Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvíc mě dostal bilbord jak příživník dALALJÁMA JE TADY doma .Větší hovadinu jsem neviděl co sem havel zasel.
  • Na prezidenta Zemana, vy havloidní imbecilové nemáte a nikdy mít nebudete.
    • ).(
    • A upřímně, ani nechceme. Nemáme k tomu sebemenší důvod.
  • Ano obchod s Čínou je mediální bublina zdejší Zemanovské páté kolony v žoldu Kremlu.
    Čína nekupuje vaše zboží a tím vám netvoří zisk. Čína vaše zboží okopírováním ukrade
    a prodává jako své vlastní. Takže zisk z vašeho zboží jde jim.
    Dovážíme leštidla na boty z Číny. Proč? Bereme tím práci našim vlastním lidem.
  • co to bylo za zrůdy co hanobili čínské vlajky,a nikdo nic nedělal,kde byla policie ,kde byli měšťáci,zase někde nasazovali botičky,já to zkusím s americkou vlajkou když vidím,že za hanobení vlajky a standarty (tisíc hoven) se nikomu nic nestane,svět jde do pekel
  • "spolek pro výstavbu sochy ožhraly havla" umístila u chodníku hlavní trasy pojízdný bilboard. S tibetským plešatcem a někdejším opileckým starcem z Hradu. Provokují a pak se diví. Opilého staříka mohli na fotce vystavovat kdekoliv jinde.Ne nejlepší místo je právě tam. A pak se budou divit, až jim někdo sochu počurá, postříka, zesměšní ..... tedy zejména se věří, že vetchý ožhrala žádnou sochu mít nebude.
  • Návštěva pana prezidenta Číny těžce leží Havlovu sirotčinci v žaludku, a to je cajk, *15*
  • felix.julec
    ČT podle svého dobrého zvyku, taky přišla se svojí troškou do mlýna.Hosty si uměla opravdu vybrat.ČT místo objektivního informavání veřejnosti,politizuje a intrikuje.
    Trottli,kteří byli přivázáni u sloupů,byli stejní pitomci jako před nějakým rokem na Šumavě, pro změnu zase u stromů.Jsou to organizované skupiny škůdců, stejných jako ty,které organizují přísun vetřelců do Evropy.
    • ... kdyby ses místo čumění na TV raději učil psát, troubo :)))
    • že ji odhlásím. Když se chtějí chovat frajersky a "státotvorně" musí především za svoje peníze.A jak nebudou peníze od koncesionářů budou i poloviční frajeři.Čím víc bude odhlášených, tím menší budou frajeři.Až nebudou vůbec žádní .....
    • a samozřejmě nemohl opět na obrazovkách ČT scházet Kalousek jako obvykle
      • kdy už tomu kalouskovi někdo pořádně rozbije tu prolhanou hubu
  • Znova opakuji,že je to vše o systému !!! Po revoluci v 1948 bylo heslo a také se plnilo "Půda patří těm co na ni pracují a továrny patří těm co v nich pracují "!!!Ovšem vládne kapitalismus a to nadnárodní kapitál tak se není čemu divit.Jak už uváděl Marx:Musí dojít k celosvětové revoluci! No a Čína i když je komunistická tak se musí chovat podle hesla:Kdo chce s vlky být musí s nimi výt !
    Ovšem kapitalismus je to známé:
    Vznik kapitalismu
    Krad starý Mates, krad jako straka,krad u bohatce, krad i u žebráka.
    Potom, nerozmýšleje se dvakrátdal do pokladny vše, co kdy nakrad,
    a nápis zhotovil si na to:Soukromé vlastnictví je svato!
    • Já jsem za komunismu chodil do továrny, pracoval jsem tam, ale továrna mi nepatřila. Vlastnictví totiž znamená, že vlastník může s vlastněnou věcí nakládat a brát z ní požitky. A to jsem nemohl.

P.S. Těm stopadesát let starým marx-leninckým blábolům snad věří už jenom v CCCP, v Kim-Korei a v Číně.
      • Bůh ví kam jsi chodil když si nepamatuješ ani kdy jsi tam chodil. Máš to v hlavě vybrakované. Komunismus totiž nikde a nikdy nebyl.
      • To máš pravdu,ale dostal jsem tam byt a žil jsem jako občan,ne jako ovčan v deformacii pod mostem a hlavně po třiceti letech jsem musel doplatit 3.mil.Kč a to přímo demokraticky,protože jsem nebyl Bakala ani jsem nepracoval v prognostickém ústavu výkvětu to ÚV KSČ.
        • No já jsem bydlel v baráku, který si otec postavil vlastníma rukama a který jsme vlastníma rukama dobudovávali,opravovali a udržovali. A jelikož jsme měli čtyři malé místnosti, tj. "nadměrný" byt, přidělil nám tam národní výbor nájemníka.
          To ovšem nic nemění na skutečnosti, že jsem chodil pracovat do "národního" podniku, ale jako příslušník národa jsem ten podnik nespoluvlastnil, naopak jsem tam musel pracovat jaké námezdní pracovník.

Ještě dodávám, abych "nezlenivěl", musel jsem ve volném čase zadarmo chodit na brigády při stavbě místní samoobsluhy, mateřské školky, kulturního domu, budovy pro národní výbor.
          • Pouze kecáš a lžeš. My jsme měli také velký rodinný dům (o pěti místnostech) a nikdo a nikdy nám tam nikoho nepřiděloval. Je mi jasné, že tobě, jako línému pravičákovi, poctivá práce smrdí. A na brigády nikdo chodit nemusel, byly dobrovolné. Musel jsem pouze odpracovat padesát hodin aby mohla holka od dvou let chodit do jeslí a pak do školky. Komunisti se snažili takové příživníky, jako jsi ty, naučit pracovat. Očividně se jim to nepovedlo. Dnes je to všude jen pravicový nemakašenko, podvodník a zloděj, viz kchárlovci, havloidi, sluníčkáři a jiní zmetci.
  • Milošek se chová, jako by patřila republika jen jemu... zozprodává ještě zbytek našeho rodinného zlata, které u nás funguje...
    • Za to havel ten rozdaval z vlastniho:-D :-D :-D
      • Vidím, soudruzi, jak vám V. Havel stále leží v žaludku. Zapomínáte na heslo "nejsme jako oni". V případě hesla "jsme jako oni" byste skončili dílem na kandelábrech a dílem v pracovních lágrech.

V. Havel se však sám označoval jako "kladeč věnců", což charakterisuje postavení presidenta podle Ústavy ČR. President o ničem nerozhoduje.

Ožrala Zeman by chtěl stále o něčem rozhodovat a přitom je podle Ústavy "neodpovědný", tj. nesvéprávný. Inu zdegenerovaný namyšlený ožrala, komunista a (bývalý) konfident StB a ponížený plazič před východostepním carstvím.
        • havel byl zrádce,zloděj a vrah,teď se smaží v pekle
  • No nějak se číňani musí zbavit té přemíry emerických papírků, směnek a pod. To dá rozum... A proto emeričané a jejich/naši aktivistí tak běsní...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit