Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi by se měli pantáti z Číny jet poradit ke vzoru vší demokracie. Tam vymlátili (eliminovali) indiány a původní obyvatele efektivně, bez pozornosti médií. Inu kdo umí, umí.V Číně se musí ještě hodně učit - o demokracii.. 


  • Když se vám trollové nelíbí v EU nikdo vám nebrání v přestěhování do komunistického ráje.Bláboly si nechte pro Sputnik a jinou žumpu!

    • Že nehajiš zájmy Arménů?

  • Čína si pochopitelně chrání svoji územní, kulturní a civilizační integritu. Čínské vedení pochopitelně může i zohledňovat tisícileté zkušenosti čínského lidu, což se projevuje moudrým a zejména prozíravým přístupem ke správě věcí veřejných. Národy Číny si nepřejí rozvrat, který vidí zejména v západní Evropě, kde pod nepřímým  patronátem některých vedoucích struktur EU probíhá islamizace za podpory alláhakbarovského teroru. Čiňané ve své většině usilují o klidný a demokratický vývoj své země, nechtějí tolerovat intolerantní, militantní a nenávistnou věrouku. Proč by měla Čína rady eurohujerských farizejů přijímat s pokorou  ? Proč by si měla Čína na svém území hýčkat a glorifikovat pátou kolonu, jejíž členové prosazují nenávistnou ideologii ?  Proč si vedoucí činitelé EU myslí, že jejich výklad práv člověka je jediný správný a že Číňané porušují lidská práva ? Špičky EU by si měly v otázkách lidských práv zamést před vlastním prahem. 

  • USA je největší terorista a dostat odtamtud informace je nemožné, odposlouchávají 

    celý svět a kdo jim nepomáhá v těch jejich lumpárnách tak vydírají clama, embargama a nebo rovnou bombardují celá města  hezky,  demokraticky. Po Havlovsku  


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit