Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já když vidím ty čur..ky který se nejsou schopný uživit sami a lepí se na státní peníze tak bych plakal. Hlavně ústavní právníci a sociologové povalující se na VŠ. To je parta extrémních žvanilů a netahačů.

  • Nikde nečtu, že by nervové nabídli také svou odpovědnost. Další skupina žvanilů. 

  • S armádou kde je více generálů jak vojáků se bojovat nedá vůbec, proto děláme užitečného poskoka válečným štváčům z USA

  • Takoví rádoby 3 mušketýři. Kteří nejsou moc vidět, ale zatoužili se opět dát zviditelnit. Stačí přistrčit k hubě takovému chytrákovi  mikrofon. A srší nápady. Že se tady chytráci neobrátí k národu - aby přestal blbnout. V hospodách a na sjezdovkách.  Tady ten  Švejnar je docela slušný vyčuránek. Sedí pohodlně na několika žídlích. Krom jiného spravuje i čs. Aeroholding. Slovem ke každému korýtku trochu čuchne, nechá si udělat čárku .... a jakože dobrý. Někdy v 2008 chtěl být presidentem. Ovšem pokud se tam snažil tehdy  vetnout za lidovce, je ihned jasano. Státní pokladna je nyní vybrakovaná. Ne málo. Tady tihle chytrolíni kontaminují veřejný prostor výmysly na další pumpování. To jsou nápady jako kdysi u modráků. "Vivat tunelo prosperito".

  • Chmela, přestaň už chrlit ty tvoje zbliky. Už jsi vůbec vyšel ze školy? My, kteří to máme odslouženo, tak asi o tom něco víme, nemyslíš? Chtěl bych se s tebou potkat na buzerplacu. Hrdino dětských her. Je vidět jak se k armádě staví vrchnost, Postavíme nemocnici, potom ji zbouráme. On to všechno někdo postaví.

  • josef.chmela

    S armádou, kde vícenež 50% vojáků odmítá bojovat, se dá bojovat proti nepříteli pouze teoreticky anebo s velkými ztrátami.

  • dzixy

    Je neskutečné, kdo všechno ví, co se má po dobu pandemie dít a co jediné je správné. Kde kdo, kromě opozice, vytýká vládě, že z rozpočtu hodně utrácí, ale že ji k tomu tlačí opozice, nebo zde i skupina členů NERV, nikdo nepřizná. Prostě, pokud by se vláda i rozkrájela, nikdy to nebude dobré. Je smutné, že opozice a její fandové, založily svou kampaň na pomluvách a lžích.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit