenavazuje. Jen se bourá a začíná znovu.
  • Se chtěl opět někam vetnout?To se nedivím.Asi široko daleko by se nenašla taková vtěrka která by chtěla do všeho kafrat.Nestačilo že s ostudou a zadními vrátky musel vyfičet z Hradu.Nebylo nic hezčího než když zloděj propisovaček udělal pro své podržtašky akorát koncert někde pod schodama v respiriu.Není se co divit.Po generaci bude zapsaný jako ten největší odpad po Gottwaldovi.
  • Šílenější představu než jmenovat Klause předsedou Národní rady pro vzdělávání si lze těžko představit. Ale limity pana ministra Chládka jsou jak je vidno neomezené *8* Čeho se ještě dočkáme, ví Bůh.
  • Vytahovat Klause ze smetiště dějin, na takovou pitomost může přijít jen ČSSD, se svými Kočky, Kavany, Housky, Rathy, Krausy, Svobody, Luftjardy, Grossy a jak se všelijak ti miláčci dutých hlav jmenují. *1* *1* *1*
  • Domnívám se, že máme ministra školství, který se nehodí ani na vrátného. Ministr, který vypouští z huby veřejně informace, které vzápětí několikrát bere zpět, nemůže přece reprezentovat vzdělávání ani vzdělání u nás. Nedovoluji to ani naše tradice, ani selský rozum. Připomíná mi vtip o blondýnce, která si nevidí do huby. *10*
  • Je na povazenou jestli je i pan ministr skolstvi na svem miste kdyz dokaze takto zcestne premyslet a teprve na tlak verejnosti zmenit mineni.Klaus je zodpovedny za nejvetsi nejen ekonomicky, ale hlavne moralni marast v Cesku a jenom diky politickym pleticham se mohl dostat do fuknce presidenta.Ja osobne jsem emigrovala po druhem jeho zvoleni.To byl takovy hus, ze jsem si rekla, ze tohle teda nemam zapotrebi.Ze Klaus sam v sobe nema sebereflexi to je dobre znamo.Osobne bych doporucila panu Babisovi aby zmenil ministra skolstvi.
    • Dovedl uznat chybu a to se počítá.
    • že má Klaus ještě tu drzost někde kandidovat.Jen díky němu oadla po ekononické stránce Šeska republika,jen on díky kuponové privatizaci ořebračil mnoho lidí,jen on propustil na amneestii většinu zločinců.Tento člověk měl být odsouzen za vlastizrádu a umlčen.Nejhorší prezident v historii a jím jmenovaná pak nejhorší vláda této země vedená Nečasem.
  • však by to také byla politická chyba vzít si Klase do školství jako poradce. Proboha co by dětem vtloukal do hlavy jak krást v přímém přenosu, rozkrást republiku pod názvem privatizace a pustit na svobodu všechny grázly.
    Takový člověk patří za mříže a ne do společnosti.....
  • *1* co k tomu dodat, opravdu jsme národ Švejků *1*
  • No to si to pan ministr ale u pana profesora, otce naší tržní demokracie a nejchytřejšího z nejchytřejších pěkně rozlil.
  • Na jedné straně dobrá zpráva, na druhé straně je špatné, že grázl vašek se kolem bude pořád motat.
    • Možná, že tentokrát už i on pochopil, co si o něm myslíme. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit