Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde absentuje osobní odpovědnost, žádný ministr nic nezmůže. 

    Naše nemocné školství neumí a nemůže produkovat zodpovědné občany, jen sobecké egoisty, co umí zaujímat postoje a o všem psát nesmyslné eseje. 

    Výchova a vzdělávání je to, co po hadrových změnách selhalo na celé čáře.

    Bylo zaprodáno planým kecům o volnosti, variabilitě vzdělávání, inkluzím a podobným modelům sociálního neomarxistického inženýrství. 

  • Ministr Vojtěch má pravdu, naše mládež je zpitomělá z politické agitace některých stran, myslím, že povinná vojna by jim pomohla srovnat si to v palici.

  • A banda se nebude očkovat a nebude. V pořádku. Všichni okolo se ač neradi ale podřídíme.Ovšem pak by bodly detenční rezervace pro odpírače.Včetně rouškových. Jako v DDR. Pěkně je tam svezou a mudrci tam bojují slovy proti pandemii.Třeba nyní na Kanárech. Už 26.6. skončila povinnost nosit na veřejnosti roušky.Přes to všichni dobrovolně nosí. Párty u moře? Policie upozorní - a pak svižně rozežene.U nás rozehnat bandu? Okamura, Pekarová a celá ODS si budou na protest lehat před policajtama na zem!

    • Ale to je dobrá zpráva. Ti co se nechtějí nechat napíchat bůhvijakým humusem, vymřou na kovid v krutých mukách. A volné vakcíny tak naštěstí zbudou na svědky kovidovy, kteří si můžou dát repete dvě i tři dávky, čímž budou mít několikanásobně větší imunitu než ostatní. A tak budou svědci kovidovi šťastně žít sto, dvěsta, možná i třista let zatímco odmítači se budou válet v těžkých křečích a bolestech. Jak říkáme my fandové, čím víc dávek tím víc zdraví, čím víc pruhů, tím víc adidas. Nejlépe by bylo kdyby vakcíny odmítlo 90 procent populace a tak bychom se my desetiprocentní věřící nadšenci mohli nechat opíchat i desetkrát za ty ostatní a pak bychom přežili všechno...i tornádo......😯

  • tobro

    Já zase požaduji důslednou kontrolu ministra Vojtěcha, děkuji. 😛

    • Nebojte se pane kolego, na něho důsledně zaklekne vševěd Stanjura, když nebude Vojtěch k jeho výboru dostatečně servilní a šlápne mu na kyslíkovou trubku.

      Když ne Stanjura, tak něco vymyslí Jurečka (ten vůbec, když začne myslet, tak něco vymyslí) s inkvizitorem Bartoškou. Nebo ho sjede jeho boss velkouzenář. Nevybere si chlapec. 

      Prostě manekýn Vojtěch to nebude mít jednoduché.😛

  • minisr votecha mi ma vpici je to mumlal !!! dyz mumla se pokazdy na ne vyserua vybleju v muze byt v kacelarii ze je mrtd a krestaniskej v kostele kede zpiva dechofku s bababou a dedkem !!!

  • Mutace delta mne nechává klidným. Více mne znepokojuje mutace beta a omega. A také antarktická mutace šířící se mezi tučňáky, pokud přeskočí na pracovníky tamních vědeckých stanic a ti se po pobytu vrátí domů, tak to už nikdo nezastaví....😯

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit