Přejít na výpis diskuzí
Čínu čeká ekonomická deprese. Prezident Zeman to ignoruje
28.12.2016 | red
112 příspěvků
-
musíš přemýšlet nad tím co čteš.....
-
stačí když USA vrátí čině co jí dluží..... *3*
-
Kdyby měly USA vrátit Číně vše, co jim dluží, tak už by neexistovaly.
-
V současné době dosahuje celkový čínský dluh přibližně 300 % hrubého domácího produktu a jeho výše přesahuje 28 bilionů dolarů. Tento dluh nezahrnuje jen dluh státní, ale např. i dluh podniků, které jsou podle odhadů více než z 60 % ve státních rukou.
Pro srovnání je třeba uvést, že státní dluh USA, který je považován za gigantický, činí 104 % hrubého domácího produktu a státní dluh Japonska, které je v krizi již přes dvacet let, činí 230 % hrubého domácího produktu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zatímco Japonsko a Čína v podstatě dluží sami sobě mají takzvaný vnitřní dluh, USA dluží soukromým bankám zvaným FED a svým sousedům ve světě takzvaný vnější dluh. Je trochu rozdíl když dlužíme svým rodičům a sourozencům než když dlužíme cizím lidem mimo rodinu. -
zvláštní ten jejich úspěšný komunismus *3*
-
56% a ty stačí
-
Copak jsou blbci?
-
Nemůžeš veřejně psát, že Čínské hospodářství jde ke dnu.
Spousta lidem to nebude po chuti a pan prezident s tím nebude souhlasit.
Já jsem četl, že Čínský národ bude chodit ke zpovědi a všichni se nechají pokřtít. -
"nazývá "novináře" blbečkama!!!
Od ktere doby je ctvrtina najednou cela?Nejaka nova matematika?Pro ktere noviny pises ty??? -
"slušnou mluvu a slušné vychování"
Neni to jeho chyba, kdyz o necem takovem neslysel.Je to selhani jeho opatrovniku. -
Ono to čínské hospodářství jde ke dnu od našeho sametu a ČT- letos roste pouze o 6,5% oproti loňským 7% a namísto ,aby Čína nakupovala pochybné dluhopisy USA nakupuje nemovitosti a investuje po celém světě - včetně nás a ty pochybné rychlodráhy mají pouze 5000 km
-
"bordel začal s Havlem a Klausem"
Soudruh Zeman ten bordel jenom vylepsuje a zdokonaluje k obrazu svemu.☺ -
"celý náš národ"
53% celeho vaseho naroda. -
Nezajímá mě, co ti říká každé ráno tvůj fotr...
-
... co říkáš ty, je pokaždé k ho*nu, blbe :)))
-
... jsi primitiv :)))
-
... ty nejsi národ, blbe :)))
-
Celým národem milovaný Pan Prezident Zeman je nad věcí, vždyť sám trefně nazývá "novináře" blbečkama!!!
WOW !!! -
co jste si zvolily, k svému obrazu *9*
-
*3*