Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedinou slušnou stranou jsou bohužel soudruzi komunisti. Když si tedy nelejeme čistýho vína. Oni už by dneska taky vládli jinak. Strašení nějakýma procesama je mimo mističku.
    • A politické procesy kryté zmanipulovanými kriminalizačními obviněními probíhají v podání dohlížecí KGB/StB rady (nad všemi stranami "oposmlouvy") v ještě masovějším měřítku jak v 50. letech beztak...každý pátý mladý člověk do 30 let se už radši trvale ukryl ve zbytkovém svobodném zahraničí!!! *16*
    • Kdo vyznává zvrácenou komunistickou ideologii nemůže být slušný. To zvrácené rudé "náboženství" nutně vede ke zvěrstvům, k nimž dochází v severní Koreii. "Humání komunismus" je stejný nesmysl jako "humání nacismus".

      Komunisti mají na rukou krev nevinných lidí a pkud se k kté zvrhlé ideologii hlásí, jsou to zrůdy.
      • Prosímtě nejdřív si o pdostatě komunismu něco přečti ano. Je to stejné jako třeba s křesťanstvím v době takzvaného temna.Není to ideologie jako taková, jsou to lidi co si to vysvětlují a upravují k obrazu svému. Komunistické ideologii lze vytknout snad jen jedno, že je to utopie, protože lidi si už principu nikdy nebudou rovni. A že to celé někdo doprasil (mimojiné třeba Stalin) je věc druhá.Je to jen a jen o lidech, víme.Všichni jsme stejná verbež, a je jedno jestli seš rudej nebo modrej, jsou to jen kecy za který se hrozně rádi schováváme.
        • Komunismus chce mít "dokonalého" člověka. To chtěl i nacismus. A proto vyznavači obou ideologií likvidovali ty "méně dokonalé". Praktikování těchto ideologií nutně vede ke zlu.

          Souhlasím, že komunismus je pseudonáboženská chiliastická utopie a že něco takového by bylo přímo proti přírodě a vývoji.
          • Což nemění nic na tom, že je to prostě jen o lidech a o tom jak si to vysvětlí a upraví.A není to tak jednoznačené.Komunistická ideologie neříká nic o likvidaci těch "horších".To si dosadily ti, jež se jim to hodilo do krámu.Jenže u fašismu to vychází z podstaty ideologie kde součástí byl i rasismus.
            Já nejsem komunista, ale nejsem zaslepenej hlupák kterej slepě věří tomu, co se mi kde kdo snaží nabulíkovat.Takže než si na něco udělám názor, snažím se o tom něco zjistit.
            • Polepšil ses. Ale zamysli se, jestli jsi si tím vším jist !!!
        • Jo, ale když porovnám křesťanství a socialismus-komunismus, tak náboženství se coby ideologie mas neohání nějakým (rádoby) vědeckým základem. Dobu temna bych s tzv. reálsocialismem nesrovnával, obě epochy si bohužel vyžádaly miliony mrtvých, kromě jiného. Je tu však jeden podstatný rozdíl - křesťanství za stovky let a socialismus už za pouhých pár desítek !
          • Mě jde spíš o to, že jak křesťané, tak později komunisté, ostatním tu svoji ideologii vnucovali násilím.Kdo neposlouchal, skončil ve vězení nebo na hranici.Ale pořád říkám že je to jen a jen o lidech.Ná základech křesťanství, stejně jako komunismu, nic až tak špatného není, problém je v tom, že to vzali do rukou špatní lidé. . .
            • Pitomec s vykřičníkem se projevil !!! Po pravdě...
  • ODS si je vědoma, že drtivá většina národa ji při volbách pošle k šípku, tak se chytá posledního stébla aby odvrátila svůj zánik. Podle se zaměřili na ohebnou a naivní mladou generaci a slibují a slibují, jak jim ulehčí život, rozjezd podnikání, bydlení, ale v podstatě se jen chtějí po zádech mladých dostat zpět ke korytům a pokračovat ve vyjetých kolejích korupce a zlodějin. ODS není stranou mladých, je to strana starých provařených struktur , nejhorších gaunerů a kariéristů v zemi, podporující a kryjící podobnou zlodějskou a podvodnickou chátru. ODS už nebude nikdy jiná a jako strana organizovaného zločinu by se měla zakázat a představitelé této strany pozavírat. Podobně by se mělo zatočit i se stranou dalšího klanu organizovaného zločinu TOP09 a za zvážení by také stálo, jestli si zákaz činnosti nezaslouží i ČSSD za své přičinění na dnešním stavu této země.
    • Jasně, akorát jste mnozí ještě zapomněli dodat, že jediná spravedlivá strana je tady KSČ, která nám vždycky lhala jako když Rudé právo tisklo.
      Bohužel po listopadu 1989 se k moci dostali takoví jako je Klaus, který tady zavedl nové normy do politiky a které jsou naprosto nemorální. Posledním příkladem majstrštyku Klause byla amnestie, která osvobodila největší gaunery a kamarády Klause v tomto státě. Dnešní tzv. zavedené politické strany patří do politické žumpy. Jako nadějné vidím politické uskupení kolem p. Babiše a jeho ANO.
  • Všichni tady strašej komunistami. Při tom je to jediná volitelná strana. Že jim není stydno těm zlodějům, co jsou na obrázku.
    • jenže vy komouši jste dostali Klause na Hrad a ten tu chátru dostal ke korytům, vy jste čistí jako močůvka.
      • Změň si nick na Kakadu, papoušku jeden *12*
      • Blbost, komunisti nechtěli Klause volit a prezidentská volba se táhla přes měsíc bez výsledku. Neházejte KSČMna hlavu vinu Sobotky a ČSSD. Ti tam cpali Švejnara, což pravicová většina odmítla a KSČM také. ČSSD potopila tehdy Zemana hned v prvním kole ( toho komunisté volili), ale díky ČSSD vypadnul a zůstal "amerikánec" Švejnar, kterého komunisté prostě nechtěli. Tak to ukončili jako z nouze ctnost až na poslední chvíli dali tedy hlas Klausovi. Byla to blbost, protože ten se jim odděčil tak, že s nimi nepromluvil ani slovo... KSČM nedosadila Klause do funkce prezidenta, nechtěla ho ani za nic, ale když druhý protikandidát byl ještš horší, tak co měla dělat...
        • to je teda výmluva, pořád lepší Švejnar než ten arci z....j, zase to hážete na ČSSD, bežte se vycpat
    • Rozvinutý komunismus v KLDR:
      Jako jediný prchnul z lágru v KLDR, vypráví svůj příběh

      http://aktualne.centrum.cz/zahranici/asie-a-pacifik/clanek.phtml?id=779452#utm_source=aktualne.centrum.cz&utm;_medium=article-hint&utm;_content=domaci
      • Už se na tu Koreu vykašli. Zkus se vylodit na pustý ostrov a žij tam osaměle, bez dodávek odkudkoli a odkud koho a pak se přijď pochlubit, jaký máš tam blahobyt. Severní Korea by byla normální rozvinutou zemí, jako Korea jižní, kam amíci navozili, na co si vzpomněli, a na Severní Koreu uvalili bojkot. Rusko dnes není Stalinovo a už Koreu nepodporuje, a Čína s ohledem na zainteresované státy podporu výrazně omezila. A tak zůstala sama na pusté a hornaté části neúrodného poloostrova. Nu a její pseudokomunistické vedení si hledí jenom svých zájmů. Trochu podobně je na tom i Kuba, ale ta je alespoň úrodná a pěstuje plodiny i zvířata. Ale obě země mají smůlu, že v tomto "spravedlivém" světě zůstaly osamoceny. Je nesmyslné si myslet, že Severokorejec je hloupější či méně schopnější, než jižní Korejec, jsou jedním národem . Jenom lidé jednu zemi vzali na nebesa a druhou poslali do pekel, proti vůli i jejího lidu, ale ten nemá sílu ani zbraně něco zvrátit vč, organizačního zajištění, jehož neexistenci si přísně Kimova vláda střeží. Ostatně Kalouskovci to u nás předvedli a chtějí předvést znova, dostat lidi pod mosty a zahrabat se sami v miliardách. Pokud se dostanou k moci, brzy budeme na tom hůře , než ta Severní Korea...Rusko už nás osvobozovat nebude a západ to ještě nikdy v životě ani nenapadlo - viz Mnichov a podobné dohody...Takže abychom se ještě do té Severní Koreje nestěhovali sami a rádi...sice je to dneska blbost, ale je tu někdo neomylný věštec ???
      • Už se na tu Koreu vykašli. Zkus se vylodit na pustý ostrov a žij tam osaměle, bez dodávek odkudkoli a odkud koho a pak se přijď pochlubit, jaký máš tam blahobyt. Severní Korea by byla normální rozvinutou zemí, jako Korea jižní, kam amíci navozili, na co si vzpomněli, a na Severní Koreu uvalili bojkot. Rusko dnes není Stalinovo a už Koreu nepodporuje, a Čína s ohledem na zainteresované státy podporu výrazně omezila. A tak zůstala sama na pusté a hornaté části neúrodného poloostrova. Nu a její pseudokomunistické vedení si hledí jenom svých zájmů. Trochu podobně je na tom i Kuba, ale ta je alespoň úrodná a pěstuje plodiny i zvířata. Ale obě země mají smůlu, že v tomto "spravedlivém" světě zůstaly osamoceny. Je nesmyslné si myslet, že Severokorejec je hloupější či méně schopnější, než jižní Korejec, jsou jedním národem . Jenom lidé jednu zemi vzali na nebesa a druhou poslali do pekel, proti vůli i jejího lidu, ale ten nemá sílu ani zbraně něco zvrátit vč, organizačního zajištění, jehož neexistenci si přísně Kimova vláda střeží. Ostatně Kalouskovci to u nás předvedli a chtějí předvést znova, dostat lidi pod mosty a zahrabat se sami v miliardách. Pokud se dostanou k moci, brzy budeme na tom hůře , než ta Severní Korea...Rusko už nás osvobozovat nebude a západ to ještě nikdy v životě ani nenapadlo - viz Mnichov a podobné dohody...Takže abychom s eještě do té Severní Koreje nestěhovali sami a rádi...sice je to dneska blbost, ale je tu neomylný věštec ???
    • ... jen si zvolte nenažranou ODS a zdechliny ze šťopky, ale Ti co by volil tvrdou levici bohužel už k volbám nedojdou a tak mějte šťastnou budoucnost v kapitalismu *1* *1* *1*
    • To máte svou pravdu! Jeden lotr větší než druhý. Je to vyvedená fotka, akorát do rámečku! Odstrašující kolektiv v čele s paní prodavačkou z Moravy. *1*
  • Odeesáci vždy měli bezduchou politiku. Kece, kecy a zase jen kecy ... Co jim šlo, jde a půjde, to je krádeže, podvody a lži !!!
    • Pokud vím,zak nejvíce lhala ČSSD. Volební program 197,2002,2006 a vládní program 1998,2002-Provedeme reformy,zdravotnictví,penzíjního systému,omezime množství úředníků,snížíme zadluženost státu,zajistíme ekonomický růst,zaměstnanost,.atd. Porovnej co splnili-Reforma zdravotnictví-nezačata do roku 2006. Reforma penzijního systemu-Penze v roce 1998=49,5% průměrného platu,2006 40,5% průměrného platu. Omezení množství úředníkůo 53000-skutečnost nárůst o 75000. Zadluženost státu? zadlužili stát při jeho 6% ekonomickém růstu dalšími 400miliardami. Ekonomika rostla.ale po roce 2002 začala klesat.Zaměstnanost se držela dokonce na 8-9% a vůbec se nesnížila
      Pravice,ale začala reformy.které z důvodu spoždění musely na začátku bolet ( pokud musíš léčit zanedbanou chorobu,taj je začátek vřdy bolestivý) a tím i dodržela co slíbíla,že se projevují potíže tak to jsou bohužel komplikace vycgázející s pozdního řršení nemoci.
      • dědo, tobě odhaduji stáří na 6 let, za rok jdeš do školy, neboj, bude to časem lepší.
        • Harry. je mi bohužel víc jak 10x 6 roků a ze školy jsem již mnoho let,proto si mohu pamatovat na věci o kterých asi v zhledem k tvému věku nemáš ponětí,jelikož se v dějepise neučí. Odpouštím Ti a věřím že i Tobě se paměť časem zlepší.
      • Dědo co k Vašemu článku říci : jste asi nemocen , proto Vás lituji, zkuste se léčit, myslím si ale ,že už Vám nic nepomůže.
        • Historiku jsem nemocen pokud za nemoc považujete paměť a dříve narození. Nejsem totiž pravičák,ale jsem člověk,který byl vychován k zodpovědnosti a ne ke zbabělosti a svádět své činy na druhémabych je mohl udělat znovu a ony byly připisovány někomu jinému. Nejsem zástabcem lidí i politiků,kteří jen slibují a nic z toho nedovedou do konce,pokud by to ohrozilo jejich koryta. Připomněl jsem některé události let 1998-2009. Pak bych mohl jmenovat i akci čisté ruce za které se zrodila Mostecká uhelné ( mnoho jejich aktérů dnes sponzorují a kandidují za SPOZ). Pak jsem nespokojen tím,že se někdo nehlásí k odměnám za obnovitelné zdroje(2003, zvýšení nájemného v regulovaných bytech 2005,Příspěvek na bydlení a způsob úhrady přímo majitelům ubytoven nikoliv občanům) 2005,Vymyšlené prohlášení-máme řešení na krizi,máme řešení proti korupci,máme řešení pro zvýšení zaměstnanosti,atd-listopad 2008-březen 2009 a potom po vítězství útěk do kanálu a od zodpovědnosti za nutné plnění slibů.To je totiž má nemoc,kterou asi z důvodu svého věku netrpíš.
          • Dedo,Tve prispevky jsou dosti pravdive,proto mi dovol,abych Ti za ne podekoval,a omlouvam se za komunistickou LUZU,ktera Te urazi!
            Ja proti nim bojuji jejich zbrani-cimz je slovnik prevzaty od jejich volicu.
            Kdyby neco,tak je odkaz na me-ja jim ukazu.NEBOJ!!! *14*
            • no tak kluci dědo a Not CSSD, už jste nám jednou pomocí Mádla předvedli jak to upřimně s touto zemí myslíte, ten váš boj je fiktivní, je to oblbovací boj, jak udržet modrou mafii u koryt.
            • Not ČSSD. Děkuji,ale proti lži je nutno bojovat pravdou a proti demagogii fakty. Sice je to boj dlouhý,ale zatím se vždy vyplatil a člověk je spokojen,že bojije za správnou věc a heslo naší prezidentské standarty: PRAVDA VÍTĚZÍ.
    • Proč vše svádíš na ODS,kradli totiž hlavně lidé z ostatních stran (VV,TOP-Drábek,ČSSD-Gross,Dokonce i Sobotka,který neoprávněněně využil příplatků poslanců na pořízení drahého bytu,exposlanec Kraus,MuDr Rath a spol. Najdi mi obviněné z ostatních členů pravicových stran (mimo vymyšlěné a prezidentem řízené kauzy exposlanců ODS a premiera). Asi Janoušek,který je úzce napojen na pana Nejedlého z SPOZ a pana Mlynáře ze stejné strany. U SPOZ se jedná o moc se ucházející občany,kteří byli za vlády pana Zemana napojeni na ministerstvo obrany (zajímavé,že na pana Bartáka),Odborářský boss z Plzně,který zasedá v dozorčí radě velkého strojírenského podniku od roku 1995a dnes má dělat Lídra SPOZ v Plzni.
  • Až vychcípají všichni kapitalističtí teroristi, nebude na světě válek,a ani hladu !!!
    • "Bývalý" komunista v převleku = tzv. "kapitalista"

      Až vychcípají všichni převlečení i nepřevlečení komunističtí teroristi, nebude na světě válek,a ani hladu !!!
      • Bývalý vekslák, zloděj=kapitalisti tureckého hospodářství v ČR.
        Až vychcípají kapitalisti nejen v ČR, to se budeme mít jako v ráji.
      • To už tady ty prasáku nebudeš, už meleš z posledního!! *15* *2*
        • Pak tě bývalá rodina odveze do kafilérie!
          • Na každou *12* se vaří voda na peklném ohni *16*
            *3*
            • Tak to by jsi měl už pomalu chystat necky do kterých si lehneš před spařením vařící vodou.
    • Takých hňupů je ještě hodně.
    • Hňupe !
  • To co je na fotce všechno pozavírat, sebrat majetky nahrabané z daní pracujících . To by mělo být heslo politické strany pro lid.
  • ODS nám ukazuje zdejšího tržního kočkopsa. Neustále se podnikatelům
    odpouští daně i dlužné částky. Toleruje se jim rozkrádání dotací krácení daní
    a odírání zaměstnanců. Takže tu máme bandu tzv. podnikatelů kteří nic netvoří
    a bohatnou jen z cucání státních zdrojů.
    Pokud se podnikatel nedokáže prosadit na trhu tak má skončit a jít dělat něco jiného.
    Stejně tak je třeba skoncovat z dotováním věčně rozkradených a zadlužených bank.
    Stát jim má peníze půjčovat na úrok. Oni také lidem peníze zadarmo nedávají.
  • Ále lidi nenadávejte jim, že měli odvahu přiznat, že ekonomice- tedy na úrovni státu - všichni rozumějí jak koza petrželi. A že všechny ty pras árny posledních let.. jsou z makovice německých rádců Kalouska z knížecí TOpky.... jen mu pomohli všechno uskutečnit, aby si zvýšili konta. . Kdyby tomu alespoň někdo z nich rozuměl , tak to dopadlo jinak. jenom nevím jestli to přiznali schválně nebo došlo na kouzlo nechtěného........ *1*
    • Aha, teď nastoupí Spolek Poskoků Ožralého Zemana a všechno bude fungovat, protože Becherovič si dá skleničku hruškovice, zapálí si cigaretu a všechno vyřeší... *1*
      • ty tečko jedna ....., tak mi řekni, co topka aodeska udělala pro lidi v republice dobrého, NIC!!! Jenom škodí této společnosti a hrabou pro sebe!!! Nic pozitivního, zvednuté daně, zvedli poplatky ve zdravotnictví, snížené mzdy bezpečnostním složkám, zrušené porodné, snížená mateřská, vzali příspěvky tělesně postiženým, zvednuté polatky za dálnici a hlavně vše zdražilo - DPH nahoru (největší vychcanost Kalouska - už zapomněls, jak posílal složenky každému na státní dluh, který rozkradl on a jemu podobní!!!! A mohl bych pokračovat dále, jak pravičáci rozkradají republiku, ale hlavně NIC neudělali pro lidi v ČR pozitivního!!!! Takže volit je může opravdu jenom vůůůl, kterému nevadí, že ho okrádají!!!
        • S Pištou se můžeš hádat, jak chceš, on stejně sleze z kozy a bude psát to samé. On nic jiného ani neumí... Lidé už vědí, co je to za černou tlamu a neberou ho vážně !!!
  • Pravičáci, co tu 23 let rozkrádali co se dalo i to co se nedalo, ani svátky nedrželi, stále přisátí ke státnimu vemenu a dojili o sto šest, když skončili v PS tak si nadělovali trafiky ve státním sektoru , neustále rotovali ve státním a stát tuńelovali pomocí spřátelených firem svých kamarádíčků. A celá leta ostatním radili jak mají podnikat a nespoléhat na stát - lháři a zloději pravicoví, zavřít je do konce života a zabavit majetek..
    • Ty jsi ale prolhaná.kdo lže, ten krade
      • už sis výléčil toho vlka z p.dele.
        • Pane kolego, nevěděl jsem, že mám bratra *8*
      • Kdo je v_ l zůstane volem
        • To vidíš sám na sobě, že ???
      • Dr.voštěp
        • zapomněl jsi dodat - "zez Plzně..." :-) .....
    • Ty Ruska privandrovalkyne-ODS+TOP'09 jsou strany levicove!
      Radsi se starej o zem sveho puvodu!Zde nejste vitani-za rok 1968!
      Nikdy nezapomenem!!!
      • Vždytˇ ti hrabe, tady především žádná pravice neexistuje a označit feudály za levicovou stranu co způsobí církevní restituce,to může napsat jen pako s mozkem květáku.
  • ODS je stranou výstavních lumpů,kteří mají největší podíl na zbídačení této země.To,že dnes,kdy je země už na pokraji státního bankrotu,zase ohlupují národ, svědčí o jejich nebetyčné drzosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit