Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není divu, že Čína nenechává nic náhodě, když už sama si prodělala usa- majdan na náměstí Nebeského klidu před lety s podplacenými disidenty a studenty od strýčka SAMA a CIA a nyní viděla jak to USRAEL ralizoval v Kyjevě a co z toho je. Čína co dělá , dobře dělá a Číňané v kontextu světových událostí si to dobře uvědomují, jak se zneužívají lidská práva pro americké strategické zájmy a prachy. Jak se občánkům celého světě pomocí lidských práv, demokracie a svobody vymývají mozečky a dělají z nich blbečky, neboť jde jen a jen o peníze pro USA za jakoukoliv cenu.
  • My ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy, plné štiplavého kouře z hořících černých skládek a odporně páchnoucích, jedovatých ropných lagun, jsme jak jeden muž za tím, aby se ti šílení podplacení studentští disidenti, kteří vyvolali masakr na tom pekingském náměsti znovu soudili v kontextu toho, že z majdanu vidíme co to byla za lidská špína a fašizující odpad. Kdybychom mohli, tak dnes střelíme kulku do zátylku každému fašistickému teroristovi, který dělal bordel ať už na majdanu, v Pekingu nebo v Praze v 89 roce. Je to stejná pakáž ve službách fašistické CIA a mají zájem pouze na tom udělat zmatek, chaos a pak vytunelovat, rozkrást a odklonit co se dá... Známe to velmi dobře z naší vydrancované země. Náš štajger vždycky říkal:"syncy. mě se zdá, že kdyby se na tom Majdanu a u nás v 89 poslali na tu verbež hned ze začátku tanky, tak dnes nemusíme řešit chybějící důchody, rozkradenou republiku, astronomické zadlužení, nelovíme mrtvolu za mrtvolou z přehrad, Rittig by dělal vedoucího zeleniny po absolvování celého výkonu trestu a nemáme tu ani jeden Úřad práce. Všichni bychom měli slušné zaměstnáni (a to i včetně snědočechů)". A měl synek jako vždy recht...!
  • k masakru na neském náměstí,vskutku to byl masakr ale pravda je někde jinde,jednalo se ve skutečnosti o pokus o státní převrat a na náměstí byly stovky tanků povstaleckého pekingského vojenského okruhu,přijely ale tanky z provincií a všechno to tam rozstřílely nemluvš o dalších tisících vzbouřených vojácích v posádkách kolem pekingu,když to všechno dkončilo tak se zinscenovalo jakoby "povstátní studentů", bylo to vyvrcholení drsného politického boje dvou stranicko-ekonomických klanů pekingského a šangajského,který nakonec skončil smírem ale přetrvává dodnes

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit