Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aláh ať mě vy...á do (.)
  • Jen teroristů...?!


    ...Na rozloučenou pak český prezident pronesl tzv. takbír, tedy frázi "Alláhu akbar", která se obvykle překládá jako "Alláh je veliký"...
    • salam alajkum
  • Ve zkratce to znamená - Ta unda z Hradu se zase dnes ožrala jako pr-se. Arabové mají ty věty kratší.
    • jj Havel byla a je unda a chlastal první ligu.Arabista by to neřekl tak si to zkrátil.
      • Ale kam se hrabal na Becheroviče. Ovčák nestačí běhat pro chlast. A ještě přitom dostane holí.
        • Ano pracoval pro Havla
          • Ovčák pracoval pro Havla? *8* To je mi novina. Když byl V. Havel ve funkci tak komunista Ovčák čůral do plínek. A teď když nefunguje video z Alabamy tak musí sám zaskočit. *1*
            • ty víš howno tak nepruď buzno
  • Co nám to sem ta chamraď z EU natáhla? Ať si je tam nechá!
    • Například i tohle: https://www.facebook.com/protiproud.cz/videos/854102278104640/

      https://aeronet.cz/news/video-tesco-vyvolalo-v-britanistanu-pozdvizeni-s-reklamou-na-muslimske-vanoce-muslimove-uz-chodi-i-po-ostrave-a-jxd-z-reflexu-chce-zakazat-aeronet-kvuli-fotkam-deti-pristehovalcu-z-teplic/

      Děs, běs, genderové tupky.blbky, tzv. inkluze, atd., atd.

      *10*
  • to je to slovo které je třba naučit všechny evropany. Buď tu chamraď vyženeme, nebo nás to utahá k smrti. Mohamedán je houževnatý. V EU zejména. Nemá co na práci. Náplní dne je povalování, modlení a vymýšlení lumpáren. A je na nás, národu Komenského, abych všem ukázali cestu ..... A ta se jmenuje - izolace, opovržení, zlo. Tady máme svých problémů dost. Nikdo není zvědavý na vyžírky nového typu.
  • EU k nám zatáhla jejich problém,protože i včera jsem se bavil v jedné televizi ,že Francie zakázala modlení v mešitě tak se modlí na ulici a dělají bordel a perou se s policii.Tak doufám,že tady to tak nebude a policie dostane ostrý a ne gumové náboje.A já jako voják VS domů kalašnikova,abych mohl ubránit rodinu.
    • "EU k nám zatáhla" ???
      My nejsme EU?
      Sice jsme byli po půl století ČSSR - Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika a byli jsme tak součástí východních stepí, ale to je věc minulosti a ta se už nikdy nevrátí.
      • no jo chci se vás zeptat dokud jsme byla teda pod tou vaší východostepní říší: hrozil nám tu nějaký teroristický útok?A pokud ano kde a komu?A proč?Děkuji za odpověď.
      • Ty seš opravdovskej pacient.
  • Takže pokud výkřk "allahu akbar" znamená "do toho" či "ta má pěknou prdel",nemáme se čeho bát.A že na základě tohoto výkřiku ve Francii a Velké Britanii byli odstřeleni lidé,to je pak ale na omluvu a odškodnění.Neměla by tedy EU po banánech stanovit,s jakým přízvukem je "allahu akbar" ještě přípustné a kdy je na odstřel?
  • xxx
    • Fofrem !
  • A co takhle tam uvést proč muslimové na vše blahoslaví boha.
    Ona například stačí podstata "inšálláh".

    Islám učí, že vše řídí bůh. Pokud se na kohoutku utvoří kapka je to vůle boha. Pokud začne ta kapka padat, v každém okamžiku je vůle boha, že se ta kapka pohybuje směrem k zemi. Proto každá věc co se stane je vůlí boha a je třeba chválit boha pokud udělá něco pěkného. Prostě uctívat boha za to že rozhodl, že náš tým ve fotbale vyhraje, nebo že se rozhodl usmrtit bezvěrce rukou teroristy. Prostě je to jedno co se stane, vždy je to vůle boha, protože bez jeho vůle by se to nestalo. Proto také není problém najít sebevražedné atentátníky z řad "do toho bych to nikdy neřekl". Je to jenom pokračování jejich víry, že vše řídí bůh. Kdyby si bůh myslel že to je špatný čin, nenechá přeci věřícího udělat tak strašný čin jako je zabít tolik nevinných lidí... bůh jediný má moc tu věc uskutečnit nebo jí zabránit... I ti sebevražední atentátníci budou často vědět že to co dělají je extrémně ohavný čin... vědí že ty oběti za nic nemůžou a že jako člověk nemají právo je zbavit života... Ale právě protože to vědí, a protože vědí, že vše se děje pouze z vůle boha, je jim jasné, že to musí být vůle boha a oni jsou jen nástroje božské vůle.
    Inšálláh je to co jim dává odpověď na terorismus... holt jiná výchova.

    Věřit ve všemocného boha a v to že člověk je jenom loutka je špatné... proto si myslím že islám je špatný. (což mimochodem zase můžu psát jenom bezvěrcům nebo vyznavačům jiného náboženství... muslim bude vědět, že to co jsem napsal je to před čím je Mohamad v Koránu varoval, jedovaté řeči, které mají muslimy svést ze správné cesty, tudíž patřím do kategorie nikoliv bezvěrců, ale ještě horší do aktivních protivníků islámského učení... )

    Pokud nekdo řekne 'Allahu akbar' je to u mě člověk zbavující se zodpovědnosti za morálku svého chování... zodpovědnost kterou má nemá proti společnosti nebo svědomí, ale k bohu ve kterého věří že řídí jeho cestu životem, bohu který prostřednictvím koránu umí nabádat k nepřátelskému chování. U mě to není člověk typu "Kdo do tebe kamenem, ty do něj chlebem" je to člověk typu "Za tvá urážlivá slova tě bůh spravedlivě ztrestá smrtí pokud bude chtít."
    • Dle Islámu vše řídí Bůh.Všichni jsou nástroji Boha.Souloží-li islámistka mimoimanželsky,je Bůh ksindl,protože tu nevěrnou ukamenují.Takže Bůh může jen to,co dovolí lidé.Mocní lidé.jsou tedy v Islámu Bohové.Chápete teď logiku Islámu.Já ano.
    • V tomhle je křesťanství o hodně pokročilejší... to učí že člověk má svobodnou vůli a bůh svět neřídí, že veškerá špatnost světa je produktem lidí a jejich svobodné vůle.
      Pro křesťany chování a osud člověka není karma z minulých životů, ani není člověk loutkou v rukou bohů... každý člověk se může rozhodnout jestli se bude chovat špatně nebo dobře a je to jenom jeho rozhodnutí a následky za své rozhodnutí musí nést.... křesťanství nezbavuje člověka zodpovědnosti za své činy.
      Proto si myslím, že islám, tvořený prorokem, který musel křesťanství znát, tuhle svobodnou vůli úmyslně "odstranil"...
      Lidé méně poslouchají, pokud si myslí, že za své činy se mají zodpovídat sami, že mají svobodnou vůli se rozhodnout zda se budou chovat morálně či nikoliv... o dost pohodlněji se ovládá lidi, pokud jim řeknete, že jsou pouze loutkou v rukou všemohoucího boha a že zodpovědnost za činy tedy přebírá "velitel".
  • rozumím jenom pokřiku "je to kampaň !!! nesmysly, kecy, bláboly, KALOUSEK ... účelovka!!!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit