Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diwa

    Tenhle kouzelník by hlavně neměl řešit už vůbec nic. Ten si měl sebrat svůj blok papíru, propisku a sešívačku a měl by se poroučet. Většího neumětela tady snad není.....ano společně s panem Fialou a vylízanou paní Adamovou....

  • gaheris

    EU, my váš plyn odebírat nechceme a nebudeme! Ledaže vám budeme platit cenu jakou si určíme! Stejně ho ale nechceme! RF, tak my dodávky zastavíme! EU, co si to dovolujete? To je škandál!  To je jako za bojů partyzánů a wehrmachtu, denník partyzána:      

    • gaheris

      PO. Vyhnali jsme němce z lesa! út. němci nás vyhnali z lesa! stř. o5 jsme vyhnali němce z lesa. čt. o5 nás vyhnali němci z lesa. pá. zase jsme vyhnali němce z lesa! sobota, hajnej se nasral a všechny nás vyhnal z lesa!

      • mun.go

        Viac zdrojov.

        V pondelok sme vyhnali Nemcov z lesa, píše sa v denníku partizána. V utorok sa Nemci vrátili a vyhnali nás z lesa. V stredu sme zistili, že sme pri úteku zabudli vziať strelivo aj vodku v potoku, tak sme sa vrátili a vyhnali Nemcov z lesa. Vo štvrtok sa Nemci vrátili po dokumenty a vyhnali z lesa zasa nás. V piatok sa však naštval horár, lebo sme mu plašili zver, a tak vyhnal z lesa nás aj Nemcov.

        Na pionierskej besede s partizánom, už dost starym a trocha senilným, hovorí tento partizán pionierom:" Približili sme sa k lesu a videli tam nemcov, fašistov, zaútočili sme a vyhnali ich z lesa. Oni ale zobrali posily a vyhnali z lesa nás. My hrdí partizáni sme sa nedali a po liatom boji sme fašistov znovu vyhnali z lesa.No a potom prišiel nasratý horár a vyhnal nás z lesa všetkych, ze mu plašíme zver." PS. Hladá sa horár!!!

  • ČR chce? Legrace hned po ránu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit