Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo začíná to tady smrdět pěkným průserem krize je za dveřmi a ke všemu ještě už začínají docházet koblihy které nikdo v dobrých časech nenašetřil 
  • Nejste náhodou přistěhovalec píšící z jiné země.

  • naštěstí předchozím osvícencům soudruh Zeman již nebude moci kandidovat i kdyby Kreml pronajali jako zotavovnu příslušníkům ANO🙂

  • Nevím jestli je slípka ale hodně lidí zapomíná že právě odpočty na děti nejsou dílem socanů a je to jediná cesta do budoucna více dětí domácího obyvatelstva a ještě bonus k důchodu pokud je dobře vychováte a ne každoroční úprk na sociálku po půl roce doložit výplatu a pokud ji překročíte o kačku tak doporučený dopis s doručenkou že máte smůlu a tím se zabývá deset úřednic z toho 11 fandící socanům s komanči.Těžko to nahradí přívandrovalci ať už z blízkého či dálného východu ,ty z toho západního čekám tak za 25 let až už ve vlastních zemí nebudou moct žít.

  • Spíše údiv budí postoj tkzv.pravice kde není ani smítko myšlenky že prostě 3 dny neplacené nemocenské bolí nejvíc samoživitelku s třemi dětmi  s  12 hrubého než bezdětnou manažerku s 200 tisíci a vyjadřovat se k Babišovi to snad ani nemá cenu prostě ten se potřebuje udržet u koryta co nejdéle i kdyby měl zemi prodat satanášovi.Co takhle Vy pravičáci z ODS,TOP a Starostů zkusit třeba aspoň dávat lidem půlku a za rok se uvidí ,pokud je mi známo tak v systému nemocenského pojištění se více peněz  vybere než spotřebuje a to navzdory tomu jak fungují agentury a jak odíráte OSVč kde po 15 dnech dáváte kilo?

  • PavelN

    Ty slepice od ČSSD vůbec netuší jak funguje ekonomika. Neustále chtějí rozhazovat na každou stranu a nestarají se, kde na to vezmou. To je ostatně problém celé vlády. Babiš jim ukázal, že stačí slíbit důchodcům pár korun a ti poslušně nahážou hlasy i satanovi. Tak to teď každý dělá po něm.

    Osobně bych navýšil pouze rodičům odpočty z daní na každé dítě. Bylo by to mnohem rozumnější. Takovéto přidávání "na ruku" podnítí k většímu plození dětí pouze spoluobčany tmavší pleti a ti jak je známo budou celý život ekonomice spíše na obtíž.

  • A vše korunoval Hamáček tím, že poslechl zlého našeptavače Kalouska a začal na internetu lidem vyhrožovat pro jimi vyjádřené názory. Hamáček se nechal vtáhnout do Kalouskovy stoky a u mnoha lidí svým společným prohlášením s policejním prezidentem vyvolal vztek a strach. Vyhrožování lidem trestním stíháním je politické faux pas.
  • A pan Novák zase dupe nožičkama. Bezmocně láteří a kvičí.

    Jde Vám o zdraví milý pane, zvolněte.

    V příštích volbách volte a třeba Vám to vyjde. To jsem potom zvědav, na koho budete lát potom. Ale bez obav, Vy si někoho vyberete. 😂

  • KIMCID

    Na fotce je Sedící Býk jediný opravdový Američan co to přistěhovalcům nandal.

    Ano na Hradě straší mrtvola Havla. Ano sklenice vody IQ se nedá měřit, proto jí Novák má tedy vlastně nemá  :D

    A pokud urážíš hlavu státu tak on v dějinách bude jako třetí prezident ČR kdežto po tobě nevzdechne ani pes tak že asi tak.

  • Indiánská babičko, ještě že se tomu směješ, jinak by Tě mohla klepnout Pepka z toho poznání, co nám straší na hradě. Jinak ale na každém starém hradě má strašit hradní strašidlo. A ten pražský hrad tam stojí už hezkých pár set let. 😀

    Sklenice vody má také IQ? Hmm, a jak se to IQ u sklenice vody dá změřit? 😯 

  • je to vsechno legrace co  bude v roce2020 nikdo nevi .nac nad tim premyslet.čo bude to bude.terazky to neni...

  • Duševní schopnosti režisérky Somerové jsou na tak nízké úrovni,že se musí uchylovat k podobným nesmyslům, jako je její směšný elaborát otištěný v Respektu.. Kdyby měla alespoň polovinu IQ,co má náš prezident ,nikdy by se nezesměšňovala podobnými názory ! Ona si myslí ,že má patent na rozum,když tvrdí že volit chodí nevdělanci ? Nebýt těch nevdělanců,kteří ji zaplatí ty její "výtvory ",zdechla by hladem,neb těch pár šašků z pražské kavárny ,kterým tolik fandí ,by ji neuživilo ! A tak je to se všemi komedianty,kteří se pasují do rolí rebelujících inteligentů,přičemž mají IQ na úrovni pouličního hydrantu.
  • Hloupost některých matek plantajících v TV zprávách je bezmezná. O tom jak si na písku budou hrát děti s malými a velkými penězi od státu. Vždy platí něco od tehdy do tehdy. Ale zejména je třeba mít na zřeteli desetitisíce romských děcek. Těch které jsou  p o ř á d  vyráběny pro peníze svých rodičů. Statní peníze tito "rodiče" propijí a vyhodí doslova oknem. A stát se pak v nekonečné spirále stará celé roky o takto nasázené houfy bezprizorních děcek.Ne nejsme tady dojné krávy. Správně někdo navrhuje - ano peníze těm, kteří mají pracovní minulost.

  • Kupovat si voliče za peníze nás všech, to je bezvadné. 

    Jak říkal feldkurát Katz : "To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou." 

    Co se budoucí rodiče čílí? Ještě nic nedostali, tak jim nikdo nic nevzal.

    Nikdo jim nemůže dát, co jim oranžoví můžou slíbit. 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit