Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasně že hranice je extra tenká! Třeba tady takoví lidovci. Pidistrna která je na odchodu ze sněmovny.Ale má v řadách nějakou Šojdrovou.A ta je rozhodnuta, bylť na oko křestanka, nám tady nasadit okolo 50 islámských kukaček.Tady do naší země.Kde nemáme muslimáky rádi a odmítáme je z principu.Tak kde to jsme?Tady ta jmenovaná je křesťankou jen jako, nebo si tady z nás dělá srandu?Tady není vůle přijmout ani 50, ani 5, ani 1.

    • Pravda. Nejde o statečnost nebo zbabělost (viz. r.hubert), ale o zásadu. Pokud bude tomu dítěti opravdu do 5 let, potom není co řešit. Klidně takovému dítěti pomůžu i sám. 

      Je velká chyba dělat z toho politikum a střet civilizací. Pokud potřebují pomoc děti, tak jim jí poskytněme, ale je třeba říct také b).

      Že potom nepřipadá v úvahu pozdější slučování rodin, protože z dětí se mohou snadno stát "kotvy." A za blba být prostě nechci.  

    • Statecni Cesi kteri se boji padesati deti. Z nas uz si musi delat srandu i Italove, kteri se v posledni svetove valce zrovna nevyznamenali... Takovy narod jako jsme my by mela postihnout nejaka evolucni katastrofa. Akorat zabirame misto

      • Nevíš co píšeš! Ty jakože děti mají okolo 17 let.V jejich mluvě jsou tzv "kotvy".Ono se to tady otrká a začne to mít požadavky.A zparchantělý zákon EU umožňuje tady přivandrovat rodině.Vyčuraná familie tady v životě nebude makat.Sedět polehávat, pít kafičko a rozmnožovat se.To jo! Desetiletí pak má systém na krku parazity.Pomalu už jim to dochází i v DDR.Ale moc pomalu.Zatím.

        • Vy jste je videl? Vy jste na tech ostrovech byl? Ja ano. Tak ted mluvte. 

        • Vy jste je videl? Vy jste na tech ostrovech byl? Ja ano. Tak ted mluvte. 

  • mun.go

    A v čem že je problém? Že "v Teplicích se scházejí představitelé rusofilní scény"?

    Listina základních práv a svobod č. 2/1993 Sb.

    Článek 15 (1) Svoboda myšlení, svědomí a náboženského vyznání je zaručena. 

    Článek 16 (1) Každý má právo svobodně projevovat své náboženství nebo víru buď sám nebo společně s jinými, soukromě nebo veřejně, bohoslužbou, vyučováním, náboženskými úkony nebo zachováváním obřadu. (4) Výkon těchto práv může být omezen zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu veřejné bezpečnosti a pořádku, zdraví a mravnosti nebo práv a svobod druhých.

    Článek 17 (2) Každý má právo vyjadřovat své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem, jakož i svobodně vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu.

    Článek 19 (1) Právo pokojně se shromažďovat je zaručeno.

    V případě rusofobní scény by asi problém nebyl, což? 

    Vaše starosti a Rotschildovy peníze bych chtěl mít.

    • Takže dle vašeho stanoviska bude v pořádku založím-li si pod nějakým stupidním názvem fašistickou buňku a budu  veřejně hlásat její "idee" je to v podstatě OK.

      Rusák jako takový je šmejd všech šmejdů vzor. Od rusáka nepřišlo nikdy nic dobrého a je proto mít se před ním na pozoru a bedlivě sledovat jeho křivácké šmejdy a včas s ním "vyrazit" dveře směrem ke Kremlu a jeho KGB-ckému skřetovi putinovi.

  • TheGGG

    novinář který použije hloupoučký pojem kavárenských prosťáčků "rusofilní" si nemá co říkat novinář... ale dnes už poctiví novinář v podstatě neexistuje. Jen žoldáci ve službách západních mafiánů, neziskovek a všelijakých bakalů... však teď byl brexit, trump 2020, Babiš má jistý drtivý úspěch v dalších volbách. Marxisticko-liberální pro-bruselská trollovací úderka a milionový chlívek utrpí další řadu drtivých porážek. Spoiler na závěr: komedoši vám oblbnout lidi nepomohou.

    • Ubožoučce chlístající pa.o jako včera viď ty GGG rusácko koblihářská nicko. Jsi jen bezvýznamný pšouk který kalí vodu víc než kdokoliv jiný. Ty se svými vyzvracenými žvásty by jsi byl dobrým patolízalem u takového ..... jako zeMAN a jeho smečka. Jsi však je upocená bezvýznamná kupička hn..ných keců a proto tě ani největší český prolhaný křivácký podlý gauner zeMAN nezaměstná.

  • Církev husitská Jana Žižky z Trocnova. Nikdy jsem o takové neslyšel a nemohu tedy ani patřit k jejich odpůrcům nebo zastáncům. 

    Po přečtení článku jsem si ale uvědomil, že ještě dnes po více než 500 letech jméno Jana Žižky dnešní násilně pokatolizovanou část společnosti děsí. 

    Potom jsem si uvědomil, že i dnes po 30 letech od hadrové legrační revoluce jsou instituce a úřady, které rozhodují, která církev, spolek může a nesmí vzniknout a rozhodují o tom na základě jakýchsi i nepsaných pravidel "vrchnosti." To je tedy změna oproti komárkům!!

    Pokud si tenhle církevní spolek dává za cíl bojovat proti nenažranosti kléru, potom jistě najde řadu příznivců. A právem. Lidovci to asi nebudou, ti pomáhali rekatolizaci, vydělali na ní a před Dukou a jeho boys se naučili ohýbat hřbety. Ale jsou i jiní - a těm sakra zabráníme, aby se nějak organizovali!! To budou jistě extrémisti a teroristi. Nakonec i bratr Žižka nedostával od břichatých a přežraných prelátů lepší jména. 

  • Není biskupem tajně vysvěcený KLAUS ?

  • Předpokládám, že správný tvar nadpisu, tedy : "Církve, které církvemi nejsou."  by zvládl vytvořit průměrný, ale opravdu průměrný, redakční elév.

    Naskýtá se tedy otázka, jaký zvláštní jinotaj nadpis skrývá a zda je nutno v tomto duchu přistupovat i k článku.

  • Jediná správná církev je Církev chrchlajícího Havla posledních dní!

  • Takovi nasi mali OOP nebo Talibanci. Pod rouskou viry usiluji o politicky vliv...a jsou v pripade potreby "hotovi zabijet a byt zabijeni", jak rikal neboztik Carlo Scorza. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit