Přejít na výpis diskuzí
Chvála doktora Ratha: O prokrastinaci, rovnosti a ponožkách v sandálech
28.7.2015 | Ondřej Fér
36 příspěvků
-
To mi povídej, že jsi ženská! Takhle veřejně své "problémy s dospíváním" žádná slušná dívka neventiluje. Asi tak.
-
David uměl,proto tam kde je.
-
Jo vlastně ty peníze mu dal do krabice iluzionista!
A jak je myšleno to právo na dvoje ponožky do sanadálů? Podobně jako právo na to, aby se nekouřilo v žádné hospodě nebo jak to mám chápat? -
Kubice v tom uměl chodit.
-
Tak proč je Nečas,Klauz a jejich spolek stále na svobodě a neřeší se.
-
věřím,že toto je jen vaše mínění.Já věřím v opak a zloděje z něj udělali Kubice Nečas,Kalousek,Němcová a ta zlodějská banda kterou Rath kritizoval a měli být odsouzeni místo něj.
-
za zloděje v bílém plášti.Evidentně z rathovy zlodějské familie.Vidíš gumo ale nic naprosto nic s tím neuděláš.Tady už jde o certifikovaného grázla kterým zůstane na celý život.A to je to krásné na tomto jinak hajzlikovi první třídy.
-
Je zajímavé kde tak rychle sehnali vybraní policajti tolik peněz. A soud přes manipulaci s krabicí a údajnými penězi policíí to započítal jako důkaz???
-
To určitě myslíš soudce a žalobce. Kdyby byli tak aktivní u členů STOP a ODS. Podle mě jde o napodobeninu procesů z padesátých let u nás nebo v americe.
-
Pindání pana Féra je zásadně nefér. Takto poplatnou osobu justiční mafii dlou nikdo neviděl.
-
David uměl tak nádherně plamenně řečnit.
Vždy jsem se u jeho projevu v práci pod stolem prstíkem udělala. *14* -
Bolševický komediante v rudém, Ty si nebvjudeš mlocki a ni mrsknout!
Předváděj se před ruskými primitivy! Viděli jsme ty chudáky v 1945, jak
byli celí užaslí z toho co viděli! Celé generace ubožáci neznali než jen
klanění před uchcanými a opilými cary a uchcanými zavšivenými popy!
Syfilitik Lenin a největší vrah dějin, lupič a vykradač bank a vlaků Stalin
tyto chudáky po milionech nvraždil!Trpajzl Putka a platfjusák Mědvěžonmok,
oba s paralyzou mozkumjim nic pořádného nepřinesli, než pindy o veli-
kosti ruského národa! jkim, ne však všichni! Putka jde chofrý mocí, a tím
dříve tento komsomolec s napuchlými skončí, splaskne! -
Především ten bolševický navedený bastard Vasil!
-
Ratha zničila nenažranost a nevymáchaná pusa.
Krade jich jistě víc ale není divu že to odskákal Rath který tak rád křičel na ostatní - korupčníci.
Poslanec hejtman který se mohl stát zase ministrem. Z pohledu běžného smrtelníka
měl dost peněz i koryt.
Jenže tito frajírci mají x manželek x milenek a x dětí.
A to něco stojí. -
Darebák zůstane vždy darebákem.
-
Kdyz mne chytnou s krabicou penez tak sklonim hlavu a mlcim.Tady darebak svolal novinare pred zlodejskou ordinaci doma ve vsi.Prisel dojemne v bilem s naslouchadly.Nepochybne varietni umelec.Z takoveho musi mit rodina radost.Zlodej a spinavec ktery sebou mrska do posledni chvilky.Na podzim bude vybornou ucebni pomuckou na srednich skolach.