Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten náš slavný koblihář je jen a pouze další úplatná loutka chazarů. On, ani nkdo jiný si ty "prachy" stejně s sebou nikam neveme. Je potřeba nakoupit násady k lopatám a zadele jim zmalovat tak, že si na ně tři dny nesednou.
  • fašistické zrůdy z francie a německa nebudou nasvěcovat ajfelofku a bránu vlajkou Ruska, to znamená, že tiše souhlasí s terorismem proti Rusku, zatím nasvěcovali všechny vlajky kde byl teror
  • Az skonci dotace EU, tak nastane ta doba, kdy se bude rovnopravne muset podnikat. Hlavne je otazka kdo to vse jednou zaplati, je to velka nafoukla bublina ktera jednou udela velky bum a cela slavna EU bude bankrot, vlastne ona uz je i dnes, jen se to stale umele oddaluje!
  • Titulek článku Pavla Jégla je opravdu namístě. Zatím to teče, ale brzo již nemusí, Správná otázka, co potom? Jenom dávat příspěvky na další slabé státy? Výhledově to není přijatelná situace, ale může nastat. V takovém případě by byl důvod opravdu z EU odejít a začít se o sebe stát starat sám. Náš má vzdělané, odborné a pracovité občany, nikde se ve světě neztratí.
  • Levičáci z Bruselu nám to vysvětlí nebojte.
  • Ten článek je zcela hloupý a jednostraně zaměřenený. Až nebudeme dostávat dotace, tak nejen že nebudeme přispívat na účet EU, ale také nebudeme mít další desítky výdajových položek, které souvisí s pouhým členstvím v EU. Kolik miliard nás stály čmoudi a podobně ?
    Kolik dalších miliard nás stojí všechny ty ptákoviny, které vymýšlí bruselští neofašisté ?! Atd., atd.... Takže v konečném dopadu nám může "czexit" ekonomicky jen a jen pomoci. A to ani nemluvím o různý zákazech, příkazech, limitech... co můžeme či nemůžeme vyrábět a obchodovat s tím atd.
  • Stále stejné KECY o tom, že bereme více než dáváme. To je prostě jenom zástěrka pro to, abychom oblbli lidi, kteří se budou bát hlasovat pro odchod z té zlodějské organizace.
    Problémů je více: do těch peněz, které odvádíme do EU se nepočítají přebytky, které jsou do supermarketů a nadnárodních firem, které nás tady doslova vysávají. Kdyby nebyla pravidla pro čerpání peněz, dělaly by se projekty mnohem efektivněji. Dnes se mnoho věcí přehlíží, jen aby se čerpaly prachy. Aby se mohly čerpat, musí být splněno tolik nesmyslů, že z toho jde hlava kolem. Takže další zbytečně vyhozené prachy. Prostě - z EU co nejdříve vypadnout, řídit si své věci, své výrobky podle sebe, ne podle blbců v evropských komisích, kteří tady nikdy nebyli a nemohou tomu ani rozumět.
    Je mi z toho lhaní o přebytku čerpání nad zasíláním našich peněz do EU úplně na blití
    • S tím, co jste napsal, lze jen a jen souhlasit. EU je naprostá gauneřina ve vztahu k členům s výjimkou Německa a Francie! Diktát těchto dvou prosazovaný desetitisícovkou nadměrně placených bruselských grázlů!
    • Nejvíc peněz odsávají z České republiky ruské a čínské firmy, je jich tu víc, než německých a britských dohromady a navíc jen šmelí a nepřinášejí pro Česko žádnou přidanou hodnotu. Ty supermarkety, co tě tak berou, v tom hrají minimální roli. Nejvíc nás okrádají firmy z Ruska a Číny, berou lidem práci, ničí mzdy a životní prostředí. Víťo, mrkni do statistik a nepiš tu hlouposti *11*
      • OVARE, OVARE.... ha,ha,ha....
      • nalijme si čistého vína krom číny a ruska nechce s vyčuraným českem nikdo nic mít.kor když v tabulkách zlodějen a uplatků vedeme
  • Ano souhlasím že je to průšvih... Navíc proti tomu nic člověk nenadělá... Veština lidi chce žít na dluh a máme demokracii, takže jej lidi co to neodhlasovali budu muset zplacet. Jako takové psychické cvičení všem doporučuji zajít do školky a poděkovat těm dětem že jsou tak hodní že si můžeme žít jak v žitě a rozhazovat, protože až vyrostou zacvakaji za nás ten účet.
  • jolana
    Stačí si přečíst knihu Jak to vidí Šichtářová. Já po přečtení padla do hluboké deprese, protože představ si, že dotace nebudou na nic a na vše si budeme muset umět vydělat a navíc šílené částky odesílat tomu spolku do Bruselu... a tak si říkám a říkáme...a čeho? když není nic naše?
  • No já jen, že by si měl autor téhle poplašky shromáždit správné údaje. Tedy ne jen dotace a oficiální platby za ně, ale také platby do všechn možných nezveřejuňovaných či tutlaných akcí eůnie., Pak by se divil, že zjistí že celou donu utrácíme za eůnii o třetinu víc než dostáváme. O těch povinných "příspěvcích" asi neví,.ono to pak v celku vypadá úplně jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit