Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hm... asi by si měli rodiče uvědomit, že nemají doma LOUTKY, ale dětí, které jsou zvídavé!!! Tak, jako byli oni, když byli malí... A rodiče by neměli podceňovat IQ jejich dětí... Vždyť jsou jejich OBRAZ, mají jejich geny.
    A tak jako moje maminka si se mnou sedla ( bylo mi pouze 7 let v r. 1968) a popovídala mi, jak se rodí děti a jak vznikaljí... samozdřejmě v rámci věku mi vysvětlila , co patří k životu, mezi mužem a ženou a také, kdy nastane čas.!!! A Bohužel, toho se v nynější době rodiče bojí nebo neumí toto svým dětem vysvětlit... a v tom je ta chyba! ! ! A tak se stává, že děti neví, co se s jejich tělíčkem a emocemi děje... A pak se stane, že děcko udělá něco, co vlastně "potají" chce, ale nezná důsledky...
    PS: moje maminka, bala moudrá žena :-)
  • Petr a "anonym". To se tu zase sešla elita. Pryč odsud, nebo ještě začnu věřit... *1*
    • Takových namyšlených hlupáků, kterým je všechno jasné už tady bylo. A nastávají chvíle, že i věřící ateisté a zapřísáhlí materialsti volají Boha.
  • Tady to je,otevíráme se světu.Demokracie a dalšá žvásty.Jen ta mládež neví co to je.Psychický a fyzický vývoj jedince v tomto absurdistánu a v západních zemích je propadný.18-ti letý jedinec ze západu se rovná 8-letému z východu a to jsou vyjímky !!!
    Co teprva střelné zbraně ? Já umím střílet jako Rambo *2* ,to by asi zaznělo z úst slovana. *7* *7*
  • Ale je taky možný že až bude starší bude se chlubit : Heč já šukám už od devíti !
  • "Nesmíš provozovat jakoukoli sexuální aktivitu s devítiletou dívkou nebo jakoukoli jinou mladou dívkou pod zákonem, která s tím nebude souhlasit," vysvětlovala soudkyně mladému násilníkovi.
    A s tou, která souhlasit bude a je pod zákonem tedy ano? *8*
  • Dnešní společnost je přesexualizovaná, lidé se stále víc a věnují pouze ukájení svých živočišných pudů. Církve věděla dobře proč omezovala sex na manželský vztah.
    • No, tak tentokrát musím nesouhlasit. Sex až po svatbě byl podle mě kvůli nepřemnožování se...nebo kvůli něčemu jinému, ale rozhodně ne pro vychovávání lidí v jejich osobní dobro.
      A nebýt křesťanů, tak nemají muslimové takový odpor k Evropě a USA a my bychom tu třeba měli antická, římská nebo nějaká taková náboženství. Křesťanství bylo ze začátku myšleno celkem dobře, ale to se velice rychle zvrhlo ve vraždění, ovlivňování národů a tak dále - to všechno zejména k obohacení církve.
      • plně s tebou souhlasím. *3*
    • A co mi povíš o spoustě pedofilů a podobných dobytků mezi církevními hodnostáři? Hm?
      Povídej ty chytráku přesexualizovanej...
      • Mezi církevními hodnostáři není o nic víc pedofilů než v jiných sociálních vrstvách. Jenomže v církvi se víc nafukuje a řeší. Ona hlavně primitivní neznabozi to využívají proti církvi. Ona totiž ta pedofilní úchylka je dána geneticky, čili vrozeně a existuje napříč "politickým" spektrem.
        • Komu říkáš primitivním neznabohem ty čuráč.u. Ty si věř čemu chceš, ale nikomu to nevnucuj. Já ti taky nevnucuji svůj názor na tvoji jednoduchost a neschopnost fungovat jinak, než aby ses každou neděli neobracel na někoho nadpřirozeného a neexistujícího. Ale klidně se na něj obracej a šoustej až po svatbě... Ty jsi pamrd jak má být...
        • Hmm, proč by jich zrovna v církvi mělo být víc když církevní učení hlásá sexuální zdrženlivost a vede člověka k jiným "nadpozemským" hodnotám.
    • Ty jsi dobře ujetej..... *1* *1*
    • Církev to dělala hlavně proto, že chtěla mít absolutní kontrolu nad jednáním a myšlením poddaných, aby bez odporu sloužili církvi a šlechtě. Zároveň si církevní hodnostáři vždycky dělali, co chtěli a to beztrestně. Oni rozhodovali, kdo si koho smí brát a majitel panství měl právo první noci. Celá církev ať shnije v pekle, jejich moc stojí na pověrčivosti lidí.
      • Jirko Praha, nebýt křesťanské církve, tak bychom se dnes honili s klackama po pralese anebo bys musel nosit plnovous, turban a dlouhý hábit a modlit se pětkrát denně k Alláhovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit