Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo - Česko prosadila...vážně by si redaktoři měli "oprášit" pravidla ČJ...
  • prosadila téma? tedy jako plkání? škoda, že neprosadila dostupnou cenu
    • Nejdřív musíme přijmout společnou měnu euro, aby se nemohlo "čarovat" s kursem, pak se musíme naučit efektivně pracovat jako v Německu, vrátit se k tradičním evropským zásadám morálky, mezilidských vztahů a chování a pak lze uvažovat o sjednocování cen.
      • Nějak jsem nepochopil tvůj pokus o realitu. Ty asi nepracuješ rukama, že? Můžeš se pochlubit, co jsi dělal, nebo děláš? Tipuji, že budeš trapně mlčet. *13*
        • Ani se nedivím, že jsi to nepochopil. Rukama se pracuje, ale myslí se hlavou. A ty máš hlavu zjevně jenom k tomu, aby ti nepršelo do krku, že. *1*
      • nejefektivněji pracovalo Německo ve známých továrnách na smrt, tam se dokonale vrátilo k tradičním evropským zásadám morálky, mezilidských vztahů a chování. I Británii a Francii se to dařilo - zejména v koloniích. No my jsme se neumístili, asi to bylo tím, že jsme neměli koho zabíjet pěkně, po evropsku.
        • Ty továrny na smrt budovalo socialistické Německo podle "know-how" z CCCP. Vůdcové obou socialistických států zotročili nepohodlné lidi a ti co už nemohli pracovat, tak je zlikvidovali. Rozdíl je v tom, že němečtí socialisté je likvidovali rychle plynem kdežto ruští socialisté je vyhnali do tajgy a nechali je tam pomřít hladem nebo sežrat vlky anebo je jednoduše sami umlátili klacky. Uvedené země měly kolonie a o poměrech v nich si nedělejme iluze. To patří minulosti. Rusko stále má kolonie - kolik zemí obývaných neruskými národy po nájezdu vydrancovalo, povraždilo obyvatele a zbytek zotročilo, takže z malého středověkého moskevského knížectví se stal kolos zahrnující šestinu světa. Ten se zákonitě rozpadl a psychopatický fašista skřet Putin se tu středověkou říši snaží znovu křísit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit