Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou to hrdinové.

Jezdí do oblasti bojů a pomáhají strádajícím lidem kteří s politikou nemají nic společného.
    Kdo nechce přispět nemusí ale ať nepomlouvá ty co lidem v nouzi pomáhají.

Humanitární pracovníci také přinášejí zprávy o zvěrstvech proruské strany v Doněcku.
    Unesené lidi. Zavražděné a mučené lidi. Odhalují pravdu - proto je Putinovci nemají rádi.
    • Že o tom ve zprávách OBSE není ani zmínky...
      • Na internetu najdete zprávy humanitárních organizací o zvěrstvech na Ukrajině
        kterých se dopouští i proruská strana.

Neříkejte že nejsou informace. v době mobilů a internetu je t směšné tvrzení.
        • Simone, již včera jsem psal, že sama ukrajinská strana obviňuje pracovníky OBSE ze spolupráce d domobranou a z toho, že údajně domobraně prozrazují pozice ukrajinské armády. Sám vidíš, co choré mozky dokáží vyplodit. Ovšem ty je budeš hájit až do roztrhání těla, viď?
          • 1. Jsem holka.
            2. Humanitárních organizací je tam víc. Nemůžeš říct že jeden je stejný jako ostatní.
            3. Zvěrstva proruské i Ukrajinské strany jsou dobře zdokumentovány.
            4. Není to boj zlých Ukrajinců s Andělem jménem Rus jak to směšně prezentujete.

Simona
            • Pouze nesneseš jiný názor než je tvůj.

Simona
            • Simone, Simone, co bych za to dal, abych se dozvěděl, kde tě Jaceňukova úderka vyhrabala! Takový exemplář není hned tak k vidění, to je velice vzácný úkaz.
  • si vyhledat na stránce slovo rus a hned zjistíte kdo tady tapetuje a je řádně vymaštěnej blb, jenže cenzor chrápe jak Šípková Růženka, takže dáme podnět jinam.
  • Rusko sponzoruje teroristy kteří kradou a ničí Ukrajinský majetek.

Takže účet za škody musí dostat soudruh předseda Putin.
    • Ty jsi ale neskutečný b.b... :D
  • Slušní lidé přispěji potřebným lidem na Ukrajině.
    Rusofilové raději peníze utratí za vodku a Halo tady Kreml noviny. *1* *1*
  • EU posílá pomoc a peníze. Chce stavět novou moderní demokratickou Ukrajinu.
    Rusko posílá zbraně a teroristy. Chce jako vždy jen ničit a okupovat.

Ukrajina je samostatný stát a má právo jít do EU. Rusko do toho nemá co žvanit.
    Ono v EU není a také ho ke vstupu nikdo nenutí.
  • koho ze zdejších "diskutérů" vám připomíná tento titulek:
    http://sport.tiscali.cz/jsem-zena-prohlasil-vitez-olympiady-a-sokoval-svet-250325
    • Simon vítězí, i v mužském těle. Normálka. Jen zde Simon pravidelně prohrává a občas i úspěšně nás práská kamarádovi cenzorovi. A přitom, i ten cenzor je vlastně mladá holka.

Fakta o Ukrajině, jiná než ta "jeho", jej neberou. Tisíckrát mu doložíme, že ne vše, co zde předkládá, je košer, marně, hermafrodyt se napučí, nabonzuje a vyhrožuje dál.

Utrácet prostředky "na chleba pro Ukrajinu", považuji za vyhazování peněz z okna, tečka. Záměrně zdůrazňuji, že jsem nikde neuvedl cokoliv, co by bylo jako protiargument z Ruska. Stejně budu za rusofila a Putinova soudruha který Simona oslovuje jako muže a on je to prý holka. Je mi naprosto jedno, zda ten, kdo tady diskutuje je holka, nebo kluk, stačí, když to není renault. *1*
      • správné pojmenování: "HERMAFRODYT!"
        Nejhorší je že naše prašule tam EU posílá, pouze nemyslící pitomeček může své peníze jen tak hodit do hajzlu!
      • jsem holka. Ty nemáš protiargumenty. ty umíš jen špinit a pomlouvat.

Fakta o Ukrajině. Rusko ukradlo Krym a podporuje terorismus na Východní Ukrajině.
        Rusko ukradlo Ukrajinské i zahraniční majetky.
        Ruští vojáci jsou na Ukrajině - což je agrese a napadení sousedního státu.

Simona
    • Proruskou pusinku. Odhadl jste ji dobře. Gratulka. *3*
      sama se přiznala když v jednom příspěvku řekla že četl - kdyby byla holka tak četla.

Simona
      • Trefila jsem se. Vzteklé mínusování to dokazuje. . *5* *5* *5*

Holka nemůže napsat že četl. Proruská pusinka to udělala. Případ uzavřen.

Simona
      • k tomu, že potrefená se VŽDY ozve, špatná odpověď!
        • Proto Rusofilové protestují když jsou označeni za vlastizrádce. *15* *15*
          Pravda je nepříjemná. *5*
  • tak, Simčo, piš si - já nepřispěju.... *15* *15* *2* *2*
    • Nemáš na to viď? Rudé právo něco stojí. *2* *2*
  • Kdo chce ať přispěje kdo nechce ať nepřispěje.

Jak je to demokratické. Jen přátelé ruska z toho dělají drama roku. *1* *1*
  • Z kapes evropských daňových poplatníků se v průběhu vývoje na Ukrajině vytáhlo 18 miliard eur. Neexistuje žádná kontrola nad využitím těchto prostředků. Je to absurdní politika ..." konstatuje tvrdě autor článku z DWN ( Deutsche Wirtchafts Nachrichten). Kdo che, ať si jej najde a přečte.

Sbírka na chleba je tedy v tomto kontextu úplná šaškárna pro duchem prosté. *16*
    • Naprostý souhlas. Simonovi níže to ale stejně nevysvětlíš.
      • To jeho nechápání je možné pouze tehdy, pokud je za a) placený provokatér, nebo za b) podjatý vůči všem jiným názorům, než jsou jeho. Kuriozně, v mém předposledním příspěvku šlo o německého autora, nikoli ruského. Vše marné. jen nechápu, proč leze do diskusí, kdy vlastně nediskutuje, ale jen si mele své ujeté názory, bez jakéhokoliv uznání těch jiných. Nikdo jiný nemá pravdu, jen on. *1*
        • Jsem holka tedy ona! Na lhaní a překrucování tu máme tebe. Jde ti opravdu dobře.

Rusko ukradlo Krym a zcizilo cizí majetky. To je hospodářská škoda kterou
          Rusko způsobilo Ukrajině. Doněcké letiště bylo moderní a drahé.
          Díky bojům je zničené. Další škoda kterou způsobila proruská strana.

Jen proto že Ukrajina chce jít do EU a dala sbohem Rusku.

Simona
      • Ukrajina potřebuje peníze na obnovu země. Ruská strana dotovaná Putinem
        jim totiž ničí a krade majetek.
        Chtějí prodávat uhlí z Donbasu - tedy kromě vlastizrady i krádež státního majetku.
        Zničení nového doněckého letiště. Ruským zajatcům je třeba dát nářadí a nahnat je na
        opravné práce,. To letiště bylo moderní a stálo ukrajinu hodně peněz.

Simona
        • Opět tě musím opravit, pomýlený Simone. EU poslala Ukrajině již řádově miliardy eur, kolik jich dala Ukrajina na obnovu země a kolik na nákup zbraní? Za druhé, fakt si myslíš, že doly v Dombasu paří státu? Patří oligarchickým loupežníkům, zrovna tak, jako u nás. Takže o krádeži státního majetku plkáš marně. a Novorusko ničí těžkými zbraněmi hlavně ukrajinská armáda a to včetně civilních objektů. Zřejmě se řídí heslem, naše už to nebude, tak alespoň rozmlátíme co se dá. Ustupující armády tuto praktiku spálené země praktikovaly vždy. Tak co ty na to. Já se fakt snažím, abych z tebe udělal normálně myslícího člověka.
          • Jsem holka. Takže ne Simon ale Simona. Pomýlený jsi tu jedině ty Bohoušku.

Proruská strana prostě ukradla Ukrajinský majetek. Na jméně majitele nezáleží.
            Krádež je krádež. Co není voje nemáš právo brát.

Kdyby ti někdo ukradl auto či byt už zloděje oslavovat nebudeš.

Simona
        • poradím - ať znárodní ukradený majetek oligarchů a nedovolí utrácet za nesmysly z nových půjček, odprosí své občany i občany nově vzniklých zemí, pak ať si vyhtrnou rukávy i ti z praporu Azov, lopaty, krumpáče, srpy a kladiva a hurá do obnovy *15* *15* *15* *15*

Jo a to donbaské uhlí nejen že chtějí prodávat, ale prodávají a Ukrajinci moc rádi kupují *3*
  • Danny Rusko je v rukou překabátěných agentů KGB a Petrohradské mafie
    ze které vzešel i soudruh Putin. Rusko okrádají o miliardy.

Dříve se za pravdu upalovalo. Dnes se za ni mínusuje. *15* *15*
    • Ruska se dění na Ukrajině také netýká a přesto se do něj nehorázně montuje.

Simona
      • no ale tebe se tuplem netýká - a montuješ se aspoˇ%n v diskuzích... co s tím? *15* *15*
    • Simone, možná, že sis ještě nevšiml, že zdejší diskuse je o Ukrajině a ne o Rusku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit