Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

Kdo ví, jak funguje přeprava palet a kontejnerů, tak ví, že ten čínský systém byl dlouhodobě neudržitelný. Poptávka mnohonásobně překonala možnost nabídky a tím trpěla jak společnost, tak celý systém a ekonomika. Rychlý růst se zkrátka někdy nevyplácí. Ostatně ono to fungovalo tak ve velkém jak dlouho? Pět let? Teď jsou ty podmínky zcela jiné. I v Číně zvítězil kapitalismus. :) 

• Tak konečně jsem se dověděl,proč čínská ekonomika je tak zaostalá.Zřejmě Česko pomůže
    Číně a vyšle tam své odborníky,aby zvedli úroveň tamní výroby a i vývoje,aspoň na naší úroveň.
  • jsi klaun *15* *15* *15* *15*
  • no a pořád je to už 4 roky silnější ekonomika než USA
  • souhlas, ta čínská chamraď už neví kam by se vetřela *11*
  • ale no tak! Přeci doma žiješ s bandou primitivů.Možná prvoků? A smrdíte až sem.Tak nemachruj.
  • ... jak ti asi neuniklo, nikam jsem nedorazil, něco tak primitivního jako ty jsem nezažil :)))
  • http://zpravy.idnes.cz/tchaj-wan-omylem-odpalil-balistickou-raketu-cina-f6a-/zahranicni.aspx?c=A160701_112219_zahranicni_aha
  • A nyní dorazila ta pravá páka, co? Páchnoucí fracek své páchnoucí matky. To musí být u vás doma sám úsměv.
  • ... jsi primitiv :)))
  • ... tvá ubohost nikoho neoslovuje, geniálně pravidelně představuješ svůj stav, balíku :)))
  • ... musím odejít, protože se mě chce kakat. Mám s tím velké problémy, mám hemeroidy :)))
  • ... tradiční sraz připitomělých primitivů, mohu zase s úsměvem odejít :)))
  • Krachující západ nemá Čínu (světovou ekonomiku No. 1) co poučovat... *3*
  • Jéjej, co všechno mi ten lol přisuzuje. *1* *2* *15* *3*
  • až budeme z půlky tak pracovití jako číňani tak bude dobře
  • To je Semjon Gayínek alias Simon Simonovič Bukvičák.
  • koukám další cvok co vidí trolla pod každým nickem *7*
  • zlej trolle, parádní schíza *15*
  • Děkuji za zprávu. Až ho chytím, tak ho kopnu do prdeléé, aby se už bez dovolení netoulal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit