Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • John mně svým výrokem připoměl vtip o jednom zloději hodinek.Který u soudu vypovídal takto:"Já jsem šel.Hodinky šly také.Tak jsem si řekl,že půjdeme spolu."
    • *1* Tak tenhle jo.
  • Šetří se o sto péro,piloti nevěda kam letět ale hodiny musí mít tak z vrtulníkem sedí třeba 2 hodiny 3 metry nad zemí na letišti a čas a palivo běží a teče. Není lepší třeba letět hlídkovat zda knám jdou mraky nebo taky
  • Je zřejmé,že John se u politického koryta dobře zabydlel.Jen tak ho opouštět se mu nebude chtít.Možná,že se najdou tací,co začnou bojovat proti dinosauru Johnovi.Jako komik ,na jevišti,by svými pohádkami pobavil.V politice,ale ne.Až to co vládne,skončí,tak o pravicové politice nebude chtít v této zemi,mnoho lidí slyšet hdně dlouho.Jako suvenýr na vládu politických šíbrů,lidem zbude pořádná bída.
  • Vzkaz pro ministra Johna! Vážený pane Johne,pokud by jste opravdu chtěl šetřit,tak to jde opravdu jinak. Například : Vyznamenání i finanční dar předá váš podřízený v místě,nebo počkáte s tímto vyznamanáváním a darem na dobu,kdy tak činíte při jiných příležitostech a vyznamanává se víc příslušníků najednou a do té doby by postačil osobní dopis s poděkováním za příkladnou práci. Ušetřilo by se tím,že vyznamananí by v rámci úspor přijeli třeba vlakem do Prahy. Na druhé straně mince je ovšem to neustálé zviditelňování se vládních činitelů a jejich stranické příslušnosti. S pozdravem tan kdou skutečně šetřit umí !!!!!!!
  • Třeba jako MV je jako součást zátěže pro cvičný let?? *4*
  • pane John a teď nějakou jinou pohádku, třeba tu o Karkulce, ta také není špatná. Jinak prosím, nedělejte z občanů, kteří mají svůj vlastní rozum totální blbce. Cvičné lety mají svůj režim a rozhodně do něj pasažéři nepatří. Každý, tedy kromě Vašich voličů už ví, že jako ministr vnitra jste naprosto k ničemu a totálně neschopný, není tedy již třeba o tom opakovaně přesvědčovat voliče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit