Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V čem spatřujete toho Marxe, Hitlera a Lenina? Šlo by to konkrétně? Děkuji.

  • Tak pravil Zarathustra...

  • Ještě nedávno se Václav Klauen ml. lísal k ODS, jak stará uva ke kunčoftovi, Najednou zázračně "zbohatnul" a zakládá si vlastní spolek. To musí být tedy vzácná nátura.

  • Trikolóra je spolek, který mixuje Marxe a Mein Kampf s Leninem a to vše tzv. zdarma, tedy za peníze z kapes daňovývh poplatníků.

    Jmenovat se Klauen a mít něco společného s Prognostickým KGBáckým ústavem, tak zalezu a nesnažím se o další podlou velkou kupónovou loupež a vlastizradu, jako papá. 

  • Tak pravil Zarathustra...

  • Toncku a to jsi se naučil kde? Přeci z vlastní  palice to nemůžeš mít. I když se tady vydáváš za Všeználka.

  • Jak pravil Zarathustra...

  • pěkné je jak stará ODSácká banda plive na TR.Partaj která nám vygenerovala takové hnoje všech hnojů jako Topolánka, Dalíka,Langera,Nečase to těžko skousne.Tady křivohubý vypadá, že to vzal ta správný konec.Jen aby tam mezi sebe nevzali nějaký balast z Chvilkařů

  • Proč by nemohla? Vůbec by mi nevadilo, kdyby tahle strana stáhla postupně všechny voliče ODS a SPD a část voličů TOP09, KDU-ČSL... po tom levicovo-progresivistickém šílenství, co tu předvádí piráti a ČSSD potřebují Čechy nějakou tu takzvaně """"""""fašistickou"""""""""" stranu jak prase drbání...


  •  Trikolora pana Václava Klause jr. je:

    - smysluplné politické uskupení konservativního zaměření

    - smysluplné politické uskupení s naprosto přesně definovaným programem

    - smysluplné politické uskupení jako jediná inteligentní opozice stávajícím hochštaplerům, útočícím na současnou vládu ing. Babiše  

  • A ohánět se trikolórou? Byli tací co se oháněli haknkrajcem.

    Docela trefne napsano .. Trikolora !! 

    "Predappio Tricolore "    

    Duce Mussolini , Souputnik hakenkrajce ve stejne dobe a stejneho zamereni. Ten nazev se jim opravdu povedl. V Italii pomerne provareny . Ovsem tam na to hledi jinak. Bezne si v Italii muzete koupit treba vino s etiketou Hitlera , Mussoliniho a podobne. A taktez v rodisti Duceho prave ty trikolory, pardon epolety a podobne ve stylu trecolore Takze se mladej Klaus vlastne tak nejak vraci v kruhu tam , odkud jeho dedek nekde na Slovensku , pardon Slovenskem State kdysi, ale zase ne tak az davno , vystoupil. Poptej se matinky Klivyje nebo jak se jmenuje vubec, zapometlivy synku ,na predky .. 

  • Nechci nijak křivdit panu Klausovi j.r., ani se nějak vůči němu vymezovat.

    Jen mi to připadá takové účelové, šedivé a nepřitažlivé. jedna z dalších stran jednoho muže, marketing a pro lidi nic a nic. A když, tak jen slovně, vzletně, aby to v tisku a na obrazovkách hezky vypadalo. 

  • Bude horší, má blízko k nacionálnímu socialismu. Není se čemu divit, vždyť je to syn konfidenta StB KLUKa, kterého prý ani po třetí  přihlášce nevzali do KSČ, asi věděli proč. A jablko nepadá daleko od stromu. Ale jistě se najdou lumpové, kteří s ním budou hajlovat a ovce, které si ho z nedostatku vlastní soudnosti zvolí za svého fýrera.

    A ohánět se trikolórou? Byli tací co se oháněli haknkrajcem.

  • Masarykův čechoslovakismus narazil na své meze.
  • TOP 09 je podvodný marketingově-politický projekt Kalouska.
  • Předpokládám, že Klausova Trikolóra nebude stejným spolkem politických hochštaplerů, jako byli např. bursíkovští Zelení nebo LIDEM od Karolíny Peak nebo Veverky (VV-Věci veřejné) anebo Kalvodova ODA a další obskurní politické subjekty, které krátce zazářily na naší politické scéně, aby o to rychleji vyhasly. Klausovci mají dobré ideové vklady - především realistický náhled na problémy kolem nás, nezatěžuje je ideologické zanícení pro budování bruselské diktatury, též nejsou příznivci módní protiruské hysterie či klimaticko-ekologického šílenství pod patronátem gretenistů. A pochopitelně neschvalují merkelovské migrační šílenství a další šílenosti z centrály EU, jako např. genderové šílenství či permanentní neodolatelnou touhu Bruselu něco násilně vnucovat či přikazovat. Klausovci si zjevně nepřejí budování bruselského příkaznického systému a participaci našich občanů na sebevraždě evropské civilizace pod patronátem dua Macron + Merkel. Záměry klausovců se mi jeví jako přínosné pro obyvatele české kotliny. EU v současné podobě není ten mnohonárodní útvar, pro který jsme hlasovali před vstupem do EU. Současné vedení EU soustavně bortí myšlenkové pilíře, na nichž byla EU zpočátku budována. Nepřeji si eurohujersko-merkelovskou diktaturu...


  • Na ten pohled se neda a neda zvyknout. Ne. Ani kdyby bylo lip hned , nebo vcera tak proste a jasne tohle ne. Ne. 

  • Bicane, není to tak, že se Klaus ml. "nechal" za ODS zvolit poslancem, on byl jako kandidát ODS zvolen poslancem (a získal kroužkováním rekordní počet preferenčních hlasů). Na a Fiala patrně časem pochopil, že má ve straně příliš silného soupeře, takže využil první příležitost a ze strany ho nechal vyhodit. Čímž si ovšem nepomohl, "vyrobil" si tak ještě silnějšího soupeře vně ODS.
  • Přesněji: Nepřetahuje je, oni k němu jdou, protože mají Fialy, Pospíšila a spol. už  plné zuby.
  • Vážený pane "odborníku"  Bicane a ostatní zde diskutující asi máte špatnou pamětˇna to jak kdysi "vznikla " jakási nikým nevolená strana TOP  09 jakéhosi Kradˇouska a Trauternberka. No to byl EKL fuj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit