Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já chléb krájím pořád ručně, protože si ho sama peču a kráječ doma nemáme. Je teda pravda, že by se mi nějaký hodil, protože jak je chléb čerstvý a křupavý, tak jde krájet špatně, ale je jinak vynikající. Hlavně doma jim ten můj chléb chutná mnohem víc než kupovaný, a to mě těší. Musela jsem si koupit hrnec na pečení a ošatku na kynutí zde , ale peču několikrát do týdne, takže to nebyly vyhozené peníze :-) .

  • No než jsem začal chlebník vybírat, tak jsem také nevěděl, že něco takového vlastně vůbec existuje. Vybral jsem chlebník https://www.doleo.cz/chlebniky/chlebnik-bambusovy-93512-cerny/ Za 900 korun i zajistíte doma pořád dobré pečivo. Opravdu je to hodně poznat. Chlebník je velice prostorný, takže tam toho můžete dát hodně. 

  • Koupil jste si bambusový chlebník? Nevěděl jsem, že něco takového vůbec existuje. Můžete mi poradit, kde se dá koupit a hlavně tedy kolik vlastně bambusový chlebník stojí? 

  • Pečivo už v dnešní době nevydrží tak dlouho, jako vydrželo dřív... Teď když už nebydlím tak, že bych měl obchod za rohem, jsem si domů pořídil kvalitní chlebník. Konkrétně jsem si koupil bambusový chlebník, který dokáže udržet pečivo dlouho po koupení poživatelné a dobré. 

  • Když už je tu o tom řeč, tak jakou máte zkušenost z hlediska udržení čerstvého pečiva? Jak pečivo udržet co nejdéle čerstvé? Nejen chleba? 

  • mun.go

    V hyper / super marketech jde nejčastěji o chléb / pečivo "ze zmrazeného polotovaru". Polotovar se vyrobí v Polsku, projede se Evropou a v obchodě pak projede zmíněnou elektrickou pecí - bývá umístěna tak, aby vůně pečiva nalákala zákazníky. Pečivo ze zmrazeného polotovaru je druhý den tvrdé jako kámen.


  •  Aby alespoň částečně umlčel remcající pekaře a obchodníky a chleba tak rychle neosychal a neokorával, pokusil se nařezané krajíce zpočátku sešpendlit. Vytahovat špendlíky pokaždé, když si člověk chtěl vzít krajíček chleba, se ale neukázalo být příliš praktické.

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

    No nevím jak to bylo sešpendlené ale pokud by bylo riziko náhodou přitom špendlík spolknout, mohl to být nezapomenutelný zážitek 🙂

  • vanhorne

    To co se prodava v Cesku pod jmenem "CHLEBA" uz delsi cas s chlebem nema nic spolecneho. Je to slepenec nejakych podradnych zemedelskych produktu, ktery v rychlosti projel elektrickou pekarskou peci, aby ziskal skorapku ktera ten nechutny mishung drzi pohromade.🤮

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit