Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad bychom si měli připomenout gerontokracii v bývalém SSSR, kdy v žuchnutí Brežněvovy rakve do hrobu (bylo vidět během přímého přenosu - ve zprávách večer už bohužel ne) jsme viděli symbolický začátek konce sovětské éry. 

    Tím spíše, že Brežněvovo epigon "generální tajemník" Andropov zemřel už pouhých 15 měsíců po nástupu do funkce, "další následník na trůnu" Černěnko zaklepal bačkorama už po necelém roce...

    Poté si asi vedení KSSS uvědomilo, že post hlavy státu nemohou donekonečna zastávat starci, zničení nadměrným požíváním vodky...

    Čeká snad totéž U.S.A.? Po skvělém panu presidentu Trumpovi si zvolili... 

    • jojo jak říkal jeden známej poměrně slušnej alkoholik jestli tam nedaj někoho mladšího tak se  stanu abstinentem , neb co mrtvola komunisty v Kremlu to zavřený nalejvárny , tož aby se někdo nevožral a nezačal křičet něco co by lidu mohlo imponovat a poslat komanče do erdele.Pro ty mladší v té době to hulení nebylo a tvrdší povahy byli na perníku a chudší těch tvrdáků na toulenu , ale těm to bylo jedno.

  • Tak se i USA dočkaly VŘSR a svého Lenina. V podstatě za tím stojí opět stejné židovské bankovní rody jako kdysi před 100 lety za ruskou verzí.  

  • Aktivista - fujtajbl, to je ale urážka.

    Všichni, kdo nic neumí, nechce se jim makat nebo trpí nějakým syndromem nedocenění, se dříve nebo později stanou aktivisty.  

    Chraň nás ruka Páně před aktivisty všeho druhu. 

    • Ne že by se mi ta výměna líbila , ale kdyby nebylo lidí nadšených do změn tak skáčeme po stromech , spíš je důležité aby nás aktivisté jak z leva či zprava na ty stromy nevrátili. On takový Hus či Ježíš byli ve své době aktivisti .Starej Winston by asi přestal kouřit i chlastat kdyby věděl kam někdy kráčíme. Teda vážný problém bych viděl v hlavě Hugo Cháveze.😎

      • Ale to máte pane Martinko docela pravdu. Chápu, jak to myslíte. Jenže ten "aktivismus" o kterém se zmiňuji takové (v té době) ušlechtilé motivy nemá.

        a) aby byl v kartách zrušen král a aby ta karta neplatila víc, než dáma, protože je to genderově nevyvážené

        b) aby kreslené figurky v černošské podobě směli dabovat zase jen a výhradně černoši

        c) aby bylo všem nařízeno nejíst cukr, nelétat letadly, zakazuje se otevírat dámě dveře..... tohle jsou ty motivy současných "aktivistů." 

        Hlavně aby to neslo a nic to nechtělo (třeba jako práci nebo dokonce rozum). 

        A takových figurek bude Kemala (protože pan Biden asi dlouho panovat nebude) královnou.

        • JOJO s těma kartama a teď si představ že mi seberou šachy , tam hrajou černý proti bílejm a královna může dost  , ale mužeš jí sebrat a krále ne , tak jsem zvědavej kdy královna bude jako král a nebudeš jí smět sebrat a skákat bude jen o jedno políčko a figurky budou duhové akorát nevím jak to pak budeme hrát . Hnupismus nejvyššího zrna a pokud budeš protestovat tak tě vyhoděj z práce neb si rasista . No a jsem zvedav jak budou dabovat filmy v Africe , tam těch bílejch dabérů místních jazyků  hollywoodskejch trháků moc nebude  , protože to logicky musí být vyvážené i opačně 😇😇😇 .(mam strach tam dat i toho smajlíka je žlutej a možná genderově nevyváženej , tak snad mi někdo nezmění dns)

          Tak R<1 a neztrácet naději v březnu nebude žádná katastrofa , to zase začne fungovat pan doktor obrUVlamp co nám svítí na tu maličkost Zemi.



      • Tedy ne že by ten Biden byla 100%ní výhra, ale je rozhodně lepší než ta sebestředná psychopatická TRUMPeta.

        • KIMCID

          Neboj až budeš za benzín zase davat 39 budeš psát jinak

          • tož to jsem už 2007 dával a vyplata byla menší, teda uznavam že se snad nedožiju doby kdy si koupim 3 násobně drahé auto s trojnásobnym kratšim dojezdem a kwh bude za 39 , tak to by byl masaker.😬

          • mun.go

            Jaký benzín? Auta jsou přece na elektriku ...

  • Joe by si tam mohl dát i Che Guevaru, ten taky bojoval za lidská práva.

    Chlapci ze cia by mu to ale asi rozmluvili...

  • gaheris

    A ještě mu tam chybí Pepek námořník, kačera bude tahat za sebou a říkat mu Donalde, jen co dojde k houpacímu koni, to bude prezident jako jedna fiala! 

  • adavid

    V jakém studiu je ta fotografie pořízená 😂

  • adavid

    V

  • Je to USA - potažmo Josepha Biden -  privátní věc a zbytku světa zbytečná starost. 

    Je ale s podivem, že bývalý právník je tak nevzdělán v historii... 

    • Tony, maj pravdu, že je to věcí USA. Ale proč se furt vopakujou? To jich nenapadá nic jiného? Proč se furt tak ztrapňujou? 😀

      • Dedek uz je docela daleko s demenci a senilitou. To se potom honi hlavou furt jedna a ta sama myslenka a ne a ne ji zachytit. Tak ji mezi uniky moci a stolice furt vopakuje. tim je tenhle janak tady uz znamej. Otazka je jestli uz taky to svoje moudro nepise v poradi , mala potreba , zaznamenana myslenka , velka potreba , probuzeni. To potom byvaji opecovavatele dost neprijemni , porad po dedkovi uklizet. 

  • je to zfetovanej policista jak hlida mrtvolu ryby !!!!!!!! @ #dej to hned na tvitr piiiiiico mrrrdeeeeee !!!!!! a hned piiiiico namrdaaaaam ti smazeny zampiony do kzifdu tvyho dedka z stb !!!!!!! ueeeeee mrdeeeeew!!!

  • sem tajnej agend ueeeeeeee =!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit