Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My jsme se stěhovali minulý týden do domu a je to teda masakr. Vůbec nevím, kde co mám, protože máme všechno v krabicích. Nemáme peníze na nové vybavená, tak jsme si koupili alespoň ty nejnutnější skříně z bazaru a zbytek budeme nakupovat až po Novém roce z výplat :-) .

  • milacekpublika

    To stěhování na klíč je docela fajn služba. My jsme si na to najali službu na vyklizení bytu v Praze, když jsme se stěhovali z Prahy na periferii na vesnici. Přišlo nám to lepší, když nám s tím někdo pomůže, než kdybych museli půjčovat dodávku a ve třech lidech to s mým taťkou tahat. A nevyjde to navíc oproti tomu půjčení a ušetřenému času a energii zase tak draho. ;-) 

  • Se stěhováním na klíč máme také skvělou zkušenost. Nemuseli jsme řešit zdlouhavé čekání a jeli jsme místo toho na výlet. Opravdu nám to moc usnadnila tato stěhovací firma: https://stehovanikoruna.cz/ kde nám poskytli kompletní servis a my se tak nemuseli o nic starat :)

  • V Brně mám dobré zkušenosti s firmou Staněk, líbilo se mi, že mi zařídili i dočasné uschování věcí ve skladovacích kontejnerech, než jsme mohli nastěhovat všechny místnosti, kvůli rekonstrukci..

  • Stěhoval jsem se do většího bytu v Praze, protože je nás zase o jednoho víc. Kompletní stěhování mi zajistila firma https://autodopravasvoboda.cz/nase-sluzby/stehovani/ , která to celé naplánovala a přestěhovala vše velmi šetrně, takže se nic nepoškodilo. Mají dobrou cenu a velká auta, která jsou do 3,5 tuny, takže mohou i do centra Prahy

  • Dobrý den. My teď máme super zkušenost se stěhovací firmou v Praze s tím stěhováním na klíč. To za vás vyřídí opravdu vše, rychle a bez stresu, což mi přijde skvělé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit