Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Církev jde opravdu morálním příkledem asketického způsobu života.Mají to hezky vymyšleno,jednotlivcům tam opravdu nepatří nic ale jako spolek jsou veeeeelmi bohatí.Vždyt církev jde z jednoho skandálu do druhého,pedofílie,za války praní špinavých peněz,vatikánská banka má vůbec podivné obchody atd.Spousta farářů,kteří mají děti s tzv.hospodyněmi a takto by to vydalo na román.Každopádně negativa převažují pozitiva a už to naznačuje že jsou prohnilá organizace,bohužel i ted v novověku a ne jen středověk mají docela krvavý.
  • No pokud jsem četl, tak v parlamentní komisi, která se na způsobu vyrovnání s církvemi shodla(až na zástupce komunistů, který měl výhrady) byli také Sobotka s Haškem za ČSSD. Takže nevím co teď prudí. Jinak to vyrovnání je dost nevýhodné pro církve. Jen tak mimochodem, znáte někdo nějakou banku, která vám půjčí 59 mld na 30 let s úroky ve výši inflace(a ta je pod 3%)? A to ojodnocení nevydaných pozemků je směšně nízké, protože pozemky, které stát nechce vydat jsou ohodnoceny na průměrných 40Kč a přitom se jedná obvykle až na malé výjimky o stavební pozemky s podstatně vyšší hodnotou.Jo a jen tak mimochodem, od převratu sy ví, že se bude majetek církvím vracet a stát v této době vydělával na výnosech okolo 3mld ročně, to bylo víc jak dvojnásobek sumy, kterou průběžně církvím ze zákona dával. Takže to, co bude po 30 let splácet, tak to už dávno z těch výnosů získal.
  • Srandu si z nás dělají. Zákon uzákonil korupci a tu korupci schválil ÚS!!! Církve obdržely neoprávněnou výhodu a dnes řešíme korupci jako nadsazenou? Rathovi dodnes neprokázali korupci a je před soudem!!! Vždyť je to hnusná církevní a státní korupce a díváme se na to jak se uzákonila!!! Nikdo nic nedělá - policajti, zástupci, soudy a což teprve politici!! Kurňa, ti jsou tak odvážní až jsou posraní!
  • Si myslím
  • Zato ty nám moc práce nedáš, chudáčku...
  • Snad si z tebe soudruzi věřící vezmou příklad. *1*
  • ostapkotab
    honza ja bych ti ho usekl *1*
  • ostapkotab
    JK boha jeho ! *16*
  • ostapkotab
    miluju je vsechny *14* *14* *14*
  • ostapkotab
    ransdorf ale h@vn@ : PRACHY *15*
  • ostapkotab
    komunista poctivej komunista ? to neni česky *1*
  • Všechny kněžské podvodníky je třeba,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách ,za vlastizradu a politický dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a tuto zemi zbídačil,rovněž.
  • Toho se blbe jen tak nedočkáš.Naopak komunisté nemusí dělat nic a při nastupující bídě jim budou preference nadále stoupat.Uvedené je zásluhou těch komunistů,kteří zde čtyřicet roků dokázali vládnout bez dalšího zadlužování země.A dokázali všem lidem zajistit práci.Takže si brzo,nejméně na půl století zašestprácujem.Toto je ta lepší možnost.Pak už je jen druhá možnost,že Čechy,po státním bankrotu Česka,naši všřitelé odlifrují,v dobytčích vagonech do Izraele,k odporažení Arabům.Aby si pak naši věřitelé mohli Česko rozparcelovat.Sudety,za naše dluhy,nejspíše připadnou Němcům.Ostatek,za naše dluhy,skoupí Židé,aby zde vybudovali nový stát Izrael v lepšém životním prostoru,než je ten stávající.A hlavně daleko od Arabů.To už vybitým Čechům vadit nebude.A těm,kteří už mají,z nakradeného, finance v cizině a domy na Floridě,také ne.
  • Tvúj bůh se jmenuje Lenin, Marx, Gottwald, nebo snad Brežněv, soudruhu?
  • Rudoprdelníci se mohou vzteknout. Tolik práce jim to dalo, než církvi uloupili pozemky, lesy, kláštery, zničili kostely, kapličky, boží muka, umučili faráře Toufara k smrti. nahnali kněží do uranových dolů... a teď je to všechno v niveč a po právu se to majitelům vrací. A to se ještě bolševici klepou hrůzou, aby ty škody nemuseli platit ze svého.
  • Já jsem zase komunista, ale ten poctivý. Když jsme něco ukradli, je správné to vrátit!
  • Věřím v boha,ale to co jsem včera viděla na TV mi stačilo!!! Co pak se takhle chovají představitelé cirkve????Jsou to jen obyčejní lidé,kteří touží po mamonu a proto budu věřit v boha a sama sobě!!!!
    Dodneška vidím Kalouska a Nečase jak si při odhlasování plácli!!!!
    A nezapomínejme na dědu z TOPKY,on měl říci:až nebudou mít co žrát,tak nám daJÍ VŠECHNO!!!! *16* *16* *16*
  • A komunisti to dělali přesně naopak - pokradli vše, chudým i bohatým. Některé pro jistotu povraždili, jiným zkazili život, a všem vzali svobodu a právo o sobě rozhodovat.
  • Všechny straníky stran,která se po komunistech prolhaly k moci a tuto zemi zbídačili,odporážet na katovských mučírnách co nejkrutějším způsobem.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů,na náhradu škod Česku nadělaných.
  • Přesně tak! A ať si tedy Duka a spol. stoupnou před kostel a rozloží podpisové archy na podporu tzv. církevních restitucí. To by byla spotřeba papíru, tedy za ty neustále roztrhávané archy. Lidé nesmějí rozhodovat, co jsme to za stát?
    Ještě jedna věc se tají: to, co patří církvi římskokatolické patří vlastně papeži!!!! Nebo Vatikánským bankám, to je jedno, ale nám už nikdy! To je princip církevního vlastnictví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit