Přejít na výpis diskuzí
Chvála doktora Ratha: O prokrastinaci, rovnosti a ponožkách v sandálech
28.7.2015 | Ondřej Fér
36 příspěvků
-
tady má poměrně dost pomatených zastánců.Právě pro to je ve státě zlodějna na zlodějně.Pořád se někdo lumpů zastává.I takový profláknutý llump Železný má své podržtašky.Davídek si přihrabával ze státního.Navic sebou mrská a dělá divadlo.Copak odsouzený zloděj chodí před novináře v bílém.Vejde do dějin - lump hejtmanský.
-
Jak může být někdo tak sebejistý.
Jeden den kulhá a druhý den vyběhne schody jak srnka.
Styděl bych se a ne tak na sebe,ještě upozornovat. -
blábol Ondřeje Féra, který nám zde nastínil, že vlastně tkzv.šikovný darebák a gauner, by měl být a také bývá, motorem této společnosti....bohužel, tento narcis však měl trochu smůlu, neboť to svou arogancí a zpitý mocí, přece jen trochu přehnal.... *13*
-
Autor zapomíná na to, že nasazení obviněného při obhajobě bylo vedeno pudem sebezáchovy.Těžko očekávat, že práce každého člověka bude vedena podobně silnými motivy. Pan Fér je zastánce ostrých loktů a vychytralosti podobných, jako je Rath. Zřejmě je má také. Podle mého tu mají práva hlavně zločinci, podvodníci a kdejaká chamraď. Slušný člověk, který pracuje a platí daně je pitomec, který to "dobrovolně" všechno financuje. Asi poznaná nutnost.
-
Jak může někdo srovnávat tento soud s procesy v 50. letech ? ? ?
Nestačím se divit. -
Jo vlastně ty peníze mu dal do krabice iluzionista!
A jak je myšleno to právo na dvoje ponožky do sanadálů? Podobně jako právo na to, aby se nekouřilo v žádné hospodě nebo jak to mám chápat? -
za zloděje v bílém plášti.Evidentně z rathovy zlodějské familie.Vidíš gumo ale nic naprosto nic s tím neuděláš.Tady už jde o certifikovaného grázla kterým zůstane na celý život.A to je to krásné na tomto jinak hajzlikovi první třídy.
-
-
věřím,že toto je jen vaše mínění.Já věřím v opak a zloděje z něj udělali Kubice Nečas,Kalousek,Němcová a ta zlodějská banda kterou Rath kritizoval a měli být odsouzeni místo něj.
-
-
Pindání pana Féra je zásadně nefér. Takto poplatnou osobu justiční mafii dlou nikdo neviděl.
-
David uměl tak nádherně plamenně řečnit.
Vždy jsem se u jeho projevu v práci pod stolem prstíkem udělala. *14* -
-
To mi povídej, že jsi ženská! Takhle veřejně své "problémy s dospíváním" žádná slušná dívka neventiluje. Asi tak.
-
David uměl,proto tam kde je.
-
-
Ratha zničila nenažranost a nevymáchaná pusa.
Krade jich jistě víc ale není divu že to odskákal Rath který tak rád křičel na ostatní - korupčníci.
Poslanec hejtman který se mohl stát zase ministrem. Z pohledu běžného smrtelníka
měl dost peněz i koryt.
Jenže tito frajírci mají x manželek x milenek a x dětí.
A to něco stojí. -
-
Dvanáct hodin prázdného tlachání. To fakt našemu hospodářství moc pomůže. Víc by pomohl boj právě proti takovým lumpům, jako je Rath, zneužívajících důvěry voličů nejen k vlastnímu pohádkovému zbohatnutí, ale taky ke zneužití postavení hejtmana ke krytí miliardových lumpáren svých kamarádíčků. *11*
-