Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že všichni, kdo se dívali, museli poznat, že pan Kalousek byl mírně opilý. A to je skandální zjištění.
    • Pro Kalouska je to ale polehčující okolnost.
  • Náš národní letištní hrdina v braní veškeré odpovědnosti na sebe, aby pak alibisticky hlásal, jak se na letišti do ničeho nevměšoval, Kalousek, prohlásil: "Zpochybňován jsem už byl za ledacos, ale za odvahu, nebo pracovitost nikdy". Tak se nám tady vyloupnul pracovitý hrdina, v oboru braní politické a veškeré odpovědnosti na sebe. To je tedy síla mít takového magora za ministra, notabene za velitele celé té Nečasovy vládní sebranky.
  • A už nás zase masírují protimluvama Kalouska a různejma úvahama o tom, jak je ten Torubarov ohroženej na životě, jak je nezvěstnej a podobně. Oni jej v tom jejich totalitním režimu sice mohli zavřít až zčerná a zajistit mu zostřený režim, jak už to u takových režimů je zvykem ale oni jej raději nechají zabít, aby s ním neměli tolik starostí a aby se od něho nedozvěděli žádný doplňující informace. Tak na sebe raději nechají plivat od Čecháčků, aby jim udělali mezinárodní ustudu. Nejlepší je pohádka o tom, jak ti Rakušané jej odmítali vydat. Proto asi rychle do Česka a tady požádat o azyl, o kterém ještě nebylo rozhodnuto, takže jeho vydání jest protiprávní. No to je zase gól. V Rakousku odkud by ho určitě nevydali, tam o azyl asi nežádal, aby to neměl moc jednoduchý. Tak honem mazal k nám. V Německu má synka s dobře zavedenou firmou, tam nešel, i když tam mohl bydlet u synka a ten azyl by mu určitě věnovali tam. Naše sdělovací prostředky se ani nenamáhají oblbovat tak, aby to bylo alespoň částečně uvěřitelný. Jak jinak, jsou odkojený těmi předchozími z totáče, jenom toho lhaní mají na starost o moc víc.
  • Až pochcípají všichni rudí teroristi, bude na světě ráj!
    • Ty jsi ale opravdu hloupej Honza. *1* *1* *1* Vláda komunistů začala v SSSR v roce 1917.
      A jak to na světě chodilo před tímto datem? šlechta a církev vládla nad porobenýma
      národama. Bejt v těch dobách zase talentovaný vědec nebo domácí léčitelka to mohlo
      stát člověka život upálením na hranici.
      Válčilo se všude na světě. Tu Arab s křižákem. Tu baron s baronem nebo s králem. *1*
      Od lidí se čekalo že budou poslušně pracovat pro panstvo. Vzpoura se brutálně trestala.
      V roce 1914 zase začala 1. světová válka o nadvládu. Příšerná jatka.
      Svět před rokem 1917 se teda podle tebe dá označit jako ráj. No já tomu říkám jeden
      velký zločin a hnus který bohužel pokračuje až do dneška. *1* *1* *1* *1* *1*
      • Karlíku s takovým dementem je zbytečné diskutovat, nehledě k tomu, že nic nového nevymyslí a opakuje stále jedny a ty samé choromyslné bláboly kolem dokola. Na to už jsme si u pravičáků zvykli.
        • Kdybys nebyl penisem, nestal by ses komoušem!
          • Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses Pištou! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
          • Kdybys nebyl hlupákem, nestal by ses Pištou! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Jak je možné že tento superzločinec ještě nesedí a plácá své bludy v TV
    Všichni již dávno ví co je to za pravičácko-černoprdelnickou zlodějskou hyenu co je jí úplně jedno jak dopadne jím a Schwarzenbrgem zdevastovaný stát !
    V pekle už dávno ztopili pod kotlem ty ubožáku!
  • Pohled vražedného maniaka. Povahou - král křiváků.
    S Blažkem na sebe syčeli jak hadi, jeden druhému by na jméno nepřišel. Dnes jsou největší kámoši co si ve všem rozumějí.
    Co se toho průseru na letišti týká, nejdříve hrdinsky bere veškerou odpovědnost a všechno na sebe a vyzdvihuje jak je férovej. Pak mu dojde co to je za p r ů s e r tak hned ten super-křivák začne kličkařit. Že se do toho vůbec nevměšoval, že jen a jenom vyslovil přání aby letadlo bylo zdrženo. S cisternou on nic, on jenom bere na sebe férově veškerou odpovědnost. Z podtextu se začíná rýsovat výsledek jeho křiváctví. Já beru odpovědnost a trest ať dostanou oni. Hnus, hnus, hnus.
  • Je to Batman- Kalous.
  • Pan Kalouse zrejme vcera trpel lehkou virozou, protoze placal paty pres devaty a pritom se mu docela slusne motal jazyk *1*
  • Tak jsem si poslechl včerejší nahrávku z Interview ČT 24. Kalousek se tam trapně kroutil jak hadice a vymlouval, že on nic nenařizoval, jen za ten incident přebral odpovědnost a že nebyl porušen zákon a civilním letectví atd.. Prý se "stydí" za ČR a je mu trapno, že byl Troubarov vydán do Ruska. Straší, že tam byl vydán na smrt a další bláboly jako by měl nastudovaný celý spis ohledně jeho vydání a jako by byl jasnovidec, co s ním bude.. Včera ještě osočoval ministra spravedlnosti Blažka a dnes na tiskové koferenci po jednání vlády spolu pěli ódy jak jsou v názorech zajedno. Kalousek aniž by měl kompetence se do toho montovat, se snaží pouze vytlouci body pře blížícími se volbami. Ať se stará o to o co má a nehraje si na šéfa planety !!! Spolu s Blažkem mi připadají, že by mohli převzít oba jméno Trouba-rov. V češtině by to bylo pro ně oba docela přléhavé. *1* *1* *14*
  • Ale hlavní je, že nám nevládnou komunisté, ale tento nadčlověk. To nejlepší z nás *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit