Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naštěstí máme hentů onů demogracyju. 🙂Takže kdokoli se může nechat očkovat dvakrát i třikrát a bude tím pádem i tolikrát zdravější a vytře tak zrak škarohlídům, kteří si drze dovolí blahodárnost plošného očkování zpochybňovat a chtějí o svém životě a zdraví rozhodovat sami bez direktiv i s tím rizikem že šlápnou vedle. A nevadí že například plošné očkování nařídili totalitní komunisté? Jak se to slučuje s ideály svobody, které hlásají udatní polistopadoví komunistobijci, kteří jinak vyčítají komunistům i špatné počasí? 😯

• To je pravda - ale i v této oblasti platí zákon nabídky a popávky...

A 90% (možná i více) na očkování nejen kašle, ale jsou mezi nimi

i tací, co očkování proti sdělným chorobám přičítají různá poškození

zdraví, nemluvě o kázáních proti očkování z úst některých "věrozvěstů"

- kupodivu i z ranku ekologie (spíše tedy "ekoterrorismu")...

• Pavel.Jegl

Drobné upřesnění pane Janáku: Vakcína nebude pro každého. Bude cca. 850 000 dávek, víc stát neobjednal. To postačí pro pouhých devět procent populace.

https://www.irozhlas.cz/zivotni-styl/zdravi/vakcina-proti-chripce-cesko-ockovani-podzim-roman-prymula-ovm_2006281636_jgr

• Já se nechávám očkovat proti chřipce každý rok na podzim už bezpočet let a nevím co je to chřipka.

• Každý z nás má možnost se nechat očkovat  vakcínou Vaxigrip/Influvac - nejvíce ohrožení jedinci dokonce zdarma  a pro ostatní snad částka 310 Kč není nijak "horentní"...

• josef.chmela

Díky, už konečně vím co je to psychologie a psychika. Z tvého příspěvku jsem vydedukoval, že jsi psychicky nemocný. Moc to o sobě nerozšiřuj. Většina národa takové lidi prohlási za nesvéprávné a léčí je v léčebnách k tomu určených. Na druhé straně by ses tam mohl konečně potkat se svými idoly z ODS, TOP09, Pirátů a pod.

• Sakra, Opičko, Tobě to pálí. Ale tentokrát s Tebou souhlasím. 😉

• Skoda ze muzu dat jen jeden hlas. Uz jsem si to zapsal a ucim se cely nazpamet pepiku. Ty se nezdas , ale ... 

• josef.chmela

A co brání zbytku světa dát pracujícím 3 měsíce volna?  Když se 3 měsíce nebudou vyrábět auta, letadla, spotřební elektronika, průmyslové zboží, zbraně a podobně - nic se nestane. Když se uzavřou kina, galerie, divadla, bary, restaurace apod. - nic se nestane. Když nebudou sportovní soutěže - nic se nestane. Přibyde pouze nezaměstnaných. V tom případě mohou být ODSáci rádi, že se konečně může přejít na jejich 28 let stará hlavní hesla: "Co nejmenší vliv státu na životy lidí, Co nejmenší stát (všeobecně), Každý se musí postarat sám o sebe, Trh vyřeší vše" a podobné hlouposti.

Omezením provozu restaurací a barů stát nezkrachuje. Musí se zachovat pouze podniky které vytváří výrobky s vysokou přidanou hodnotou, jsou nezbytné a přínosem pro celou společnost (výroba a distribuce potravin, energií, vody, atd...).

• Vitej pepiku ! Jak jsi ty kluku poznal , ty kluku hrachova ze to pisu pro tebe ? to mas ode mne k Mikulasi . 

Diky ti . Fakt jsem se dokonale trefil . Rikal jsem si bud ty , nebo ctrl c ctrl v janak. Mam diky tobe ted squellou naladu. Jsem vyborny psycholog , to uznej. Vis co je to psycholog pepiku ? To neni zootechnik. Malicko jina orientace. Jestli to nevis , nezoufej , janak ti to nekde najde , zkopiruje a posle.  Mej se taky krasne u vas v mejdlovarech a zase napis . 

• josef.chmela

I ty jeden odborníku. Nespal jsi, nadnešek, náhodou v knihovně?

• O to vetsi pruser to bude , az chripkova epidemie propukne naplno.  

Prikladem budiz takle korunova epidemie. Prvni kolo vyhra , o tom se neda pochybovat. Druhe kolo , vidite sami. Venkovske hroudy pritahli do Prahy aby se sli nazrat na Karluv most , mimo jine . Jedna z epizod proc je tady ta druha vlna tak silna. Po prikladnem jednani ted pravy opak. Dalsi ex(r)oticka pracovnice az z dalek vesnice Kurvina to roznese po nejakem klubu . Pochopitelne ze v Praze , muzou za to prece Prazaci. U nas v Drnorysove nic takovyho ne mame , depak pani , to voni ty Prazaci ! To je pakaz. Rikaji to nasi mlady a ty to prece musi vedet ! Uz pul roku tam delaji v nejaky kotelne a skladu . Maj dulezity funkce . A uz dokonce jeli metrem. Tak maj taky prehled co a jak tam je . 

Mimochodem , ma slovak bures taky nejake laboratore , ktere pochopitelne nevlastni , na neco s chripkou ? Pokud ano , da se ocekavat vlna chripky vetsi nez vlny na Vltave. 

Poucka pro senochrupy. Vltava je reka protekajici Prahou. Velka reka , v gumakach se prejit neda. Dyby to holka nebo kluk co uz tam ul roku dela , v tej Praze , jeste nepostrehli a doma nehlasili jako zazitky z cest. Je to reka vetsi nez co mate doma potok za hnojistem a obecni skladkou. 

• přestože ty hadry na hubu nesnáším tak maj právě ten pozitivní efekt že dojde k utlumení nemocí při kterých se kejchá a chrchlá no a to syntetickej netopýr v syntetický jeskyni nemá rád křik , kašel,smrkání,zpívání (zejmena protičínskejch popěvků na demonstraci jedna země dva systémy)

Bohužel stále celému světu zoufale chybí udaje na základě kterých dali v ČLR pracujícím 3 měsíce volna , bohužel ta zpráva nesmí na světlo neb by možná 1,4 milardě lidí došlo víc než je třeba a Čína by se z tohohle měla zodpovídat OSN a nést následky za ovlivňování WHO .

Takže už jsem napsal na jaře pokud to tady je na furt tak 50% predpověd můžete dělat za 2 roky , tvrdit že Švédsko je vysmáté nebo že chci chytit chorobu , no a dát tomu veřejný prostor ??????😐

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit