Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jak koukám tak odbory ČSA opravdu stojí za hoovvno, když ani nedovedou zorganizovat pořádnou stávku. Styďte se odboráři a stávkokazi.
  • je dost

    narazil jsem nedávno na inzerát AMAZONU do toho jejich skladu v ČR. 12 tisíc hrubýho, no neber to!
  • Vím, že prozřetelní piloti jsou dávno za hranicemi našich všedních dnů a jsou to velice vážení profesionálové ve všech koutech Evropy. Jak je možné, že se propouští téměř stejný počet pilotů a stévardů? Výcvik a profesionalita pilotů přišla na miliony a u palubního personálu je to proti nim zanedbatelné.A jak píše KLON , udělali jste chybu , měli jste stávkovat a ne se chovat male. A Kalousek s Nečasem jsou blízko svého cíle ! Brzy už nebude naše ČSA a je mi to líto - !
  • Stewardi, udělali jste chybu, měli jste stávkovat, takhle Vás postupně vyhodí všechny.Kalousek s Nečasem se silně podíleli na vaší likvidaci, kproto si do dozorčí rady a managmentu dosadili své lidi, aby všechno rozprodali a rozdrobili s cílem prodat ČSA za co možnou nejnižší cenu,, proto prdali i ten post v Londýně, který byl pro vás výnosný, turkům za třičvrtě miliardy. Stávka proto měla být a s těmi stávkokazi jste se měli hned vypořádat.

    a udělat tak pořádnej brajgl.
    • Zkus si sundat oranžovo rudý brýle, opláchni se hdoně studenou vodou a když máš internet, pokud máš alespoň dochozenou pomocnou školu - tak to zvládneš, najdi si jak na tom byly ČSA v době před příchodem Tvrdíka, jak na tom byly v době, kdy tam byl a jak na tom byly v době jeho odchodu. Pokud ti někdo nechá to co udělal Tvrdík, tak můžeš házet vinu na koho chceš, ale je to totálně mimo. Ta strana, která nejvíce poškodila a zlikvidovala ČSA byla asi tvoje milovaná ČSSD.
      Zkus si něco zjistit, ne věřit jen jedna paní povídala, ono to dá sice práci, ale někdy je to lepší a nebudeš pak za vola
      • Je nepochybné, že Tvrdík na tom nese část viny, ale Kalousek s Nečasem ho ještě daleko překonali a vím o čem píšu, jsem totiž u zdroje.
      • O tom není sporu, Tvrdík to začal a tito další dva pánové v čele s Janouškem, vše dokonali. Takže žádné brýle Jewel , možná, že máš také kus pozemku na prodeJ ?
  • Che, "uvaří" vás pozvolna, jako tu žábu. Jak hloupé......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit