Přejít na výpis diskuzí
Co dělali čeští komunisté na výletě v Donbasu
18.2.2016 | Lenka Dvořáčková
214 příspěvků
-
Jura! Lukašenko a ostatní normáoně uvažující lidfé pouze poukazují na
absurdnost vás Putinovců - vy chcete krást cizí území opírajíce seo právně
neexistující historický nárok na nějaké území.
Vy Putinovci už se definitivně podobáte Hitlerovcům když křičíte že sousední státy
nemají právo na existenci. O tom rozhoduje kdo? Kreml? Sni dál cvoku.
Pak ovšem vaše Rusko musí vrátit Mongolům velkou část ruska kteří na něj mají historický nárok *15* -
-
a teď řekni,mají USA nárok na nějaké území?
-
-
USA Krym neukradla ani ho nepřipojila k USA.
Tento zlčin spáchalo tvoje rusko -
-
nebavím se o krymu ty už jsi jak psaki,blbe bavím se o území které prašivci z jůesej ukradli původním obyvatelům a pak je vyvraždili
-
-
Rusko ukradlo území Mongolům.
Rusko v 19 století okupovalo Kavkaz a zavraždilo při tom milion lidí.
To je více než zemřelo indiánů v USA ty plácale -
-
tobě se zasekla deska,ty pokažený gramofone :-)
-
-
-
-
-
-
Musíme se vřadit do komunistické strany a potom ji vnitřně rozložit, je to naprosto jednoduché. Pokud komunisti nejsou spokojeni v České republice, tak mají možnost odejít s této země do jiných států, které rádi navštěvují. Laskavě komunisté nechte tuto zem na pokoji a vraťte se do země zatracení. Komunisté když chcete začít vládnout v tomto státě, bude zde demokracie a nebo zavedete jiné pořádky, které již tady byly? Budete střílet do vlastních řad jako Rusko na Ukrajině a v roce 1968 v této republice? Budete znárodňovat a kdo se bude bránit budete zavírat a věšet jak v 50 letech? Zaplať pán bůh, že mam zbraň a spravedlnost vezmu do svých rukou.
-
-
Milane teď jsi se projevil jako pravý křesťan. Tento " protektorát ", který řídí jedna ambasáda nemá NIC společného s demokracií. Zde vládne tzv. dodokracie - sytém lhaní, zlodějin a pokrytectví. Tento státní útvar vlastní cizinci a část území je parlamentem ukradena pro cizí mocnost.
-
-
Pokud někdo lže a krade, tak já jim to přeji, nikdo si do hrobu nic nevezme. Tělo lháře prolítne komínem jako tělo poctivce. Všeho do času. Žvásty na těchto stránkách, taky jednou skončí, všechno je jenom hra. Politika je jenom hraní se slovíčkem, které vypustíš s pusy. Přesto si můžeš něco myslet a jinak se chovat. Tady si můžeš udělat diplomovou práci, na článek, který napíšeš, někdo zareaguje a docela se bavím nad hloupostí, co zde zaznívají. Je mi líto i lidí jak hlasují a přitom si myslí, že to ovlivní myšlení lidí ve společnosti, neuvědomují si jak se hluboce mýlí. Toto zde bylo již před rokem 1989 ovlivňování veřejného mínění a nakonec jak to dopadlo, většina lidí si to dobře pamatuje. Pokud by měl nastat nějaký vážný politický problém, tak lid povstane a nenechá si již něco diktovat. Nebojte se všechno dobře dopadne.
-
-
Máš zbytečný starosti, prasečí rypáku. Budeš dělat jiné věci. Budeš vítat své bratry čmoudy nasery, ubytuješ si je doma jako správný deb.l havloid a budeš jim sloužit, nastavovat rrrdel a dáš jim na hraní svoji manželku a dceru. *15* *15*
-
-
Ty jsi nemocný, já jsem nikde nepsal, že bych vítal své bratry. Nemáš to náhodou v hlavě nějak přeprogramovaný? Co s tím mají společného komunisti? To jako komunisté nás mají spasit od utečenců? Kdybych se měl na Tebe spolehnout a čekat než něco uděláš to bych se načekal. Já jsem velice dobře ozbrojen, jak jsi na tom ty? Takový jako jsi ty si dávám k snídani jako jednohubku.
-
-
Ty jistě, šašku.: )))
-
-
-
-
Známý satirik Viktor Šenderovič usoudil, že litovat lze prý hlavně Rusko, které se chová jako cirkusová kobyla a opakuje stará čísla v parodii na sovětské časy.
Andrej Makarevič minulý týden navštívil Slavjansk,
Na Facebook vzápětí nahrál fotku z auly plné tleskajících dětí, kterým byl prý koncert určen. "Všechny nás v Rusku ženou směrem k Severní Koreji. Včera zakázali sýr, zítra zakážou internet a pozítří cestovní pasy," prohlásil později Makarevič v ukrajinské televizi. -
K porušování lidských práv.. já si to pamatuji... docházelo u nás za komunistů a fašistů... vyšla docela pěkná knížka, kde se srovnává fašismus a komunismus...a ono to není tak překvapující.. ale společných znaků mají tolik, že se jim věřit nedá...Takže pozor na fašounky a bolševiky...manipulují s negativní stránkou v člověku.... neklikejte a čtěte. demokracie hyne na intelektuální úrovni... Źe by soudruzi z parlamentu předávali Putinovi opět zvací dopis? Již jsme to jednou zažili a byli tady více jak 20 let.. tzv. internacionální ochrana... něco jako na Donbasu a a na Krymu.. Kdyby Krym byl sebestrategičtější místo, tak by si nechali, pokud mají hlavu v pořádku a myslí normálně.jde o právo a spravedlnost, na něj zajít chuť. Pořád si myslím, že je lepší spolupracovat a ne jen slaboduše ukazovat, že se ti to tričko sepralo a přestat říkat: "Ty v...., dneska jsem to s tím tričkem přehnal./a.. a ukazovat svoje svaly... *3*
-
-
Že ty mluvíš o právu a spravedlnosti. Vrať se na Majdan. To bylo právo a spravedlnost? Jak Jaseňukovi fašísté stříleli do všech. Yenkyové přiznali, že museli na dodokratickou činnost na ukrajině vydat 4 miliardy. No, bylo by zajímavé kolik miliard museli vrazit na převrat u nás 1989? Tehdy jsem byl svědkem, jak v restauraci jeden podnapilý vousatý ofčák vykřikoval - co tu bude všechno jiné, lepší, oni, že to budou řídit a bude tu EDEN. Ano řídili , ale do ří.i EUUSA.
-
OK, dáme si na tebe pozor nácku.
-
-
Asi nevíš co je nácek a bolševik./ to jedno jest/.. nácek není podložka pod půllitr piva...
-
-
nácek není podložka pod půllitr piva... Ale ty možná ano.
-
-
Když dochází argumenty...
-
-
-
-
-
Ruská Lež č. - Separatističtí vůdci na východní Ukrajině mají širokou podporu veřejnosti.
Fakta: Nedávné demonstrace na východní Ukrajině nemají v regionu širokou podporu. Podle průzkumu doněckého Ústavu pro sociální výzkum a politické analýzy z konce ledna velká většina obyvatel Doněcka (65,7 procenta) chce žít ve sjednocené Ukrajině a odmítá spojení s Ruskem. Proruské demonstrace na východní Ukrajině jsou skromné co do velikosti, zvláště ve srovnání s prosincovými majdanovskými protesty ve stejných městech, a s postupem času se zmenšují. -
ruská Lež č. - Etničtí Rusové jsou na Ukrajině ohroženi
Fakta: Neexistují věrohodné zprávy o ohrožení etnických Rusků na Ukrajině. Průzkum International Republican Institute zjistil, že 74 procent rusky hovořící populace na východě a jihovýchodě Ukrajiny uvádí, že "nejsou vystaveni tlaku nebo ohrožení kvůli svému jazyku". Mezitím na Krymu se zvýšily obavy OBSE o bezpečnost menšinové populace, především etnických Ukrajinců, krymských Tatarů a dalších. Je smutné, že nejvíce ohroženi jsou ti etničtí Rusové, kteří žijí v Rusku a jsou v opozici vůči Putinovu autoritářskému režimu. Tito Rusové jsou neustále pronásledování a hrozí jim roky vězení za jejich projevy namířené proti Putinovu pravidelnému zneužívání moci.
Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/245709/10-nejvetsich-ruskych-lzi-o-ukrajine.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy -
-
ale tyhle lži si vylhali největší lháři USA
-
-
To je čistá pravda a usvědčují ze lhaní tvůj Kreml ruský agente juro *15*
-
-
-
ale jsou to pěkní klučíci *14* nechal bych si říct *14*
-
-
Nejsi bratr Ovčáčka?
-
Já myslela, že Ti jde o obsah.. a pro tebe je to tady jako seznamka...pardón
-
Najdi si svůj nick Semene ; )
-
-
moje slova předsedo
vivat Gagarin a Novorusko
-
-
přéééésně
-
-
pozor... oni nejsou růžoví... oni jsou červení!!!! Blážo!
-
-
-
Rozhovor Aktuálně.cz s generálním ředitelem tiskové agentury Interfax-Ukrajina Oleksandrem Martynenkem. O Ruské propagandě
Spojují se záběry z různých regionů, zemí, z různých let. Když se na obrazovce objevují záběry zraněného dítěte nebo zabitého muže, pak je téměř pravidlem, že se velmi rychle objeví spojení s "krvavým fašistickým režimem v Kyjevě".
Jsou to vojenské útvary, které z velké části tvořili Rusové, nezávislé na tom, zda šlo o řádné příslušníky ozbrojených sil, jak tvrdí Ukrajina, či dobrovolníky, o kterých mluví Moskva.
Jsou to každopádně vojáci a je jich hodně. Jejich počet se mění. Jsou tady dosud a jsou nepochybně významným faktorem této války. -
Odpusťte mému Iljovi.‘ Matky ruských
vojáků pozvedly hlas proti Putinovi
„Prosím vás, odpusťte mému Iljovi,“ obrátila se maminka vojáka k Ukrajincům. Jiná matka veřejně vyzývá prezidenta Putina: „Vraťte mi mého Jegora živého.“ A vzkazuje synovi i dalším zajatým ruským vojákům: „Když to neudělá prezident, dojdeme si pro vás my, vaše mámy.“
Nejde o planá slova. Matky vojáků se za čečenské války proslavily perfektně organizovanou výměnou řady zajatců a vytvořily spolu s čečenskými ženami velmi silnou protiválečnou lobby. Ruské vměšování do ukrajinského konfliktu označila ve středu jedna z vůdkyň hnutí matek Valentina Melnikovová za „válečný zločin“. Potvrdila, že matky vojáků se starají i o rodiny deseti ruských výsadkářů z ruské Kostromy zadržených Ukrajinci v úterý.
Úterní rozhovory prezidentů Ruska a Ukrajiny tak byly zastíněny masou důkazů o tom, že na východě Ukrajiny nejde o čistě domácí ukrajinský konflikt, o čemž v Minsku všechny přítomné přesvědčoval prezident Putin. Kromě toho z fronty opět přicházejí zprávy o vpádu ruských jednotek na Ukrajinu. Ovšem i informace o tom, že mrtvých ruských vojáků jsou nejspíš stovky. -
-
taky znám jedny kravky,říkají si jihočeské matky,lezou do řiti zase rakušákům
-
Rovněž naše média popisují ruské draky jak útočí na Evropu. Na druhé straně však jásají jak to ten fašista Yasenyuk zvládá. A ani se nezmiňují o profašistických jednotkách ma ukrajinské straně řízených cestou CIA. Čeští politici za kačku či dolárek sežerou ukrajinský ovárek.
-
prosím vraťte mi mého georga už to nikdy neudělá,prosím odpusťte mému mickovi,takto by sem měly omlouvat mámy AMERICKÝCH vrahů po celém světě
-
-
taváryšč Pútin, kdy buďjét kchljéba?