Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám osobní zkušenost s jedním výtržníkem ,kteří napadli policisty, pan Tahir Alija mě vydíral,vyhrožoval zastřelením a doslova mi zničil život. Doufám, že bude tato banda zločinců,kteří si dělají vc naší zemi co chtějí řádně potrestána.
  • Ty přiblblé reakce na účet policajtů nechápu.Jsem pro,aby měli podporu svých nadřízených a ne,aby vyváděli to,že se spolčí s organizovaným zločinem známe z Itálie a USA.Naše politická verbež potřebuje policii v rozkladu.Proč má policajt 13000 Kč,když kdejáký blb teoretik má 10x víc,myšleno v senátu a parlamentě.Schengen a ochrana hranic to byla největší blbost toto zlikvidovat.Jako za Rakouska - Uherska .Celnice a přechody to má smysl.Ten senilita dosazený Havlem jako ministr ZV ČR uzná největší gangstery v Jugoslávii.V minulé době jsem poznal pár policajtů říkalo se jim VB,ale to byla opravdu veřejná bezpečnost.Já bych v životě nemohl sloužit pod ministry,kteří se nám tady 22 let prezentují.To je národní tragedie.To samé platí i o armádě.Doufám,že půjdou s lidem a ne proti ,zatím to tak nevypadá viz Šluknov.Mlácení starých bílých diváků na úkor nepřizpůsobivých.Nedivím se Dalíkovi,že se mu tady nelíbí,kdo by mu ochránil jeho nakradené miliony?Je to tady děs a běs,který se vymkl realitě.
  • Jezdí sem různá pakáž Němci Jugoslávci Albánci a jiní krást a loupit.
  • Nechapu,proc fizlove musej chlastat v takovejch pajzlech do 3 hodin rano!? *16*
    • Jsou to taky lidi.Nebo ty nechlastáš?Pardon ty hulíš.
    • Paměť národa zdraví krále Kangasa! Jaxe furt máš,ty mongoloide jeden? Dovol,abych ti vzniklou situaci politicky vysvětlil...ten dobytek,a tutově nalitej,tam v tuto tebou zmiňovanou dobu a onom počtu byl buď mstít vyprcávání některé z jejich děvek (možná všech sedmi-pokud mezi nimi není ňákej homouš,což je dost pravděpodobný) anebo vymáhat výpalné...je smutně úsměvné,že rocketeering byl vymýcen už i v takových žumpách jako je Rusko,Nigérie či Mexiko, přetrvává už jen v Somálsku a Čechách,kde tzv. "policie" řídí veškerý zločin...Jugoši se ovšem jak vidět řádně připravili a obstarali si posily,jak jinak,v takové díře jako je Varnsdorf by se jich jakkoliv uživilo jen pár...a to se podrž,kdo jiný by jim mohl dát echo než zase jen nějaký výtečník z "policie"?! Toto vše jen dokazují manipulační spekulace závislých médií a la "jeden byl dříve pokutován" přesně ve stylu zloděje,co křičí chyťte zloděje,jinou metodu už ani nepoužívají,je fakticky geniální! Závěrem,zatýkání obránců pravdy,zákona a spravedlnosti než jen dokumentuje zločineckou podstatu českého fašistického fízlstátu,čau *5*
  • No řek bych že to vypadá to na naše spřátelené a vládou uznané kosovce tak aby se jim nemuseli hošani ještě nakonec omluvit protože kdoví kam až větev té mafie sahá.
  • Jestli to jsou cigoši nebo jugani,to je jedno.jedna verbeš.
    aspon benga vidí jak to tam chodí a kdo tam tomu vládne.
    benga ale určitě né,a obič člověk už vůbec.
  • Tak oni čerti dostali přes klofáro od ušmudlanejch jugošů ?!? To zrovna moc nesvědčí o jejich profesní způsobilosti. Oni jsou tak velcí hrdinové dusit nějakýho strejce v traktoru, který si dal k obědu pivo ! Koneckoců k nim šel většinou línej lempl co nic neumí a kulíruje si mindráky na slabších. Jsou to klauni a občas jim nějaký výchovný kopanec neuškodí. Třeba se jednou probudí.....
  • Za toto mohou předcházející vlády od roku 1990 a nynější vláda také.Jen se handrkují,vyřizují si stranické problémy a když udělají nějaký zákon,tak je to paskvil.Policii vzali pravomoce a nedej Bůh když nějaký policista zasáhne.To se zjišťuje jestli byl zákrok adekvátní nebo nikoliv.Zastřelit zločince,to si každý policajt rozmyslí,protože u nás jsou zločinci chráněni.Co by jsme chtěli,když ve vládě je to většinou samý zločinec.
  • no tam je teda ta situace fakt v prdeli :/
  • To je důsledek toho,že se tady poflakuje kdejaká pakáž nad kterou není žádná kontrola. Doufám,
    že fešáci,co je pochytali,dostali pořádnou nakládačku. Je to tu samej Goran a Podgoran,k ničemu
    tu nejsou,jenom prodávaj voblbováky a pasou ku.vy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit