Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj. Já se mám dobře. Topím se v milionech a nic mi neschází. Díky.
  • Je potěšitelné, že příspěvky, kde je vetšinový názor LÍBÍ SE, mohu bez dlouhého uvažování označit stejně. Z jejich obsahu je totiž patrné,že je píší ti, co sice klíči cinkali, ale nekradli, protože prostě nakradou.
    • Skutečně ? Já jsem klíči necinkal (pokud myslíte listopad 1989), nekradl jsem tehdy ani potom. A podívejte - nemáte zcela pravdu, řečeno kulantně. Anebo snad už jen můj pouhý nick vyvolává u některých jednodušších ignorantů záporné reakce ?! To je ale min. nerespektování cizího názoru zdejšími demoGraty nebo jak myslíte ? *3*
  • Všechny lumpy,kteří by nás ještě více zatahovali do spolku s nejzločinější zemí světa,tedy USA,je třeba odporážet,za vlastizradu,na katovských mučírnách bez soudu a co nejkrutějším způsobem,.případně vybíjet celé tyto vlastizrádné rody.To se při revoluci osvědčilo v Rusku.Tam vybili,při revoluci,celou carskou rodinu i s dětmi.Od té doby už carská rodina Rusům nikdy neškodila.
  • je potřeba tvrdě sejmout ty kteří chtějí podepsat smlouvu proti vůli obyvatel evropy
    prostě DEFENESTRACE jinak se budou držet jak slimáci v zahradě pár samozvolených haj---lů rozhoduje za většinu a ta jen nečinně přihlíží *16* *16* *16* YS5
  • nejvyšší čas pro zrušení usácké ambasády v praze *16* *16* *16*
  • Je Zaorálek na listině CIA, nebo pracuje pro Mosad ?
  • a usáci nadiktují a euanálníčci srazí patičky / smlouva proti většině by neměla projít *16*
  • http://holotova.blog.idnes.cz/c/434203/Ubrani-se-svetova-verejnost-tlaku-nadnarodnich-zraloku.html

    Prosím, věnujte pozornost i tomuto článku; ano, je delší, ale kvalitní, a domnívám se, že body zdůrazněné autorkou jsou natolik závažné, že nikdo z nás si nemůže říct - "mě se to netýká".
  • že se taková smlouva obejde bez konečného schválení panem Kalouskem? To je nesmysl, to si nikdo na světě nemůže dovolit!
    • Kdo o tu Smlouvu usiluje ??? Tak vás máme pěkně pohromadě v Unii, ale kaučink přeberem a pěkně vás oberem.Taková smlouva nikdy neprojde k schválení-je obludně nevýhodná pro evropu !
  • Americký senior, který již přes 20 let nezištně daruje jídlo bezdomovcům a lidem v nouzi, za svou dobročinnost čelí vězení. Podle nového floridského zákona, který ve městě Fort Lauderdale zakazuje sdílení jídla na veřejnosti, mu nyní hrozí pokuta v hodnotě 500 dolarů a 60 dní ve vězení.Devadesátiletý senior Arnold Abbott skončil spolu se dvěma pastory z kostela Sanctuary Church uplynulou neděli v poutech poté, co v městském parku na pravidelné akci rozdával jídlo připravené v církevní kuchyni.
    „Jeden z policistů přišel a řekl, ať okamžtě pustím ten talíř. Jako kdybych v rukou držel zbraň. Rozdávám jídlo nejchudším lidem z chudých, nemají nic - ani střechu nad hlavou. Jak je můžete odmítnout?“ ptá se senior, který se dobrovolnictví věnuje dlouhá léta.
    Právě na pláži mu v roce 1999 město zakázalo krmit bezdomovce, a tak senior podal žalobu. Soud tehdy uznal, že zákaz je proti ústavě.
    Nový zákon zakazující sdílení jídla na veřejnosti, který bude platit i v Seattlu, Los Angles, Phoenixu, Dallasu a Philadelphii, vstoupil v platnost uplynulý týden. Podle něj se skupiny lidí musí zdržovat minimálně 150 metrů od obytných bloků a stanoviště s jídlem jsou omezeny na maximálně jedno denně na jeden městský blok.
    „Cokoliv, co odrazuje od krmení lidí na ulici, je pozitivní věc,“ míní městský lobbista Ron Book.
    „Ekonomický rozvoj a turismus nejdou velmi dohromady s bezdomovci a organizacemi, které jim pomáhají,“ konstatoval Michael Stoops z Národní koalice pro bezdomovce.


    Arnold Abbott, kterého policie v neděli zatkla, se však řídí „miluj bližního svého jako sebe samého“ a plánuje opět podat žalobu na město, které mu zakazuje pokračovat v dobročinnosti.
    • i Jezis rikal nauc hladoveho chytat ryby a nasytis ho navzdy, dej mu rybu a zitra prijde zas hladovy!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit