Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úkolem centrálnch bank je být vždy vpředu a předpokládat růst či pokles inflace. Za to jsou ti ODBORNÍCI (Rusnok) placeni. Takže z tohoto pohledu měl být Rusnok dávno na dlažbě, protože byl ohledně inflace úplně mimo. Pokud je inflace dnes 5%, pak úrokové sazby měly být už dávno 6%!!!!!!!!!! Jenže pokud se jedná o podvod spekulantů (velké banky, nadnárodní korporace a miliardáři), tak to ani centrální bankéři nemohou tušit. Růst cen elektřiny a plynu je jeden obrovský podvod nenažraných kapitalistických zmetků. A tak to tu krásně žijeme na naší planetě. Hlavně ale že máme demokracii a svobodu slova. To, že desetitisíce lidí u nás budou mít existenční problémy a možná, že skončí pod mostem je druhořadé!!!! A co na to naši politici? Zatím to vypadá, že žádný problém není!!!!!!!!!!!!

  • signalista

    Babiš říkal, že bude líp, tak nevidím problém.

    • Už bylo.

    • Zvláštní že.....? Sotva se vysypaly volební urny a na místo Babiše se cpou modré straky se svými kámoši, už se sype jedna egyptská rána za druhou.....bohemia energy, inflace.....a to je pouze začátek.......ty čtyři roky pod pirátskou  vlajkou lebky a zkřížených hnátů si asi dost užijem.......😉 to co tady bylo v devadesátých letech byla jen nesmělá dělostřelecká příprava......možná dojde znovu i na nějaké ty "orlické vraždy".......vstoupili jsme po třiceti letech do stejné řeky.....no aspoň bude sranda......😯

  • úkolem těchto intervencí ČNB je podle mě překvapovat trh, čiže to překvapení paradoxně není, protože každý čekal max. nárůst na 2% a těch 2,5-2,75 až s tou druhou očekávanou intervencí někdy před Vánoci.

    Jinak britská centrální banka taky už zvedla, FED o tom silně v USA uvažuje pro doplnění článku..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit