Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výnos z dluhopisů 0... a z čeho je vůbec nějaký výnos, když úroky, či výnos z investic do cenných papírů požere inflace tak jako tak? Veškeré produkty (spořicí účty, konzervativní investice do fondů, dluhopisy a já nevím co), vynášejí prakticky tolik, kolik činí průměrná výše inflace, takže je tak možno jenom brzdit a v nejlepším případě vyrovnat vlivy inflace, ergo výnos z č e h o k o l i v rovná se nule. Jedinou záchranou je utrácet koruny za zboží oceňované v korunách, pokud je minimálně uplatněn vliv eura, dolaru a podobných měn. Nekupovat tedy nic z dovozu a spoléhat na to, že čeští výrobci a obchodníci nepřizpůsobí ceny svého zboží cenám toho dovezeného. Jenže to je jen zbožné přání. Kdo skutečně zapláče jsou ti, kdo doposud jezdili nakupovat do Rakous či do Němec.

    Nebo snad zná tady někdo způsob, jak ochránit své úspory na stáří před jejich znehodnocováním?
  • Hm, a to nám doporučovali a doslova vnucovali, abychom si založili II. pilíř důchodového spoření. A stačí jedno zasednutí banky a kdo si to spoření pořídil, tak už tam má úplné h o v n o !!! A najednou je Kalousek zticha...
  • Přesný zásah do černého. Kéž by tady bylo víc inteligentních lidí, jako inkognito ,nick "scott". Mě to tady zatím připadá, že Češi jsou nejpitomějším národem světa ( nepočítám vědecké a lékařské kapacity ) ale průměrného občana. Jsme tupější, než Zulukafrové v Africe, kteží ještě loví krokodýly oštěpy.. A budou ty zloděje volit a budou ty zloděje volit,kdyby měli žrát vlastní h o v n a !!! A na včerejších diskuzích řádili pitomci, kteří se asi probudili ze 12. století a tvrdí, že ty všechny báchorky o bohu a posmrtném životě jsou pravdivé. Inu, církev se snaží zblbnout lidi do kvadrátu, aby ukradli celu naši zemi !!! Blázni se radují !!!
  • a já vydělal na zboží jen 314Kč *11*
  • Začíná to "štimovat", kdo vlastně řídí tuto banánovou republiku.Víc jak 7 roků nám škodila "naše vláda" pod taktovkou Topolánka,Nečase a hlavně Kalouska.Lidi už to dožralo a ve volbách vybrali Zemana aby nás těchto darebů zbavil.Stalo se a ejhle hned začne škodit ČNB a okrade nás všechny a pěkně jedním šupem.Tady nevládnou zvolení zástupci, ti dělají jen to co chtějí banky a ČNB slouží MMF a bankéřům ne občanům ČR.Co s toho profitu exportu má ČR, když většina firem má zahraniční vlastníky? Stejně jako z bank zisk a nedaněné dividendy odtékají do pryč. "Ovčanům" zbudou jen oči pro pláč.Mládeži tleskejte a radujte se pokud nebudete mezi horními 10 tisíci robota až do smrti(důchod na vás nezbude)a z vaším pohřbem přiděláte vrásky svým dětem.Jo můžete zase zvonit klíči!
  • Jestli je to pravda, tak tedy to je strašný. Já už v tomhle státě nechci být ani minutu. *11*
  • A tak to jde dál od pěti ku třem, jenom lid obecný - hubu si utřem.
  • Tohle mi přišlo dneska mejlem, nevíte někdo co je na tom pravdy? Nebo jestli to pravda může být? Nějak jsem nepřečetla všechny diskuze, ono už to tam je, nevadí, holt podruhé.

    "Miliarda pro 6 lidí v čele se Singerem
    5.11.podepsal Kellner dohodu se Španěly o koupi O2 za 64 miliard Kč- platba měla proběhnout v Kč, Španělé jí dali přednost před Eurem pro její stabilitu. 7.11. devalvovala ČNB Kč o 5 %, 8.11. proběhla směna Kellnerových Eur na Kč, dostal za ně o 5% víc- zisk 3,6 miliard se dělí na 2,5 miliardy pro Kellnera a miliarda pro členy rady ČNB, co hlasovali pro oslabení koruny. Víc v tom není, další kroky ČNB budou následovat až bude zase probíhat podobný obchod desetiletí..... " *9* *10*
  • Lepší chcípnout hladem než být hlupákem jako ty.
  • Jsem si říkal, kdo na tom asi vydělal. Já teda ne. *13*
  • Inflace do 2 %? Dovozci již nyní upravují velkoobchodní ceny a navyšují je o 5 %!!!! To je bez DPH. Samozřejmě i spotřební daň bude z vyššího základu. K tomu už dnes mléko za 20 Kč, máslo za 40 kč, nafta a benzin za 35 Kč, atd. Mzdy se nezvyšují, tak mě nějak vychází, že kupní síla klesne a tím i životní úroveň občanů ČR. A tak nerozumím prohlášením zástupců ČNB že je to pro naše dobro. *11*
  • Na vymření národa to stačí to je fakt
  • Nic se neděje náhodou.

    5.11. podepsal Kellner dohodu se Španěly o koupi O2 za 64 miliard Kč,- platba měla proběhnout v Kč, Španělé jí dali přednost před Eurem pro její stabilitu.
    7.11. devalvovala ČNB Kč o 5 %,
    8.11. proběhla směna Kellnerových Eur na Kč, dostal za ně o 5% víc- zisk 3,6 miliard se dělí na 2,5 miliardy pro Kellnera a miliarda pro členy rady ČNB, co hlasovali pro oslabení koruny.
    Víc v tom není, další kroky ČNB budou následovat, až bude zase probíhat podobný obchod desetiletí…..
  • Za Tondy Ušatýho Zápotockýho !
  • Opět podvod na lidi, výnos ze státních dluhopisů bude 0, kdo pracuje v zahraničí se nebude mít lépe, jen se mu vyrovná zdražení v ČR a ti co pracují v ČR budou muset šáhnout hlouběji do kapes, vždyť se všechno dováží i většina potravin, o intervencích měla rozhodnout budoucí vláda a ne to být v pravomocích ČNB, je to moc velký zásah do ekonomiky, ale vzhledem k tomu že v ČR žije levná pracovní síla pro západní evropu, berou nás tak na západě a berou nás tak ekonomové i u nás a ohánějí se konkurenceschopností, tak se není čemu divit, že zde nemá 70% lidí ani průměrnou mzdu. Jen ještě pochopit Německou firmu, která platí průměrnou mzdu v dané profesi(funguje a je konkurenceschopná) a stát, který vám dá na každé dítě např. kindergeld-když chodí alespoň jeden z rodičů do zaměstnání-obráceně než u nás, zaměstnanec si odečte z daní cca polovinu výdajů na dojíždění na daních a stát nemusí zvedat daně a končí ve většině krajích v přebytku.
  • To už dávno je, pouze už je málo pamětníků roku 1953.
  • Cikáne tečko zavři smrdutoui tlamu, dobře bude až chcípneš hladem, dědku prašivý!!
  • Zloději jako ty způsobili rok 53
  • Dělení na pravici a levici v Čechách věří snad už jen úplný zabedněnec.
  • Nemusíte se mnou souhlasit, ale krize bude trvat neskutečně dlouhou. Šmejdi pravičíčtí jsou za vodou a pracující lid bude čumět.

    Proč, když z 80 % jsme závislí exportem na EU, tak se těžko vyhrabeme z těchto sraček.

    Krize potrvá několik desetiletí. To i blbec pochopí.

    Pravičáci mi budou dávat mínusi, ale dobře jim tak, lespoň mi dají za pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit