Přejít na výpis diskuzí
Chléb pro Charkov: Zapojte se do kampaně a pomozte Ukrajincům postiženým válkou
28.4.2015 | Inzerce
149 příspěvků
-
Divné, ukrajinská vláda v čele s Jaceňukem chce mohutně zbrojit a vybudovat největší armádu v Evropě, ale vlastní obyvatelé hladoví? Asi je něco špatně, že?
-
Hledám logiku tohoto článku ?
Tak na Ukrajině byla svržena násilně a krvavě vláda pro blaho lidu s podporou maskotů jako Šwancenegr, Kocáb a podobných.
Tak k čemu chléb¨?
Myslím, že oba uvedení mají peněz dost tak ať jdou příkladem a vzdají se svých majetků ve prospěch nové Ukrajiny pod vedením hodného mírumilovného hocha Jaceňuka, který šíří ten chléb a hry. -
-
Já to taky nechápu. Už více jak rok směřují pod vedením mírotvorné Jaceňukovy vlády ke svobodě a demokracii a najednou nemají co jíst, čím topit apodle posledních výzkumů, chce 1/3 Ukrajinců svou zemi opustit. Čím to?
-
-
se na otázku: "Ukradl Krym Ukrajině Velký Rus nebo ne?"
Podle místních bezmozků jo, protože patří Tatarům (??? hmmm ...), jestliže patří Tatarům tak proč byl ukraden Ukrajinou??? Prostě kdo v palici nemá, v apatyce nekoupí!
Historicky Krym patří potomkům trilobitů, kteří vystoupili na území poloostrova!
Ale to místní asshole nepochopí neboť je mentálně na úrovni onoho trilobita!
Punktum! -
si vyhledat na stránce slovo rus a hned zjistíte kdo tady tapetuje a je řádně vymaštěnej blb, jenže cenzor chrápe jak Šípková Růženka, takže dáme podnět jinam.
-
Nějak se Kyjevu jeho nacistická úderka Pravý sektor vymkla z rukou a hodlá vraždit nevinné dál. Tak je prý UA armáda obklíčila a chce se ujmout velení.
-
ty ostrůvku Svobody a Demokracie na fašistickém území bývalé Ukrajiny!
-
V CHarkově se nebojuje, je plně pod kontrolou místních maafii, kmotrů-oligarchů a banderovské vlády!! To že lidé nemají chleba není vinou Putina, el zločinců z Kijeva, kteří kradou jako straky!! Místo, aby dávali lidem práci a chleba, tak kupují zbraně a vraždí!! Oni si snad tí náckové myslí, že čím víc budou východní Ukrajince vyvraždovat, tím víc je budou milovat ?:-)))))))Opak bude pravdou, zadělávají takto na Ukrajině dlouhodobý konflikt, těch co jim byli povražděni příbuzní a banderovci či lidmi v nájemných vražedných praporech jako Azov, Donbas,Doněck a pod.!!!! A když k tomu přičteme i zločince Tymošenkovou co za své vlády okrádala Ukrajince pro to byla v oblibě EU a ČR , chce i atomovkami vybít 10 000 000 východních Ukrajinců! a není v Haagu společně s tím vymaštěným a vybitým bezmozkem, Kličkovem!!Takže pomoc? aano, EU tlačit na ty zločince v Ukrajinské samozvané vládě, aby začali něco konat pro lidi!! a my je máme podporvat? když sami na své nemocné děti vybíráme víčka od petlahví? !!!!!!!!!!!!!!!!
-
tak, Simčo, piš si - já nepřispěju.... *15* *15* *2* *2*
-
-
Nemáš na to viď? Rudé právo něco stojí. *2* *2*
-
-
koho ze zdejších "diskutérů" vám připomíná tento titulek:
http://sport.tiscali.cz/jsem-zena-prohlasil-vitez-olympiady-a-sokoval-svet-250325 -
-
Simon vítězí, i v mužském těle. Normálka. Jen zde Simon pravidelně prohrává a občas i úspěšně nás práská kamarádovi cenzorovi. A přitom, i ten cenzor je vlastně mladá holka.
Fakta o Ukrajině, jiná než ta "jeho", jej neberou. Tisíckrát mu doložíme, že ne vše, co zde předkládá, je košer, marně, hermafrodyt se napučí, nabonzuje a vyhrožuje dál.
Utrácet prostředky "na chleba pro Ukrajinu", považuji za vyhazování peněz z okna, tečka. Záměrně zdůrazňuji, že jsem nikde neuvedl cokoliv, co by bylo jako protiargument z Ruska. Stejně budu za rusofila a Putinova soudruha který Simona oslovuje jako muže a on je to prý holka. Je mi naprosto jedno, zda ten, kdo tady diskutuje je holka, nebo kluk, stačí, když to není renault. *1* -
-
správné pojmenování: "HERMAFRODYT!"
Nejhorší je že naše prašule tam EU posílá, pouze nemyslící pitomeček může své peníze jen tak hodit do hajzlu! -
-
jsem holka. Ty nemáš protiargumenty. ty umíš jen špinit a pomlouvat.
Fakta o Ukrajině. Rusko ukradlo Krym a podporuje terorismus na Východní Ukrajině.
Rusko ukradlo Ukrajinské i zahraniční majetky.
Ruští vojáci jsou na Ukrajině - což je agrese a napadení sousedního státu.
Simona
-
-
Proruskou pusinku. Odhadl jste ji dobře. Gratulka. *3*
sama se přiznala když v jednom příspěvku řekla že četl - kdyby byla holka tak četla.
Simona -
-
Trefila jsem se. Vzteklé mínusování to dokazuje. . *5* *5* *5*
Holka nemůže napsat že četl. Proruská pusinka to udělala. Případ uzavřen.
Simona -
k tomu, že potrefená se VŽDY ozve, špatná odpověď!
-
-
Proto Rusofilové protestují když jsou označeni za vlastizrádce. *15* *15*
Pravda je nepříjemná. *5*
-
-
-
-
právo nárpdů na sebeurčení je nezadatelný právem....Donečtí by jej rádi využili mírově, snažili se původně o autonomii, ale jazykový zákon, vyjádření politiků Kyjeva o nutnosti zabát ukrajinské Rusy, vraždy v Oděse i jinde je přesvědčily o tom, že se současným Kyjevem, nejde žíst společně.
Je třeba s Doněckými jednat a ne je zabíjet.