Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V něčem se s článkem nechá souhlasit. Ale jiná země, jiná kultura a jiná měřítka. Popravuje se třeba vesele v Saúdské Arábii a držíme pusu. Asi by to chtělo víc objektivity. 

    A že se v Číně trestá za názory? U nás ne? Učitelé se bojí říct téměř cokoliv, aby je fialová ředitelka hned nevyhodila z práce. Kdepak, u nás je tahleta demokracie. 

  • goyim

    Protičínská propaganda jede naplno. Přesně podle notiček z USA. Gumový slouha Pávek to nedávno svým duchaplným projevem nastartoval. Pokud mi tu chce někdo nabulíkovat, že Čína je horší z pohledu lidských práv, než země typu Saudská Arábie nebo Pakistán (tzn. spojenci USA), tak by si měl dát studenou sprchu a pokud to nepomůže, tak bych zkusil návštěvu lékaře. Tyto pohádky pro hlupáky snad nikdo nemůže brát vážně. Skutečný novinář by se měl v první řadě zaměřit na to, kdo financuje tyhle organizace a jaká je jejich reputace, důvěrychodnost. 

    Připomíná mi to tu slavnou Francouzskou organizaci zabívající se novinářskou svobodou, která nedávno posunula Ukrajinu asi o 20 příček s tím, že jsou na tom lépe. To už je skutečně vrchol. Země, kde mají seznam lidí k zavraždění na webu, na kterém jsou "nepřátelští" novináři a to i ze západu včetně celebrit jako Roger Waters. Několik lidí na tom seznamu už bylo zavražděno a jsou tam označení jako "zlikvidovaní". Web se jmenuje Myrotvorets a je plně podporován (očividně fašistickým) Bruselem / NATO. Dokonce jim hostují ten server. Dále na Ukrajině zabanovaly snad všechny média, kromě prostátních.

    Ale jsou prý na tom lépe. 😂Tak takhle se vyrábí realita v té naší západní degenkracii, přátelé.

    • Americký vůdce Bidet prohlásil,že nejbezpečnější zemí pro lidi jsou USA.Počet násilí a vražd tam je minimální.Rovněž počet poprav za těžké zločiny poklesl skoro o 2%.


  • mun.go
    Crime Rate by Country 2023

    Celková míra kriminality se vypočítá tak, že se celkový počet nahlášených trestných činů jakéhokoli druhu vydělí celkovým počtem obyvatel a výsledek se vynásobí 100 000 (protože míra kriminality se obvykle uvádí jako X trestných činů na 100 000 obyvatel). Míra kriminality se v jednotlivých zemích značně liší a je ovlivněna mnoha faktory. Například vysoká míra chudoby a nezaměstnanosti má tendenci míru kriminality v dané zemi zvyšovat. Naopak přísná policejní opatření a přísné tresty mají tendenci míru kriminality snižovat. Existuje také silná souvislost mezi věkem a kriminalitou, kdy většinu trestných činů, zejména násilných, páchají osoby ve věku 20-30 let.

    Celková míra kriminality ve Spojených státech je 47,70 - v Číně 30,14; v Rusku 39,99; ve Švédsku 48 (větší číslo = větší kriminalita). 

    Míra násilné trestné činnosti ve Spojených státech se za posledních 25 let prudce snížila. Míra kriminality se v jednotlivých státech výrazně liší, přičemž ve státech, jako je Aljaška, Nové Mexiko a Tennessee, je míra kriminality mnohem vyšší než ve státech, jako je Maine, New Hampshire a Vermont. Jedny z nejnižších měr kriminality na světě vykazují Švýcarsko (21,62); Japonsko (22,19); Česká republika (25,52); Dánsko (26,22). Každá z těchto zemí má velmi účinné orgány činné v trestním řízení a Dánsko, Norsko a Japonsko mají jedny z nejrestriktivnějších zákonů o zbraních na světě.

  • No nevím, jestli se budete cítit víc bezpečně v Číně nebo v USA. Kde je větší zločinnost?

    A že si nenechají do všeho strkat nos aktivisty? Dobře dělají.

    Koneckonců Čína není KLDR, takže lidé mohou svobodně vyjíždět do světa a nevím, že by se houfně nevraceli do toho "strašného" státu.

    U nás je svoboda slova do té doby, než se vyjádříte negativně k něčemu ukrajinskému nebo si dokonce na chlebíček namalujete jedno písmeno z konce abecedy. Tam už svoboda slova končí.


    • goyim

      No vidíš, na KLDR jsem úplně zapomněl. Kam se hrabe Čína. Rozdíl je v tom, že Čína je ekonomickou konkurencí pro USA a to se musí zastavit. Zastavit pomocí pěšáčků typu Pávek a jiných slouhů, kteří budou sloužit jako maso do masomlejnku, až USA napadne Čínu. Ostatně válku s Čínou (záhadně) predikují generálové v USA, to není moje konspirace (pozn. pro dezoláty). Ekonomicky na to USA asi už nemá, takže vojenská agrese je jediným nástrojem, jak je u nich zvykem. Ale nejdřív se musí kvalitně vyrobit souhlas a hlavně to udělat tak, by z toho vyšli jako ti dobří. Ti, co se jen brání, ti, co pomáhají. Tzn. provokace a eskalace, popř. útoky pod falešnou vlajkou. Vyeskalovat situaci na Taiwanu a pak říct zlá Čína provedla invazi, to musíme zastavit, máme přece morální povinnost. Už dopředu se musí vytvořit narativ, že je to nevyhnutelné, přitom celou dobu USA a jejich poskoci pracují 24/7 na tom, aby tu Čínu k invazi dohnali. Klasická šablona válečného štváče. A tuto šablonu do puntíku opapouškují různé Seznamy, Tiscali aspol.😂

    • Souhlas, pane kolego. V Číně si také nehrají na genderismus například. Předsudečná nenávist je specializace EU.

  • Diwa

    To jsou zase články ! To fakt v téhle naší republice nemůže nic normálně fungovat ? To pořád média honěj senzace a vydávají dementní články ? Proč tady vůbec někdo takový článek píše ? Plno těchto článků jsou pravdivé tak z jedné třetiny, zbytek samé bláboly.......

  • Čína před několika lety veřejně popravila několik desítek chazarů sionistů, protože proamericky, proNWO, podrývali stát. V Číně je opozice stále silná; má silný vliv. Si využil boj proti covidu ke svému znovuustanovení do funkce prezidenta. Podařilo se díky covidu potlačit opozici. Má kolem sebe nyní tým loajálních osob. Také proto mohlo dojít k nastolení strategické spolupráce Číny s Ruskem. Podstatné je celkové globální směřování, a to u každé země. My jsme v tomto nyní grázlové.  Čína je v tomto příkladem. Mnohé země budou přeformátovány na víceazimutové, unitární se závaznou a vymahatelnou státní ideologií. Čína mezi nimi není - i když - viz dále - ke změně dojde i v Číně. ČR ano. Mnohé země přijdou například o svou fašistickou přítomnost. USA mají být přeformátovány na národní stát.

    O Číně se běžně píše, že je to komunistická země. Politicky je možno tuto zjednodušující zkratku udělat. Zatím. Vždyť u moci jsou komunisté. Hospodářsky se ale jedná o dravý tržní systém, možno napsat kapitalismus. A nyní podstatný fakt, ryze politický: Už 10 let žijí komunisté vládnoucí strany a mnozí z občanů, myšlenkou na návrat konfucionalismu.  K tomuto návratu - jistě postupnými kroky, dojde.

    Konfucionalismus je ucelený systém morálky, sociálních, politických a náboženských myšlenek, které mají markantní význam na vývoj čínské civilizace. Konfuciánská filozofie je založena na hierarchii vztahů, kterou
    shrnul Konfucius. Podle něj jsou všechny mezilidské vztahy obdobou
    některého z pěti základních vztahů, z toho čtyři dominantní:


    • vztah otce a syna,
    • vztah staršího a mladšího bratra,
    • vztah manžela a manželky,
    • vztah panovníka a poddaného a
    • vztah přítele s přítelem - jediný rovnoprávný vztah.

    • Vidíme tedy důraz na rodinu. O panovníkovi si ale myslím, že nepůjde o monarchii. V čele státu bude nějaký kolektivní orgán. Nejdříve ovšem dojde k sesazení hegemona USA a vlivu anglosasů například.
    • S nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji.
  • ..přestaňte už lidi krmit .... blbostmi ... hlavně z anglické strany ... největší prolhanci ... větší, jak naše vláda ... a to už je tedy ... opravdu extraliga ve lhaní :-(!!!

  • A proto jich je tu tolik jako turistů 😁

  • To je zase článek

    • Nov generace manipulatntů jsou slabší a slabší. Ovšem na ty nejmladší občany to pořád stačí. 

      • Mají dobré poradce z USA mnozí tam dokonce manipulaci studovali. Proto chtějí aby volili nezletilé děti, dají se snadno zmanipulovat.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit