Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jarry


    ....u amerického pobřeží rovněž stoupá hladina oceánů, na některých místech až o 20 centimetrů.

    Že by fungovala přitažlivost USA,  zvláště na některých místech?

  • Agentura na webové stránce píše, že na Zemi roste průměrná teplota, mění se vzorce srážek a dochází ke stále vyhrocenějším klimatickým událostem: od velmi silných bouří až po extrémní vedra. „Mnoho těchto pozorovaných změn je spojeno s rostoucí hladinou oxidu uhličitého a dalších skleníkových plynů v naší atmosféře, za čímž stojí lidská aktivita,“ pokračuje web. 

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    Jsem rád, že si to agentura uvědomuje. Doufám že Biden zatlačí na své loutkovodiče z Deep state, aby konečně přestali světu vnucovat fosilní zdroje skrze svůj petrodolar a uvolnili půlstoletí potlačované technologie Volné energie tedy ekologickou energii zdarma všem. Teď konečně mají příležitost předvést jak to s eliminací uhlíkové stopy myslí vážně anebo jim jde jen opět tradičně pouze o moc a vlastní zisky.....? 😯

  • Počet živočišného druhu homo prý 2x sapiens ("moudrý"?) se za posledních dvě let zdesateronásobil. Drancuje a ničí přírodu, vyhrabuje a spaluje fosilní paliva, zamořuje ovzduší oxidem uhlíku, ničí přírodu... Je otázkou jak dlouho si to Gaia nechá líbit než s tím namyšleným "homo" pořádně "zatočí. Třeba se to už stalo, možná ta biblická potopa světa není jen "pohádkou".

  • KIMCID

    No tak ještě aby je USA,Rusko,Indie,Čína dodržovala,ty klimatické dohody.

  • Trump nebyl loutka deep state a moc dobře věděl, že hysterie kolem klimatu je jen další ideologie na oblbování a utahování šroubů masám a jejich okrádání korporátními elitami. Můžete si být jisti, že ty tzv. aktualizovaná data senilní loutky deep state Bideta budou jen podvrh.  

    • Podle údajů tajného kosmického programu změna klimatu opravdu probíhá. Jenže neprobíhá pouze na Zemi, nýbrž v celé sluneční soustavě a souvisí to s dlouhodobým nasouváním naší soustavy do pásu galaktického rovníku a zvýšeného záření z jádra galaxie.  Ironie je, že se nám tvrdí, že za tím stojí prý "pouze člověk". I kdyby tomu tak bylo, už půlstoletí Trumpovi odpůrci zločinci a vrazi z Deep state mají k dispozici technologie Volné energie, to znamená že nepotřebujeme uhlí ani ropu, stačí nám "malá bedýnka" uprostřed domu která bude čerpat energii  Nulového bodu. Jenže kdo by potom od lupičů z Deep state chtěl jejich bezcenné potištěné nekryté papírky na nákup benzínu a elektřiny když by doma měl reaktor ekologické energie bez uhlíkové stopy zadarmo? 😉

  • Biden je pro mě politický hochštapler a jeho prohlášení neberu vážně.

    • tak ber vážně vědce a exaktní data... tu zprávu nepsal totiž on :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit