Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalsi vykrik do tmy Jourove...
  • Dosud na veškerá prohlášení Jourové byly většinou vždy negativní reakce. I na toto prohlášení nelze reagovat jinak. Ne jenom proto, že navádí k "bonzování", což našinec odsuzuje, ale hlavně proto, kdyby EU a její podobné komise, jakou má Jourová, nevymýšlely ptákoviny, nebylo by zapotřebí žádat občany o bonzování. Ani teď, když v podstatě jde o dobrý úmysl. EU má mechanizmy, orgány i prostředky na to, aby mohla kontrolovat tok peněz. Pokud by tyto instituce vykonávaly svou práci dobře, nemusela by Jourová vyzývat k "bonzování". Zdá se, že ani ona, jako většina komisí EU, svou funkci nezvládá. Hlavně k nespokojenosti občanů EU. Takže ne EU jako taková je špatná, ale špatní lidé, kteří ji vedou, organizuji, kontroluji. Nastal čas na výměnu starého za nové.
  • Soudružka Joudová unijní právo je pohádka.
    Unie má stejná práva,povinnosti,zákony,peníz,ochranu hranic.ANI JEDNO EU NEMÁ!
  • Nenechte se vysmát! To by na směrnici doplatila polovina firem!
  • a co s takovými socany. Obyčejnou sprostou a podlou bandou. Která naprášila pana ministerského předsedu. Za akci která byla řádně odsouhlasena, překontrolována EU. Ale málo Vzali to do rukou stateční socanští policajti pod taktovkou ministra a ..... všechno je jinak. To je vyšší škola profesionálního bonzu.
    • ještě nyní v době kdy je jim nabídnuta účast na vládě, vytahují kartu "trestně stíhaného premiéra".Jo hoši nestačilo, že jste ve volbách dostali za Chovance a Sobotku doslova přes držku, ještě chcete nášup.Intrikujete, dlužíte stovky milionů a navíc jste úplně zparchantěli.
  • Jourová již učinila vše potřebné k tomu, aby se dokonale znevěrohodnila. Její duševní a zejména morální obzor je limitován stříbrňáky z eurohujerského centra. Nekřesťanské peníze, které bere za službu v prospěch eurohujerských zvráceností, zdeformovaly její duši do zrůdné grimasy.
  • bonz bonz bonz :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit