Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom malá korekce. Čínská práce prošla změnami a už rozhodně výhoda Číny nestojí na levné práci. Pracují tam i odbory a vytváří se poměrně široká střední třída. Tito lidé chtějí nakupovat, cestovat a utrácejí uvnitř Číny i venku. 

    Tahle ekonomika žlutých šikulů se mění, umí pružně reagovat a to z ní dělá světového výrobce č. 1.

    Jak to nesou ušatí? Jak to nese protektorát EU?
    Špatně, moc špatně. Jak se mrknou směrem k Číně, vidí jen své dluhy a závislost na dodávkách téměř všeho. A to je neskutečně prudí. 

  • Diwa

    Musíme si uvědomit, že v Číně se vyrábí takměř vše ! Je to levná pracovní síla ! Podívejme se na veškerou elektroniku, oblečení a třeba náhradní díly na auta.....to se vesměs dělá jenom v Číně a spousta věcí se tady u nás jenom přebalí do patřičných obalů !  Určité věci se tvoří v EU, ale kolik takových věci opravdu je ? To že Čína dělá auta není nic nového ! Evropa najela na systém, kdy za pár korun si to nechá vyrobit v Číně a tady v EU a v potažmu v ČR se to 15x předraží a firmy vydělávají miliardy !!!  Přesto tady lidi počítají kdejakou korunu aby dítě mělo na měsíční jízdenku na autobus a na obědy ve škole a lidi řeší peníze jak zaplatit elektřinu a plyn !

  • josef.chmela

    Tím nás naše vláda a tento režim chrání před šířením dezinformací a případným soudním procesem.

  • josef.chmela

    No jo ale tenisky se vyrábí také v Číně. To bychom mohli být popotahováni, že koupí tenisek podporujeme komunistický režim.

  • A diskusi k připravované anexi ČR k Ukrajině redakce utnula. Inu ochrana před dezinformace i. 

  • Užitečné hlupáky? No vy o tom přeci musíte něco vědět.

    PaPa tvrdí, že je to náš nepřítel, tak koupíme tenisky a budeme kvůli zdraví chodit pěšky.

    To by bylo, abychom ty kluky z Číny nedoběhli. 

  • Čína jen využila užitečné hlupáky, kterých se i v ČR najde až moc.

    Zatímco tihle mudrlanti brojili proti elektromobilům a zdržovali možnost využít obrovské šance zaplavit svět moderními výrobky, Čína tuto příležitost chytla pevně za pačesy. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit