Přejít na výpis diskuzí
Co dělali čeští komunisté na výletě v Donbasu
18.2.2016 | Lenka Dvořáčková
214 příspěvků
-
Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky...
Putina sami Rusáci do dvou let buď poženou na Sibiř nebo umlátěj klackama. A nakonec se to v tom středověkém Ruslandu pomlátí mezi sebou. A jelikož ti stepní primáti mají atomové zbraně z našeho uranu, který nám vykradli, mohlo by to vést k celosvětové katastrofě. A pak zbude někde v jeskyni hrstka těch co nyní chtějí poroučet větru dešti a začnou znovu... -
Tak jako ty? *15*
-
Správně! TOP09 volí hlavně zloději a tuneláři a pak úplní pitomci.
-
Měli jste mě tenkrát pověsit.
-
tvoje chyba vašku
-
Prasáku úchylnej!!!
PCHE !!! -
neměli jsme se tenkrát s komunisty párat a měli hned viset
-
já jsem nestranný tak že smůla *9*
-
souhlas komunisté brzy opět stanou v čele státu a pootočí kolo dějin ku předu zpátky ni krok
sláva mocnému Rusku -
Poslanec KSČM Stanislav Mackovík je moc hezký, chtěl bych s ním mít dítě *14*
-
Ty jistě, šašku.: )))
-
Mrtvou stranou je tvoje strana modrých strak, ptáku.: )))
-
Odvádění pozornosti od těch pěti hňupů co se nechali zajmout.Velice trapné.
Tyhle dva jsou z bezvýznamné a pro lidi mrtvé strany,která nemá u žádnou šanci nikdy vyhrát volby-díky své minulosti.Tudíž co dělají komunisti v Donbase nikoho nezajímá.Ty nikoho nezastupují.
Ale jasné poslání naší rozvědky paktovat se se sirskou opozicí je riskantní čin pro naší bezpečnost! -
Ty jsi nemocný, já jsem nikde nepsal, že bych vítal své bratry. Nemáš to náhodou v hlavě nějak přeprogramovaný? Co s tím mají společného komunisti? To jako komunisté nás mají spasit od utečenců? Kdybych se měl na Tebe spolehnout a čekat než něco uděláš to bych se načekal. Já jsem velice dobře ozbrojen, jak jsi na tom ty? Takový jako jsi ty si dávám k snídani jako jednohubku.
-
Srovnej si to v makovici než napíšeš takovou hloupost *7*
-
Že ty mluvíš o právu a spravedlnosti. Vrať se na Majdan. To bylo právo a spravedlnost? Jak Jaseňukovi fašísté stříleli do všech. Yenkyové přiznali, že museli na dodokratickou činnost na ukrajině vydat 4 miliardy. No, bylo by zajímavé kolik miliard museli vrazit na převrat u nás 1989? Tehdy jsem byl svědkem, jak v restauraci jeden podnapilý vousatý ofčák vykřikoval - co tu bude všechno jiné, lepší, oni, že to budou řídit a bude tu EDEN. Ano řídili , ale do ří.i EUUSA.
-
Za tebe, ty hň upe, se stydím také, ty do našich řad nepatříš!
-
Hlavně, že sis dal přezdívku ... zmetečku a iddioten fest.
-
Morální povinností těchto dvou lotrů bylo zůstat v Donbasu a bojovat společně s rusáky a ne odjet domů a zde tlachat a rozdávat hraběcí rady. Filip by měl ty dva magory z našich řad vyloučit ihned!
-
Milane teď jsi se projevil jako pravý křesťan. Tento " protektorát ", který řídí jedna ambasáda nemá NIC společného s demokracií. Zde vládne tzv. dodokracie - sytém lhaní, zlodějin a pokrytectví. Tento státní útvar vlastní cizinci a část území je parlamentem ukradena pro cizí mocnost.