Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Leckomu se to nemusí líbit, ale nebere si servítky a má v lecčems pravdu…ač komouš…

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Sefideolog-KSCM-Skala-Krize-EU-je-slepou-ulici-kapitalismu-Elity-bez-zasluh-uz-resi-jen-banality-Hon-na-agenty-Kremlu-zastrasovani-bezradne-zoufalstvi-444627/diskuse
  • Celý článek je opět postaven na mantrách, zvaných omyl. "Středoevropané" migrovali za lepším, ale přinášeli do cílových zemí pracovitost, inteligenci, mírumilovnost a úplně přizpůsobení se podmínkám v nových zemích. U novodobých migrantů je tomu přesně naopak. Západoevropské země k sobě natahaly imigranty, se kterými si za 3 generace nejen neporadily, ale ještě je dneska doslova mají v zádech. "Středoevropané" to dobře vidí a protože mají rozum v hlavě, nehodlají se takové pi+om+osti dopustit také. Právě "středoevropané" mají staleté špatné zkušenosti s německou a posléze ruskou rozpínavostí. Tak ať se jim nikdo nediví, když nehodlají riskovat budoucí muslimskou rozpínavost. Němečtí dobráci po staletí žili spokojeně spolu s dobráky českými, dokud nepřišli Hitler, Henlein, Goebels. Naráz všichni začali zvedat ruce a řvát "Ein volk, ein reich, ein fuehrer". Nikdo tu nechce, aby jednou přišel nějaký Alibaba a islámští dobráci najednou začali řvát "Alláhu akbar".
    Tak so se tu pořád kru+ci+fix všude kecá o nějaké xenofobii, nacismu či fašismu, když nikdo stejně pořádně neví, co ta slova znamenají. A vysvětlí už konečně někdo, jaký je rozdíl mezi nacismem, fašismem a vlastenectvím?
    To jsme opravdu obklopeni jen směsicí bl+bc+ů a da+re+bá+ků?
  • že se tady spolu s línými darmožhrouty dostali i bojovnívníci kteří se ničeho neštítí. Loni po útoku ve Franci už startovaly stíhačky a zasypaly IS hromadami bomb.Nějaký pořádek musí být.Dnes tam frantíci jen počítají mrtvé.Nezbývá než aby běžní lidé vzali spravedlnost do vlastních rukou.Jasně že život muslímáka nemá žádnou cenu.Bude se na to muset od lesa.
  • To už se davno vi praktika USA ,, Teorie organizovaneho CHAOSU ,, *16* *11* *12*
  • To není žádná "migrační krize", ale cílená a záměrně řízená likvidace Evropy, pomoci následků i důsledků z desitek let trvajícího vývozu "demokracie a svobody".. tzv.na cizím a z cizího s cílem vyvolat všude i mezi všemi ..totální chaos, pro nástup "nového řádu" menšin.. a stále víc nenažranějších ,drzejších a mocnějších , vládnoucích skupin, kde občan už je jen tupým vazalem a otrokem, bez práv a sebevědomého názoru ,svéprávného jednání i možnosti se oprávněně bránit proti darebákům, tunelářům, parazitům, různé svoloči a jiným darmožranům..
  • Já byl hlavně překvapen, že Merkelová, Hollande, Juncker a další zcela veřejně nabádali k nelegální činnost (nelegální migraci) a žádná média nebo jiní politici je za to alespoň z morálního hlediska neodsoudili. Protože politik, který v demokratickém systému nabádá k něčemu nelegálnímu, nemá na svém místě co dělat, ať už tak nabádá z jakéhokoliv důvodu.

    Dále jsem byl překvapen drzostí, hlavně Merkelové, která nejen že nabádala k nelegální migraci, ale drze předpokládala, že tyto nelegální migranty bude v klidu a pohodě přerozdělovat i do jiných států, dle svých představ.

    A kromě toho bych chtěl upozornit na, myslel bych si logickou věc, a to že politik je placen z daní občanů svého národa, tudíž bych čekal, že bude hájit zájmy právě jich. Ovšem evropští politici, kromě jiných i ti, které už jsem zmínil hájí zájmy hlavně arabů a afričanů. Nebo má někdo pocit, že migranti přinesou obyvatelům evropských zemí něco dobrého, něco, co tady dosud nebylo?

    A nakonec chci říct, i když to možná není populární říkat na venek. Na prvním místě jsem já, pak moje rodina, poté moji příbuzní, známí, spoluobčané......a až kdesi na konci je můj zájem o afričany a araby. Nepochybuji o tom, že i oni to mají vůči mně stejné. Tudíž jestli někdo chce zvýšit pro mne, moji rodinu nebo spoluobčany nebezpečí, tak by měl být nakopán do pr.....
  • Co kdyby si naši milí "hosté" namísto posledních modelů telefonků a oděvů Adidas a Nike zakoupili zbraně a zabojovali proti nepříteli a následně budovali SVOU vlast. To je ale hodně práce a zdá se, že na tu práci nejsou jaksi stavěni.
    Evropa byla budována celými generacemi předků, války nevyjímaje! Nyní přijdou nějací neidentifikovatelní, kteří se domnívají, že je povinností Evropanů je živit. A na to skočili různí takoví jako Adolfa, pan Pivníslužba a podobní přisluhovači Páté kolony v EU!
  • Třeba loni.Hordy parazitů nekontrolovaně vnikají do EU.Ihned po připlutí zahazují doklady a to všechny.Nechávají si kvalitní mobily.Pochodují Maďarskem po dálnici.Zcela umrtví na několik dní tamní hlavní nádraží.Profesionálně bojují s maďarskými pohraničníky při průlomu zátarasů.Ženou před sebou ženy s malýma smradama, pak jdou házeči kamení pak dav.Profíci.Ovšem tato vychcaná verbež nepotřebuje pomoc.Potřebuje dostat pár facek přímo na hranici.A pak denně řezat.Rozhádali celou unii.Nic dobrého je tady právě za to nečeká.V DDR možná zapomenou.My nikdy.
  • Konečně i někdo na tiscali je ochoten otisknout něco, co ukazuje skutečnou kr..u Merklovku, jaká je a o co jí jde!!! *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit