Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten kdo z vás tady píše jak je to strašný ,ať uvede jestli trpí chudobou nebo ne! Doufám, že jeden z vás není Vrábel nebo Okamura!

  • Makak
    MAP 1586 Brusel nechává do zemí střední Evropy dovážet zakázanými škodlivými pesticidy pěstované ukrajinské obilí, a místní kvalitní obilí odváží do západní EU! Putin se tomu směje a Orbán svolává jednání do Bruselu!

    Dnešní analýza je dlouhá. Jak Brusel zakazuje východoevropským zemědělcům používat při pěstování obilí legální pesticidy, a z Ukrajiny dováží obilí pěstované pomocí nelegálních (zdraví škodlivých) pesticidů, je na konci analýzy!

    Perlička na dnešní začátek! Jak jste si všimli, Škoda Auto omezuje výrobu, protože nejsou čipy! V Kolíně zastavili dokonce výrobu! A čipy nebudou, hlásí experti na světový trh s čipy! Proč nejsou čipy v EU, když jsou čipy v Číně, Vás ovšem překvapí! Soudruzi v Bruselu totiž zase udělali chybu. Nařídili výrobu chytrých aut, ale zapomněli na jednoduchou rovnici – auto na spalovací motor rok 2010 = 300 čipů, auto na zelený bruselský spalovací motor rok 2020 = 1000 čipů, elektromobil rok 2023= 5000 čipů! Čínští plánovači vše pochopili, a tak naplánovali na rok 2030 už spotřebu 120 miliard čipů jen pro výrobu automobilů, a naplánovali také jejich výrobu. Bruselští plánovači zase nic nepochopili, a tak loni v červenci, když už každý věděl, že čipy nebudou, naplánovali na rok 2030 jen spotřebu 33 miliard čipů pro autoprůmysl EU, ale ne jejich výrobu! Z jednoduchého srovnání Bruselských a Pekingských plánů vyplývá, že Čína bude vyrábět 4 krát více aut než Evropa, ale jen když na Evropu zbydou nějaké čipy! Jak vidíte v Bruselu sedí úřední Blbci, kteří nezvládnou ani matematiku 5. třídy základní školy!

    Rozpad sovětského bloku začal nedostatkem dámských vložek, toaletního papíru, a v SSSR dokonce došlo i mýdlo pro horníky. Rozpad Euro-bloku začíná nedostatkem, čipů, energií a léků! Brusel včera potvrdil, že nedostatek léků ve 4 zemích bloku je spojen s úmrtími. Rumunsko už zakázalo vývoz antibiotik ze země!....

  • mun.go

    A také narostly ceny - některým až 4x ...

    Naštěstí pro fialovou vládu zatím probíhá mírná zima. Při teplotách okolo -10°C by takové oslavné články nevycházely - nevycházelo by nic ....

  • dzixy

    Chlubit se, kolik toho plynu máme v nádržích není nijak hrdinské. Ono totiž v rámci první euforie odmítání ruského plynu vedlo evropské státy k jakési, myslím, falešné solidaritě. Nepochybuji, že za rok tomu tak nebude. Teprve zřejmě dojde k tomu, že získávat plyn bude nad naše síly a peněženky.

  • A ještě tři roky budeme platit jako mourovatí, protože Pepíček Síkelů narval plynem zásobníky, když byl úplně nejdražší.

    Ale pro takové miláčky my máme přeci pochopení. Fiala boys jsou mimo kritiku. 

  • Jen aby ten rozdíl nezačaly skupovat jiné spřátelené země EU, které nám to pak budou přeprodávat za násobky nákupní ceny.

    Ne, že by mě to moc překvapilo...

    • Jak si něco takového můžete vůbec myslet?! Jsou to přeci naší milování spojenci a pokrevní bratři. Že mají v Německu levnější energie je jen zlovolná dezinformace. 

  • Vláda machruje jak nepotřebujeme ruský plyn,ale my se toho amerického nedoplatíme.

  • Diwa

    Česka se nedotkne ? Jsem zvědavý jak díky tomu poletí cena nafty na pumpách ! Aby se každý z nás nedivil, až bude nafta stát o dvacet korun víc........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit