Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amrdólská stupidita v akci!

  • Jen ti slaboduší sledují komiksy, to je žánr pro tu debilnější polovinu světa.

    • KIMCID

      jj USA

  • dante

    Blbost a hloupost kvete -jen mě napadá nač mají USA Angličané atd.armády vždyt mohou do Afghánistánu  nebo Iráků či Libye vyslat ty --hrdiny-a udělat pořádek a ušetří se miliardy za armády nebo zas jen--oblbují už tak blbou mládež ???

  • KIMCID

    Už ne.

  • axell1990

    "Právě svérázná Jane se do příběhu vrátí a v novém filmu se stane ženskou verzí Thora. Mimochodem, než někdo začne mluvit o vlivu politické korektnosti a přehnaném feminismu ve filmovém průmyslu, je třeba říct, že to opravdu není nový výmysl filmařů. Jane Fosterová je jako ženská verze Thora i v komiksové předloze."


    Ano Jane Foster je skutečně Thor v nové vlně politicky korektních komiksů a obecně je uznávaná jako nejhorší a nejhůře prodávaná verze Thora. Ono ostatně celkově jsou marvelovské komiksy v současné době na dně( z velké části právě díky tomu jak strašně politicky korektní jsou ) a kdyby je nevlastnilo Disney, které je těžce dotuje tak by už dávno neexistovali. A mimochodem Jane Foster není první ženskou verzí Thora, již dříve thorovo kladivo nějakou dobu vlastnila Valkýra. ( ne ta filmová ale ta blonďatá a modrooká z komiksů ) 

    • dante

      Koukám jak jste zblblí--v Germánské mytologii jsou Valkýry pomocnice Odina a doprovází padlé bojovníky do Valhali (ráje)-komiksi jsou mpro mentálně retardované kteří žijí mimo realitu světa proto se svět řítí do propasti ne do Velhali !!!!

      • axell1990

        Koukám tady někdo bere mytologii až trochu moc vážně, zjevně je to na rozdíl od komiksů naprostá pravda a skutečnost, kterou se zabývají opravdoví intelektuálové a jejíž studium povede k nekonečnému blahobytu 😉.


        Jen tak pro zajímavost tak tahle část komiksového univerza je založená právě na severské mytologii a postava Valkýry je vlastním jménem Brunhilde(tuším nejsem si jistý v komiksech se tolik taky neorientuji), obecně ji ale všichni oslovují jen jako valkýru.

        • And light the old Valhalla

          Come join with us please

          Valkyrie maidens cry

          Above the cold wind to Valhalla

          (Cold Wind to Valhalla, Minstrel in the Gallery, Jethro Tull 1975)

  • Vidím zde dost nenávistnou vlnu komentářů vůči Marvelu (hold jiný veb, jiný mrav), ale i přesto jdu do podpory druhé strany.

    Abych zkritizoval článek:

    1. Logo pro Lokiho není zas tak skvělé, ale co se týče Thora, tak vzhledem k Taika Waititiovi je styl provedení naprosto přesný a vystihující budoucí film.

    2. Agenti SHIELDu nepatří do MCU!!!

    3. Zkuste ty filmy brát v chronologickém pořadí.

    Prosím vás komentující, zkuste přemýšlet nad tím, že když filmy nazýváte jen tak stupidními, hloupými a podobnými výrazy, z vás nečiní zrovna chytře vyhlížející. Neberte si to osobně, věřím v to, že někteří z vás jsou vzdělání, ale příště zkuste i nějaký důvod kritiky.

    Samozřejmě čekám nějaký komentář vůči mojí kritice kritiky, tak ať je smysluplný.

    • KIMCID

      Jsiu to kraviny . Pořádný film nevidno.Je to pro černý aby seděli doma a nedělali bordel v ulicích. Každopádně věc jen toho komu se líbí.

  • Tak já vám dám jednu dobrou radu. Na podobné debility vás nikdo nenutí koukat v TV nebo chodit do kina. Stejné je to se záplavou debilních německých detektivek typu Kobra, Rex a pod. Určitě se dá vybrat něco jiného. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit