Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo začíná to tady smrdět pěkným průserem krize je za dveřmi a ke všemu ještě už začínají docházet koblihy které nikdo v dobrých časech nenašetřil 
  • Spíše údiv budí postoj tkzv.pravice kde není ani smítko myšlenky že prostě 3 dny neplacené nemocenské bolí nejvíc samoživitelku s třemi dětmi  s  12 hrubého než bezdětnou manažerku s 200 tisíci a vyjadřovat se k Babišovi to snad ani nemá cenu prostě ten se potřebuje udržet u koryta co nejdéle i kdyby měl zemi prodat satanášovi.Co takhle Vy pravičáci z ODS,TOP a Starostů zkusit třeba aspoň dávat lidem půlku a za rok se uvidí ,pokud je mi známo tak v systému nemocenského pojištění se více peněz  vybere než spotřebuje a to navzdory tomu jak fungují agentury a jak odíráte OSVč kde po 15 dnech dáváte kilo?

  • PavelN

    Ty slepice od ČSSD vůbec netuší jak funguje ekonomika. Neustále chtějí rozhazovat na každou stranu a nestarají se, kde na to vezmou. To je ostatně problém celé vlády. Babiš jim ukázal, že stačí slíbit důchodcům pár korun a ti poslušně nahážou hlasy i satanovi. Tak to teď každý dělá po něm.

    Osobně bych navýšil pouze rodičům odpočty z daní na každé dítě. Bylo by to mnohem rozumnější. Takovéto přidávání "na ruku" podnítí k většímu plození dětí pouze spoluobčany tmavší pleti a ti jak je známo budou celý život ekonomice spíše na obtíž.

    • Nevím jestli je slípka ale hodně lidí zapomíná že právě odpočty na děti nejsou dílem socanů a je to jediná cesta do budoucna více dětí domácího obyvatelstva a ještě bonus k důchodu pokud je dobře vychováte a ne každoroční úprk na sociálku po půl roce doložit výplatu a pokud ji překročíte o kačku tak doporučený dopis s doručenkou že máte smůlu a tím se zabývá deset úřednic z toho 11 fandící socanům s komanči.Těžko to nahradí přívandrovalci ať už z blízkého či dálného východu ,ty z toho západního čekám tak za 25 let až už ve vlastních zemí nebudou moct žít.

  • A vše korunoval Hamáček tím, že poslechl zlého našeptavače Kalouska a začal na internetu lidem vyhrožovat pro jimi vyjádřené názory. Hamáček se nechal vtáhnout do Kalouskovy stoky a u mnoha lidí svým společným prohlášením s policejním prezidentem vyvolal vztek a strach. Vyhrožování lidem trestním stíháním je politické faux pas.
  • je to vsechno legrace co  bude v roce2020 nikdo nevi .nac nad tim premyslet.čo bude to bude.terazky to neni...

  • Duševní schopnosti režisérky Somerové jsou na tak nízké úrovni,že se musí uchylovat k podobným nesmyslům, jako je její směšný elaborát otištěný v Respektu.. Kdyby měla alespoň polovinu IQ,co má náš prezident ,nikdy by se nezesměšňovala podobnými názory ! Ona si myslí ,že má patent na rozum,když tvrdí že volit chodí nevdělanci ? Nebýt těch nevdělanců,kteří ji zaplatí ty její "výtvory ",zdechla by hladem,neb těch pár šašků z pražské kavárny ,kterým tolik fandí ,by ji neuživilo ! A tak je to se všemi komedianty,kteří se pasují do rolí rebelujících inteligentů,přičemž mají IQ na úrovni pouličního hydrantu.
  • Hloupost některých matek plantajících v TV zprávách je bezmezná. O tom jak si na písku budou hrát děti s malými a velkými penězi od státu. Vždy platí něco od tehdy do tehdy. Ale zejména je třeba mít na zřeteli desetitisíce romských děcek. Těch které jsou  p o ř á d  vyráběny pro peníze svých rodičů. Statní peníze tito "rodiče" propijí a vyhodí doslova oknem. A stát se pak v nekonečné spirále stará celé roky o takto nasázené houfy bezprizorních děcek.Ne nejsme tady dojné krávy. Správně někdo navrhuje - ano peníze těm, kteří mají pracovní minulost.

  • Kupovat si voliče za peníze nás všech, to je bezvadné. 

    Jak říkal feldkurát Katz : "To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou." 

    Co se budoucí rodiče čílí? Ještě nic nedostali, tak jim nikdo nic nevzal.

    Nikdo jim nemůže dát, co jim oranžoví můžou slíbit. 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit