Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kam čert nemůže tam nastrčí.....

    http://vtipy.netroof.eu/item/8247/byl-pry-poveren-dukou/ *16*
  • V této zemi pravicoví lumpové zadělávají na bezpříkladně krutou a pořádně krvavou revoluci.Ty které srazili až na dno,ti se s pravičáky a ostatními lumpy,mazlit nebudou.
  • Já si církevní restituce představuji tak,že se církvím nic nedá a bezvěrcům budou od věřících vypláceny restituce,za to,že museli jejich kněžské oblbování také platit.Pokud to sami nepochopí,tak bude záhodno jim domlouvat bejkovcem.
  • Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
    (Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu)
    • Chytráku a co dělala církev lidem? Nebyla snad církev nějakou majetkokrvelačnou organizací? Je to jedna velká špína, a Eliška je komunistická p í č a, za katr a ne do senátu!
    • napsal bezmozek
  • to je typická vlastnost Čecháčků. "Ať sousedovi chcípne koza!", protože já také kozu nemám. Koupit si kozu a starat se o ni, to je práce. Tak kdy já ji nemám, ať ji nemá ani soused.
    A církevní majetek? Když já ho nemám, tak ať ho nemá ani církev. Nejlépe nechat církevní památky zpustnout a rozpadnout, církevní lesy vykácet a dřevo spálit. A po nás potopa.
    • Ocase kdo ti s e r e do hlavy, kdo se o památky stará, stát a občané! Církev je líná zlodějská a podvodnická sekta, připravuje jen lidi o zdravý rozum! je zajímave že kousek vedle se v kostele byla spousta soch, pochopitelně originálů. Místní ferář je nechal odvézt na opravu před deseti lety, a sochy jsou v p r d e l i.
  • potřebovali bychom nového Žižku, aby jednou pro vždy vypráskal černoprdelníky z této země.
    • Podle Trestního zákoníku č. 40/2009 Sb.
      § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
      § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
      § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti…
      BUDE POTRESTÁN ODNĚTÍM SVOBODY AŽ NA DESET LET.
      A jelikož je prokázaným faktem, že
      1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
      2) KSČ(m) se liší se od KSČ pouze přidáním písmene „m“, a podporuje a propaguje komunistickou ideologii,
      vyplývá z toho, že
      3) členové KSČ(m), její stoupenci a sympatizanti a ti kdo hlásají zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až deset let odnětí svobody.
      • Asociálové a mafiáni z vládních stran se snaží strašit lidi minulostí, aby se dál mohli držet koryta a rozkrádat naši zem. KSČM je nezkorumpovaná legální parlamentní strana, která hájí zájmy slušných lidí této země. Příspěvek tady toho pravičáckého soukmenovce je toho důkazem.
        • Komunisti jsou s v i n ě a zloději, s tím nic neuděláš. *11* *11* *11*
        • KSČ(m) je pohrobkem KSČ.
          Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
          (Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu)


          V období komunistické diktatury bylo podle údajů zveřejněných Úřadem pro dokumentaci a vyšetřování zločinů komunismu:

          * 234 občanů popraveno* 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici* 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.* nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních* okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších* 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů* 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu* 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
          • KSČM je nezkorumpovaná legální parlamentní politická strana, která hájí zájmy slušných lidí této země. Vládním mafiánům, jejich přisluhovačům a přitakávačům cvaká strachy prdelka z budoucnosti , že jejich zlodějen už mají pracující lidé plné zuby a po zásluze je odmění. Že jo ty pravicový zločinče ………
      • Jsi ubožák, Pišto !!! Myslíš, že tě nikdo nepoznává ??? Však jsi už prozrazen a bojíš se, tak už nepoužíváš svůj nick "Petr". Zkontroluj si vzadu kalhoty, asi budou hodně hnědé....
  • Pro Lutjens.Plně s tebou souhlasím.S lumpy je třeba jednat hrdě a tvrdě a ne jim lézt do zadku.
  • V zemi,která se přímo řítí ke státnímu bankrotu, je vyplácení církevních restitucí nejrychlejší cesta,aby došlo k vymlácení všech kněží a též všech lumpů,kteří tuto velkozlodějnu podpoří.
  • Chtít tak obrovské sumy v době krize je dle mého názoru nemorální. V zemi Jana Husa by něco takového nemělo projít. *7*
    • Ta částka se bude splácet po třicet let a to snad už krize nebude. A zároveň stát přestane platit církev. Takže církev se bude muset starat sama o sebe. Co s tím má společného Mistr Jan Hus? To byl myslitel, reformátor a ne závistivec a zloděj.
      • Nerozumíš ničemu. Ty sumy těch 30 let nevydrží - mezitím se může stát cokoli a klidně o ně církve mohou přijít ze dne na den. Ale špatné je darování pozemků a lesů + rybníků... ty církev prodá developerům a ti jej odkoupí a pak rozprodají za 4 násobně vyšší ceny. A o to tu jde !!! Česká země už nebude česká, ale cizí - německá, ruská, maďarská, rakouská a kdoví ještě čí !!! To teprve budete lidičky plakat, až půjdete na houby a na kraji lesa vás postřílí nějaký cizinec za nepovolený vstup na cizí území !!! To je přece ve hře a kdo to nechápe, je pitomeček, nebo je účastníkem tohoto podvodu - ten to ale nejen chápe, nýbrž se snaží, aby to prošlo !!! Bude sám "za vodou" !!! - Na váš účet !!!
  • Ale nutí. Od církve pak bude jednodušší ty majetky získat do osobního vlastnictví
    • Tak ona má na mysli ten Ústavní soud, ten opravdu nikoho nenutí do restitucí. Pouze konstatoval, zmírnění křivd a o restitucích jeho nález vůbec nic neříká. Vládu do restitucí nutí Vatikán přes Duku a ten přes Kalouska. K Dukovi se ovšem přidávají developeři, kteří již mají smlouvy o smlouvě budoucí s církevními institucemi a kláštery, které ty pozemky mají převzít. Koupí je za přiměřenou cenu dnešní, načež je budou prodávat na parcely cca za 4 násobnou cenu = metoda Martina Nedobyla z Neffových "Sňatků z rozumu". A tak se církve napakují, Kalousek a ministři se napakují, Vatikán se napakuje, developeři to dorazí. A lidičky to zaplatí na daních a poplatcích i ze vzduchu a dýchání...
      • ,
      • Cepy, palcáty, sudlice a na ně!!!
    • Poučný článek : http://www.czechfreepress.cz/podoteky/prosazenim-daru-cirkvim-se-vzdavame-casti-svych-narodni-ideji.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit