Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není o co stát, ještě by tam chytli inspiraci. Dneska už je možné opravdu, ale opravdu všechno!!!!
    Že ano šmoulové? *10* *10*
  • si opět chce vyzkoušet nějaké zbraně, tak hledala záminku. Na co si hraje, na prezidenta celé zaměkoule. Opět budou umírat nevinní lidé. Dlouho jim nikdo nesrazil nejakou budovu. O to si koledují.
    • Potřebuje zbrojit a má plné sklady.
  • To nejni "chladná hlava", ale jako vždycky "připosráááánost". *6* *7* *8* *9* *13*
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme asi tak: žasneme jak jednoduché je vyšetřování kdejakých činů. Někdo použije chemickou zbraň a na místo přijede několik vyšetřovatelů z OSN, prohlídnou oběti a už ví, že pachatelem je sýrský režim. Ještě lepší je údajné ztrestání jednotek tzv chirurgickým a humanitárním bombardování a použitím střel s plochou dráhou letu (armáda je nějakým způsobem velena ale nikde nechtějí útočit na velení ale na kasárna). Podle této logiky bychom mohli klidně zaútočit na policejní služebnu, kde sloužil ten vraždící policista z Plzně. Pravičácke zrůdy jsou nenapravitelná prasata a většina ovčanů jim to žere jak pomýlení. Kapitalismus a USA je největší zvěrstvo jaké lidstvo mohlo potkat. Náš štajger vždycky říkal: "děcka jsem zvědav kdy konečně někdo ztrestá tu zrůdnou Ameriku za použití nukleárních zbraní - druhým tyto zbraně a jejich vývoj upírají ale sami je nejenom vyvíjejí ale i používají..." A měl synek absolutní recht...
  • Pověs rudého teroristu, zachráníš mír na světě!
    • Jsi v ů l, možná o tom nevíš.
  • Mechanismus je pořád stejný. Vymyslí se záminka,, třeba vysilač v Gliwicích,, a rozpoutá se válka.
    Valka je V ů l !
  • Stanovisko ČR, je stejně alibistické, jako stanovisko OSN. Rezolutně odmítáme jakékoli násilí, odsuzujeme nasazení chemických zbraní a jsme pro mírové řešení. Tohle stanovisko dokážu doma u PC sesmolit za 5min. Nevím na co OSN ještě někdo platí nebo podporuje, když se díky USA, Rusku a Číně nikdy na ničem společném nedohodnou. My bychom měli zaujmout stanovisko takové, že za všech podmínek budeme pomáhat všem civilistům, kteří jsou zasaženi touto válkou. Naše protichemické jednotky by měly pomáhat chránit ženy, děti a starce a ne imperialisty, kteří si chtějí zaválčit. Pokud jde o použití chem. látek, je daleko pravděpodobnější, že je použili povstalci, za podpory CIA, Turecka a Izraele. Nechápu jak je možné, že v dnešní době, když se chce USA zbavit Assada, nepoužije jako již tolikrát atentátníků, nebo řízenou střelu. Ono by to totiž nestačilo, protože obyvatelstvo je z 80% se svým prezidentem, proto je třeba odpor zlomit brutálně. Už se píše, že armádní a vládní objekty jsou blízko škol a nemocnic a přesto se chystá bombardování...
    No já bych to stylově naplánoval na 1.9. - na výročí zahájení 2. světové války, aby se to dobře pamatovalo, aby až se za pár let budou naši potomci učit o dvou tyranech Hitlerovi a Obamovi, to měli jednodušší. Jediné co mě těší, že už si i lidé na západ od nás - i pod tíhou krize, začínají uvědomovat, kdo za ní stojí. Začínají si dělat vlastní názory a nehltají mediím vše, co jim mocní nadiktují.
  • Také, co má vláda říkat, naše rozvědka nejspíš nic neví a i kdyby věděla musí mlčet a držet basu. Jenže ono i když je toto vyjádření neutrální, je to i tak v podstatě souhlas se zvířeckým zabíjením ve stylu Al Kaida. Tlačítkový útok je hodně velké svinstvo, ale už si také začínáme zvykat. Jen ty trapné lži a zpravodajské hrátky jsou hodně nechutné divadlo, nejsou ani schopni říct, že prostě opozice mele z posledního a tak jim potřebují přítelíčkové pomoci.
  • Takový názor a řešení je třeba jedině podporovat. Jenomže to by musely USA přestat platit ty povstalecké vrahy a grázly, které tam nasadily kvůli ovládnutí těžby Syrské nafty jen pro potřeby USA.... Obávám se, že potřebují zlikvidovat střely s plochou dráhou letu Tomahawk, které už jsou dávno zastaralé a neúčinné. Byly nebezpečné, přesné, letí nízko a kopírují terén, jenomže aby nenarazily do pahorků či jiného terénu, nemohou létat vysokou rychlostí, nevybraly by to. Takže jsou dneska už snadno sestřelitelné raketami vzduch-vzduch stíhačkami a asi i 30mm kanony. Tomahawk má program, ne oči, stačí předsadit dávku a Tomahawk se už nevyhne...Jsou to zbraně k likvidaci...
  • Zbraně hromadného ničení a vraždění,ke kterým náleží i ty chemické,byly v Sýrii použity,o tom se již spor nevede.Spor je v tom,která strana v konfliktu to svinstvo provedla.Nefandím žádné straně,ale kladu si otázku,proč by to mělo být na vládní straně,která si civilistů více váží a má u nich stále větší podporu?Fingovat se dá ledacos i ty odposlechy a konspirační metody.3 denní bombardování Sýrie,jak slibují USA,Francie i Anglie, přinese do této země jen další chaos a utrpení civ.obyvatel.A samozřejmě-vyprázdnění skladů zbraní,především s raketami s plochou dráhou letu,kterými disponují uvedené státy.Možná tato akce přinese do oblasti klid,možná ho rapidně zhorší.Bůh suď!
    • Zatím po 24 letech zkušeností s USA a NATEM to přinese další eskalaci násilí.Jsem na rozpacích co si mám myslet.Někdo tady jmenuje Obamu,ale já si myslím,že to je zatím nejlepší president,ktertého USA má.To není narkoman Busch mladší.Postoj ČR vítám,protože Sýrie byl náš dobrý obchodní partner a benzín stál 2,10Kčs,ale to bylo za totalitní demokracie.A žoldáků pro imperialistické záměry v ČR již nejsou a ani peníze a vůbec ne průmysl.Nevím co by tady ta společnost ukazovala turistům v ČR ?Podívejte se na Lybii,Afganistán,Irák meku staré kultury než tam vlítla USA.Jeďte se podívat do Vietnamu na skromný národ a lecos pochopíte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit